Hullut Päivät – lauantain poiminnat

Lauantain poiminnoissa huikeat kolme tuotetta.

PicMonkey%20Collage.jpg.jpg

Johtoin keltainen jatkojohto olisi hauska väriläiskä kotiin, varsinkin kun mulla ainakin väkisinkin jotkut johdot ovat näkyvillä. Samoin sisustukseen kelpaisi tuollainen kirkas vesipullo, siinä on jotain symppistä fiilistä. 🙂 Ja sitten mun ehdoton useamman vuoden suosikki, jota en vieläkään ole saanut hankituksi eli 39 senttinen Pentikin Halipupu. <3 Kyllä mä tuon mielelläni nappaisin kainalooni nukkumaan mennessä!

Miten on, iskeekö teillä mikään näistä tai ylipäätään lauantain tarjouksista?

Shoppailemaan pääsee ehkä helpoiten blogini sivupalkissa olevasta Hullut Päivät -bannerista* klikkaamalla!

 

* Tähdellä merkitty banneri tarkoittaa mainosbanneria

 

 

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Hullut Päivät – lauantain poiminnat

  1. Toi keltainen jatkarihan voisi olla sulla jopa sisustuselementti! Sä oot muuten jo päässyt siihen simppeliin rauhallisuuten ja ihanaan ja moderniin raikkauteen!

    1. Dara: Oon joskus miettinyt, että voisi tuollaisen keltaisen jatkojohdon hankkiakin, sitten se olisi osa sisustusta eikä vaan ikävä johtokasa. 😀 Ja mitä rauhalliseen ja simppeliin tulee niin onhan siihen vielä matkaa. Ei tää koti ole kuin osaksi siisti ja selkeä, rojukasoja on vieläkin. Mä oon vaan niin huono saamaan kerralla kaikkea siistiksi, kun kärsin &quot;minne tuonkin laitan, no en tiedä, antaa olla siinä kunnes keksin&quot; syndroomasta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *