Hullut Päivät – torstain poiminnat

Melkein säästyin eilen Hulluilta Päiviltä*, mutta loppuillasta kävin kurkistelemassa, miten lempparituotteeni olivat menneet kaupaksi ja teinkin edullisen ja tarpeellisen löydön. Tarve sille tuli ihan puskista toissapäiväisen tekemäni päätöksen myötä. Mutta koska vielä tänään aion yrittää tehdä pienen tilauksen verkkokaupasta, palailen kokonaisostosaldoon myöhemmin. 

Tässä tämän torstain poimintani.

kollaasi2.jpg

Tykkään kovasti raidoista ja jonkinlainen raitamekko tai -tunika olisi kiva kesäksi! Vasemman puoleisesta Henri Lloydin mekosta tykkään, samoin Marc O’Polon hauskasti raidoitettu mekko on kiva. Jalkaan huolisin Ralph Laurenin nudenväriset ballerinat.

kollaasi1.jpg

Ja taas raitaa Onlyn pidemmän mallisessa topissa sekä gollegehousuissa. Rakastan kaikenlaisia lökävaatteita, olenhan varsinainen kotihiiri. 😉

Tämän päivän suosikit olivatkin kaikki vaatepuolelta. Huomenna taas päivän poiminnat heti aamusta ja pääsenpä piipahtamaan Stockmannilla* ihan oikeastikin, kun menen seuralaiseksi puhelinostoksille. Toivottavasti saamme haluamamme ja onnistun pysymään poissa houkutusten ääreltä.

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Hullut Päivät – torstain poiminnat

    1. Fanni: Säkin näytät hyvältä mekossa ja pian entistä paremmalta, joten nyt vaan sullekin etsimään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *