Eripari mukeja

Kahvikuppeina minulla toimii S-ryhmän House-sarjan valkoiset Kombi-mukit. Ne ovat hyvin pitkälle Teeman kaltaiset niin muotoilulta kuin vetoisuudeltaan. Halusin kasvattaa mukikokoelmaani ja saada vähän eriparisuutta mukaan. Niinpä olen hankkinut pari mustavalkoista mukia valkoisten kaveriksi.

IMAG0512.jpg

Vasemman puoleinen muki on ostettu Kodin1:stä ja oikean puoleinen on House-sarjaa.

IMAG0509.jpg

Kodin1:n mukissa on raidat hauskasti kuin vapaalla kädellä piirretty ja salmiakkikuvio on myös kiva. House-sarjalla on myös uutuustuotteissa polka-kuvioinen muki, mutta jotenkin se ei vaan oikein juuri nyt iskenyt. Ei niin paljoa, että olisin ostanut, vielä ainakaan. 🙂

IMAG0511.jpg

Nyt sitten mukeja ostelen aina silloin tällöin, jos sopiva sattuu kohdalle. Jos tahtoo yksinkertaistaa, niin voi vaan jatkaa valkoisten käyttöä ja pistää muut kaapin perälle. Näin se mieli muuttuu, jokin vuosi sitten en voinut sietää eriparisia astioita, sillä niistä tuli mieleen vain ajat, jolloin muutti omilleen ja kaikki astiat olivat vähän mitä sattui eri paikoista haalimaan. 😀

11 kommenttia “Eripari mukeja

 1. Just tota samaa oon miettiny tässä viime aikoina..että viimeiset vuodet oon tasaiseen tahtiin laittanut niitä eriparisia astioita kirpparille ja kerännyt kaikki samaa settiä. No, nyt yhtäkkiä löytyykin mukeja jos jonkinlaisia ja se onkin taas kivaa 😀 Kiva toi salmiakkimuki..pitääkin ehkä käydä Prismassa..

  1. Sannis: Ehkä elämässä on vaan kausia, jolloin kaipaa enemmän symmetriaa ja tasapainoa ja välillä sitten haluaa vähän rosoisuutta arkeen. 🙂

 2. Toi House-sarjan Shakkimuki on ollut mulla ahkerassa käytössä. Nytkin just juon kahvia siitä 🙂

  1. Dara: Mulla on tapa, että juon kahvia valkoisista mukeista ja kun ne loppuu kaapista, siirryn sitten muihin kuppeihin. Mulla oli käytössä Muumimukit, mutta jotenkin kyllästyin niihin ja halusin vähän enempi yksinkertaisempaa ja siksi siirryin pois niistä Muumeista. Tosin on niitä vieläkin, mutta ostan aina yhden mukin kerrallaan ja samalla siirrän yhden Muumin pois käytöstä. Oliko tarpeeksi sekavaa? 😀

 3. Kivan näköinen kokoelma! Mulla on menossa nyt se vaihe kun yritän hankkiutua kaikista eriparisista eroon… nyt mietin asiaa uudestaan! Tosin, ne mun eriparikupit on TOSI eriparisia, eli niistä ei saa tommosta rennon kivaa yhdistelmää millään. Mutta ehkäpä kun olen saanut vain yhdenlaiset kupit kaappiin, minäkin alan haalimaan muutamaa eriparia :). Kiitokset inspiraatiosta jälleen kerran!

  1. Millis: Kiva, että sait inspistä! Ehkäpä eriparisuus on helpompi kestää, jos yleisesti tyyli on kuitenkin samanlainen. 🙂

  1. S: Mä tykkään siitä kans, kun se ei oo niin justiinsa 🙂

 4. Aivan ihanat mukit, jotenkin tuo raidallinen iskee söpöydessään erityisesti. Hyvät valinnat aamukahville! 🙂 Aurinkoa päivääsi Irina! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *