Hullut Päivät – keskiviikon poiminnat

Niin se vaan taas alkaa; Hullut Päivät*.

Stockmannilla* villiinnytään ja ollaan ihan keltaisen hulluna, mennä viipotetaan tarjousten perässä tai sitten istuskellaan tietokoneen ääressä klo 8 aamulla sormet valmiina tekemään klikkailun nopeusennätyksiä, jotta varmasti saa haluaman tuotteen. Hih, sitähän se on. Toisaalta siinä on kyllä oma hauskuutensa ja aina sitä odottaa vaikka viiden päivän aikana lentelee kirosana jos toinenkin. 🙂 Tästä alkaakin siis blogini Hullut Päivät -poimintani jokaiselle päivälle. Tuotteet ovat minua kiinnostavia tuotteita, jotka joko haluaisin tai jopa tarvitsisin. 

kollaasi5.jpg

Hay Tray-pöydän huolisin vaikka heti ja tietenkin valkoisena. Nuo Nomess Copenhagenin henkarit ovat kivan simppelit ja kevyet verrattuna nykyisiin Ikean henkareihini. Musta olisi värinä turvallinen, mutta hieman kiehtoo myös kuparin väriset. 🙂

kollaasi1.jpg

Everyday Designin kassiteline ja juuttikassi ovat olleet haavelistalla jo pari vuotta. Saa nähdä jäävätkö listalle edelleen vai sorrunko.

kollaasi2.jpg

Methodin Fresh Air pyykinpesuaine ja Pink Grapefruit yleispuhdistussuihke lähtisivät myös varmaan mielellään mukaani. Pyykinpesuaineeni onkin kohta loppu ja pian on loppumassa myös Methodin keittiöpuhdistussuihkeeni. Method – sitä tarvitsee aina! 🙂

kollaasi7.jpg

Even Stripes puuvillamatot lähtee halvalla! Tällainen kelpaisi vaikkapa eteiseen. Samoin näppärä Pentikin puukannellinen lasipurkki. Sulautuisi hienosti tammilaminaattiselle keittiön tasolleni.

kollaasi3.jpg

Eva Solon 0,5 litran läpinäkyvä vesipullo on ihan must have – nyt tai myöhemmin. <3 Kevään ja kesän lenkeille tarttisin ehdottomasti myös jonkun ratkaisun, jolla mukana saisi vaivatta kulkemaan avaimet, puhelimen yms. Yksi vaihtoehto voisi olla SPIbelt eli Small personal item -vyö.

kollaasi4.jpg

Kuvastoa selaillessa silmäni osuivat heti näihin Armani Jeans tennareihin ja Tommy Hilfigerin paitaan (myös punaisena).

kollaasi6.jpg

Comman tunika on kiva, kun keskiosan raidat ovat pitkittäissuunnassa ja ala- sekä yläosan raidat kontrastia tuomassa vaakaisena. Peruspaidoiksi kävisivät nuo vieressä olevat 3/4 hihaiset Vilan paidat.

Hullareilla on tänä vuonna myös iltatärpit*! Jokaisena päivänä klo 18 tulee vain verkkoon myyntiin tiettyjä tuotteita ja keskiviikkona muun muassa Pappelinan Lisa-mattoja (70×90), Minnie Mae Paper -pöytä (joka toimii samalla myös lehtitelineenä!) ja Hayn puinen käsi, joita onkin paljon blogeissa näkynyt.

Lisäksi näistä kuvista puuttuu Tangle Teezer Salon Elite -harja, jolle olisi tarvetta. Original olisi toki malliltaan se mitä olen vailla, mutta tämä Salon Elite on myös hyvä, ainoastaan hieman isompi kooltaan. Tangle Teezerista en ole ajatellut itse luopua enää laisinkaan. <3

Saa nähdä, miten hulluksi sitä itse joutuu tässä muutaman päivän aikana. Aiotteko te HULLUTELLA?! 😉

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Hullut Päivät – keskiviikon poiminnat

 1. Ihania poimintoja :))<br />
  <br />
  Mä kävin jo ja tiedätkin mitä ostin 🙂

  1. S: Uujea, nyt mä oon sulle kade! &hearts; Joku päivä tuun kaffelle ja hiljaa hissuksiin hiivin pois se kainalossani. 😀

 2. Valmiina ollaan! 😀 Mut ajattelin osallistua vain keskiviikon hullutteluun, kun vain netin kautta ostoksia teen..

  1. Iisa: Mulla meni suunnitelmat vähän uusiksi yllätyksellisen rahanmenon vuoksi, mutta toivottavasti saan hankittua edes jotain. 🙂

 3. Mä olin jo sortumassa, mutta onneksi jahkailin sen verran, että tuote ehti loppua. Ihanaa, kun ei tarvinnut itse tehdä tuotakaan päätöstä 🙂

  1. Anna: Tuollainen tilanne on toisaalta aika helpotus, jos yhtään pähkäilyttää 😀

 4. Hulluttelin! Pentikin Cavalli lampun jalka ja muutama methodin pesuaine hyppäsi ostoskoriin! 🙂

  1. Fanni: Mä olisin tuon Methodin Fresh Air -pyykinpesuaineen halunnut, mutta toistaiseksi en ole tilannut. Se olisi kyllä tarpeellinen :/

 5. Hulluttelin ihan vaan täällä kotona. Kuvaston selaaminen netissä oli yllättävän kätevää. Kuvastoa klikkaamalla ostaminen sujui ihan liian näppärästi. Kaikki ostokset menee kuumeen piikkiin 🙂

  1. Nina: Hih joo, kuume on ihana tekosyy 😀 Mullakin sujui tänään ostosten tekeminen oikein hyvin, kun olin klikannut tuotteet muistilistaan ja aamulla vaan klikkasin sähköpostin linkistä itteni sivuille ja sieltä tuotteet ostoskoriin ja kassalle. 🙂

 6. Itse olin vähän pettynyt tarjontaan, ei ollut mitään, minkä olisin ihan ehdottomasti halunnut. Hayn tyynyä kyllä esimerkiksi harkitsin, saa nähdä, onko niitä vielä huomenna tavaratalossa. Kahdella aiemmalla kerralla onkin tullut hulluteltua, eli ei kai se niin haittaa, jos nyt jää välistä 🙂

  1. Rouva Jii: Kyllähän välillä voi Hullarit jättää väliinkin. 🙂 Mulle toi eilinen eli keskiviikko oli ehkä mielenkiintoisin tuotteiltaan, mutta päädyin tilaamaan kuitenkin tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *