Loppuneet kosmetiikkatuotteet: maaliskuu 2014

Huh, mikä kosmetiikkakuukausi takana! Tuotteita on loppunut niin normaali- kuin näytekoossa ja edelleen etsin ratkaisua kasvojeni ihon ongelmaan. Päätinkin tarttua seuraavaan minulle tarjottuun apuehdotukseen. Hetki sittenhän kokeilin hetken Exuviance-tuotteita, jotka eivät olleet avuksi. Ehkä testausaikani oli vain liian lyhyt, sillä paljon on ihmisiä, joilla kyseinen sarja on todella ollut avuksi. Mutta, palailen tähän seuraavaan vaihtoehtooni heti, kun saan homman käyntiin. Kosmetiikkatuotesarjasta on kuitenkin kyse.

Ja sitten niihin loppuneisiin tuotteisiin.

IMAG0667.jpg

Viimeinenkin tuote Mádaran kuivan ihon tuotepaketista kului loppuun. Kyseessä oli siis Deep Moisture Cream, josta itse asiassa tykkäsin kovasti. Kiva sipaus yrttien tuoksua ja vaikka koostumus oli hyvin kevyt se riitti kosteuttamaan ihoni. Enkä huomannut, että tämä olisi saanut ihoani edes ärtymään. Hyvä tuote ja edelleen voin joskus tätä ostaa lisää. 🙂

IMAG9436.jpg

Flow kosmetiikan arvonnassa voittamani Piparminttu-tuotepaketti piti sisällään palan luomusaippuaa. En yleensä välitä minttuisista ja mentholia sisältävistä tuotteista (ainakaan syötävistä, lukuunottamatta marokkolaista minttuteetä), mutta tästä tykkäsin. Käytin tämän suihkusaippuana ja voisin joskus kokeilla muitakin Flow kosmetiikan palasaippuoita, sillä tämä vaahtosi hyvin käsiin ja oli siten helposti käytettävä. Olen käyttänyt palasaippuoita, jotka eivät meinaa vaahdota sitten millään, että saisin kunnolla levitettyä saippuaa käsiin. 

IMAG0812.jpg

Nioxin päänahkaan pesun jälkeen jätettävä Scalp & Hair Treatment kuului Nioxinin tuotteisiin, joita käytin hillitäkseni hiustenlähtöä ja buustatakseni uusien hiusten kasvua. Tässä loppuvaiheessa en havainnut mitään apua, mutta ehkä takana oli liian pitkä käyttötauko eikä käyttö siten ollut niin sanotusti suositusten mukainen. En panisi hanttiin, vaikka jossain vaiheessa saisin mahdollisuuden päästä taas käyttämään tuotesarjaa. Päänahkani ei poikkeuksellisesti tänä talvena ole pahemmin kutissut ja kuivunut ja haluan ajatella, että tämä oli niistä tuotteista se, mikä asiaan vaikutti. Suosittelen ainakin kokeilemaan tätä sarjaa, jos hiustenlähdöstä ja ohenevista hiuksista kärsii.

Lisäksi loppui Exuviance-testituotteet: Gentle Cleansing Creme ja Soothing Toning Lotion. Nämä olivat miellyttäviä käyttää ja puhdistusvoide oli niin ohutta ja kevyttä eikä juurikaan tuntunut miltään, että hieman skeptinen olin. Se kuitenkin puhdisti meikinkin aika hyvin. 🙂

Palmoliven saippuasta ei varmaan paljon tarvitse kertoakaan. Perus nestesaippua ja ihan mukiinmenevän tuoksuinen. Tämän sain siis äidiltäni, joka ei tuoksusta pitänyt. Käytti kyllä ja hätätapauksessa ostaisikin. 

IMAG0687.jpg

Exuviance Vespera Bionic Serum 2 ml:n näyte riitti muistaakseni kolmeksi tai neljäksi illaksi ja laitoin sitä yövoiteen alle. Yhtään en osaa sanoa, mikä seerumin tarkoitus oli tai että oliko siitä apua. 🙂 Ainakin seerumeita kovasti kehutaan ja niillä sanotaan olevan ihoon mahtavia vaikutuksia. Onko näin, osaako joku valaista mua? 🙂

IMAG0691.jpg

Samoin tietenkin loppuivat Exuviance päivävoiteet Multi-Protective Day Fluid SPF 15. Ne riittivät kahdeksi viikoksi oikein hyvin. Näytteitä oli seitsemän ja yhdestä riitti kahdeksi aamuksi. Koostumus oli kevyt ja imeytyi hyvin, joten sopii meikinkin alle.

IMAG0886.jpg

Sitten loppui Laveran Coconut Dream Body Lotion, joka oli aika hyvän tuoksuinen. 🙂 Joitain kertoja koin kuitenkin sen inhottavan rasvan murenemisefektin, mutta suurimman osan kerroista voide levittyi hyvin ja jätti kivan makean ”unelmaisen tuoksun” iholle. Exuviance Evening Restorative Complex oli mukavan täyteläisen tuntuinen kosteusvoide yökäyttöön. Se oli jännittävää, kuinka sitä ensimmäisen kerran laittaessani heti muistin tuoksun vuosien takaa, jolloin kokeilin Exuviance-tuotteita. Jotkut asiat eivät vain muutu. 🙂

Loppuun kului myös Oxygenol Lemon-Mint hammastahna, joka oli oikeastaan ihan kivaa vaihteluaa tavallisten hammastahnojen rinnalle. Ei niin vahva maultaan ja siitä tykkäsin. Jotkut hammastahnat on niin vahvoja ja ”raikkaita”, että tuntuu kuin suuta polttaisi. Veden juominenkaan ei onnistu heti pesun jälkeen niissä tapauksissa. 😀

Sitten oli pari Mary Kay näytettä: Timewise 3-in-1 puhdistusainetta ja kosteusvoide ikääntymistä vastaan. Näistä ei tässä kohtaa ole kummoisempaa sanottavaa muutoin kuin että koostumus oli molemmissa miellyttävä.

IMAG0927.jpg

Yhteistyön kautta Flow kosmetiikalta saatu Kookos & Sitruuna himalajansuolakuorinta loppui sopivasti toissapäivänä ja siitä tykkäsin samoin kuin Vanilja & Appelsiini kuorinnasta. Seuraavaksi pääsen arvonnasta voittamani Piparminttu kuorinnan kimppuun. 🙂 Näitä kuorintoja edelleen suosittelen lämpimästi, jos haluaa kokea, miten pehmeältä iho tuntuu kuorinnan jälkeen. Kuin kosteusvoidetta olisi iholleen laittanut. <3

Nioxin Hair Booster loppui myös. Boosteria laitetaan hiustenpesun jälkeen niihin kohtiin, joissa hiukset ovat ohentuneet. Itselläni nämä kohdat ovat otsan kohdalla hiusrajassa. Tarkoitus on saada pinta(?)verenkierto aktivoitumaan ja siitä todisteena on usein iho muuttunut kirkuvan punaiseksi kun boosteria on päässyt tipahtamaan iholle. 😉 Kun olin tutustumassa Nioxin-sarjaan kampaamo a.k.a. Luovassa, tuote-esittelijä tipautti hieman boosteria kyynärtaipeeseemme demonstroidakseen verenkierron voimistumista niin saimme kaikki mukavat punaiset läiskät. Tämän oli tarkoitus tosiaan näyttää, miten boosteri toimii ja lisäksi näyttää ett
ei meidän kannata säikähtää, jos näin käy kun monet meistä saivat ohjeeksi laittaa tätä juuri tuohon otsan hiusrajaan. Siinä olisi muutoin ilman tätä informaatiota saattanut hieman säikähtää kotona. 😉

Että sellainen maaliskuu… normaalikokoisia tuotteita loppui kahdeksan ja näytekokoisia 15, jos kaikki näytteet lasketaan erikseen. Uusia tuotteita kertyi kaksi: shampoo ja hoitoaine ja nekin tarpeeseen edellisten tilalle. Muuta en muista hankkineeni, jos tuota saamaani Exuviance-testipakkausta ei lasketa. 

Hyvältä näyttää siis tämä alkanut vuosi. 🙂

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: maaliskuu 2014

  1. JonnaH.: Mä jo ehdin hetken panikoimaan, että mitä mä sitten teen kun varastot on loppu ja joudun alkaa ostella uusia tuotteita kun varastosta ei enää löydy. 😀 Sellainen tilanne kutakuinkin on jo hiustenpesutuotteiden, kasvojenhoitotuotteiden ja käsirasvojen suhteen.

  1. Janet: Kyllä! Ja vaikka ottaisi kokonaan laskuista pois näytekokoiset, niin siltikin oikein hyvä saldo. 🙂

 1. Annan lukijana haasteen: etsi joku uusi blogi, jota et vielä ole lukenut ja jossa on sinua kiinnostavia juttuja! esittele se meille!

  1. meliss: Kiitos haasteesta. Nyt juuri kaiken elämäntaparemontin keskellä en ehdi kamalasti keskittymään uusien blogien etsimiseen, mutta jos sattuu kohdalle uusi kiinnostava blogi, niin koitan muistaa esittämäsi haasteen! 🙂

 2. Jestas… Miten sä nainen teet ton? Noin älyttömästi loppuneita tuotteita! Mä saan työllä ja tuskalla sen viis tuotetta kuussa loppumaan 😀

  1. Dara: Öö, en mä tiedä? 😀 Ehkä osa tuotteista on ollut vajaita &quot;aloittaessani&quot; ne tai sitten on vaan tullut käytettyä tiiviimmin.

 3. Irina: Se Exun Bionic Serum on tehohoitoa iholle. 🙂 Itse käytän sitä kausittain kaikista ongelmallisimmille ihoalueilleni. Ja olen sillä itse asiassa saanutkin hyviä tuloksia aikaan. Tällaista valmistaja lupaa: <br />
  <br />
  &quot;This antioxidant, anti aging skin serum delivers real results. Users experienced a 212% improvement in skin clarity after 6 weeks with this intensive treatment.<br />
  Help smooth lines and wrinkles on aging skin while protecting from oxidative damage with this concentrated treatment blended with Alpha Hydroxy and Polyhydroxy acids, Pro-Vitamins A, C, and E, and powerful antioxidants. Clinical studies indicate that after 6 weeks of use:<br />
  <br />
  212% improvement in skin clarity<br />
  89% of users claimed a significant improvement in skin texture and smoothness&quot;

  1. Heidi: Kiitos tiedosta. Mä vaan laitoin sitä kasvoille tietämättä mitään, kun en löytänyt siitä tietoa Exuviancen suomenkielisiltä nettisivuilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *