Hullut Päivät – perjantain poiminnat

Aika olemattoman määrän löysin sellaisia tuotteita perjantain Hullut Päivät-tarjonnasta*, joita voisin kuvitella ostavani tässä kohtaa. Muutama pieni piristysruiske keittiöön ja yhdet kengät. Toki kuvastoa jos selaamalla selailisi, niin varmasti löytyisi kiinnostavia juttuja. Eri asia vaan, olisivatko ne realistia. 😉

kollaasi1.jpg

Keittiöön Pentikin virkattu Juli-kori ja ihanan raikas Casa Stockmannin sitruunapyyhe. Tai tuo vihreä, lieneekö hernekuvioinen?

0202024896366_2048x2048_1.jpg

Wondersin ballerinoja olen katsellut aiemminkin, ne ovat tainneet olla Hullut Päivät-tarjouksessa* aiemminkin? No, nyt ei ole baltsuostoksiin varaa, mutta saahan sitä haaveilla. 🙂

Katselin paria mekkoa, mutta jätin ne nyt pois tästä. Tutkiskelin myös Musclecoren proteiinijauheita, mutta ei taida olla ihan ajankohtainen tuote mulle, ainakaan vielä. Avokadoöljy tosin aiheutti hetkellisen must have -fiiliksen, samoin oliivipuu. <3

Jokos teillä on ehtinyt ostoksia kertymään?

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Hullut Päivät – perjantain poiminnat

  1. Usko tai älä, en ole käynyt HP:llä kertaakaan tällä kertaa! Langetin itselleni Nykin reissun jälkeen ostokiellon, sen verran tuli taaloja polteltua siellä päässä:) Sitä paitsi, selasin kuvastoa ja tällä kertaa sieltä ei (siis noita epärealistisia haaveita lukuunottamatta) noussut yhtään sellaista esiin, joka olisi must have tällä hetkellä. Säästetään rahaa kesän remonttiin ja siinä vaiheessa tulee varmaan hankittua yhtä jos toista. Tänään aion kylläkin mennä Herkkuun ostoksille, sieltä tarttunee jotain kivaa mukaan! 🙂

    1. Blondi: Sulla olikin aika hieno shoppailusaldo Nykistä! Toisaalta, ei mullakaan olisi välttämättä isompaa paloa shoppailla joillain HP:llä jos olisin päässyt Nykin ostosparatiisiin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *