Kurkkaus keittiöön

On pitänyt jo pitkään esitellä vähän keittiön sisustusta, mutta jotenkin tuntuu ettei keittiön tasot ole koskaan siinä kunnossa, että niitä voisi kuvata. Halusin alun perin kuviin mukaan lieden toisen puolen tasosta, mutta koska se ei jostain syystä siistiinny, niin jätetään se nyt hetkeksi vielä odottamaan ja kuvataan tämä minun eniten käytössä oleva keittiön nurkkaukseni. 🙂

IMAG0907.jpg

IMAG0908.jpg

Tässä nurkkauksessa porisee kaffet. Suodatinpussit ovat näppärästi saatavilla yhteistyön myötä saadussa Anna Nygård Designin sälekorissa. Kahvit Tigerista ostetussa tiivis- ja kierrekannellisessa purkissa.

IMAG0910.jpg

Samanlaisessa, mutta pienemmässä purkissa säilön pellavansiemenrouhetta. Sitä nakkaan nykyään aamupuuron sekaan. Vihreäkannellinen purkki on tuoreimpia ostoksiani Tigerista ja tällä hetkellä olen tunkenut sinne maustepussit, joille ei ole omaa purkkia. Halusin kovasti kevääksi ripauksen vihreää ja tuossa sitä nyt on. Samoin purkkien alla oleva leveä laatta/alusta on aika tuore ostos, yllättäen sekin on Tigerista. 🙂

IMAG0911.jpg

Taustalla edelleen hengailee kiva tarjotin, jonka sain Design Forum Shopista, kun CASAlaisten kanssa siellä vierailimme. Ruoanlaittovälineet nököttävät Design Lettersin ABCDE-purkissa. Vieressä on myös kovassa käytössä oleva talousvaaka, jolla punnitsen monet ruoka-aineet. Pääasiassa aamupuuron kaurahiutaleet, väli- ja iltapalarahkan ja aterioiden lihat ja lisukkeet (riisit yms.). Kasviksia en nykyään juuri punnitse vaan heitän lautaselle aika lonkalta.

IMAG0912.jpg

Ai niin, tuolla kahvinkeittimen vieressä on käyttämäni öljyt. Kookosöljy on ollut viime aikoina vähemmällä käytöllä lukuunottamatta muutamaa kertaa, jolloin olen läästinyt sitä kasvorasvan puuttuessa kasvoilleni. Ei muuten ole minun juttu ihonhoidossa tuo kookosöljy… joku siinä aiheuttaa jonkinlaista yliherkkyyttä. Sain meinaan toissailtana näppyjä käsiini päivällisen jälkeen ja kuvittelin niiden tulleen jostain ruoasta. Sitten tajusin, että olin sivellyt kasvoilta yli jäänyttä öljyä juurikin käsivarsiini. Harmi, meinaan kookosöljyn sanotaan olevan monilla tehokas apu atooppiselle iholle ja jopa akneen.

Onko siellä muita, joille kookosöljy ihonhoidossa ei (oletettavasti) sovi tai tiedättekö ketään, jolla näin olisi?

IMAG0913.jpg

Tällainen tehonurkkaus mulla tässä. Toinen aktiivinen paikka keittiössä on tiskipöytä mikron alla, jossa kokoan monet ateriat ja lämmittelen kaikenlaista. Kokonaiskuvaa sitten taas paremmalla hetkellä. 🙂

12 kommenttia “Kurkkaus keittiöön

 1. Äh, kaikki aina löytää vaikka mitä kivaa Tigerista ja mä en löydä ikinä mitään.. Epäreilua!! Yritän taas loppuviikosta uudelleen, mutta lyödäänkö vetoa että poistun tyhjin käsin. ;)<br />
  Mukavaa tiistaita, Irina.

  1. Minna: Et sä varmasti ainoa ole, jolle ei löydy mitään. Ehkä sitten myöhemmin. 🙂 Ja hei, kivaa tiistaita myös sulle. 🙂

 2. Mulle ei myöskään sovi kookosöljy täällä kylmässä Suomessa, mutta ulkomailla ollessa se on ihan lyömätön! Käytän sitä siis aurinkovoiteen sijasta koko kropalle (tein näin myös Thaimaassa ja kertaakaan en palanut enkä saanut mitään näppyjä kuten aurinkovoiteista yleensä saan). Ilmeisesti ainakin mulla kookosöljy toimii vain D-vitamiinin kanssa 😀

  1. Rebecca R: Aika jännä ilmiö. Ei taida sitten sisäinen D-vitamiini riittää, sillä mä kuitenkin syön sen 100 mikrogrammaa vuorokaudessa. Täytyy ehkä testata kookosöljyä kesällä uudemman kerran. 🙂

 3. Tigersista löytää kaikkea kivaa pientä. Täytyy käydä taas joku päivä siellä.:)

  1. Lillja: Ihan totta, joka kerta sieltä voisi lähteä pois jotain mukanaan. Hyvä puoli on se, että lähes kaikki on niin edullista, että pienelläkin rahalla saa jotain kivaa kotia ja arkea piristämään. 🙂

 4. Me käytetään Nn kanssa kookosöljyä rasvana ja välillä sitä menee hiuksiinkin:).

  1. S: Voi vitsi, mäkin käyttäisin, jos se vaikuttaisi sopivan mulle. :/ Täytyy jossain vaiheessa vielä testailla hieman.

 5. Hmm, sen verran paljon olen nyt nähnyt ja kuullut Tigerista hyvää, että pakkohan se on itsekin käydä lähipäivinä kurkkaamassa, että millainen putiikki se nyt oikein onkaan… Tosi kivat nuo purkit, missä säilytät kahvia!

  1. Tuuli: Olet varmaan sitten myös kuullut, että sieltä voi tarttua mukaan kaikenlaista! 😀 Ja noi purkit on aika käytännöllisiä, löytyy eri väreissäkin kuten mustana.

 6. Ihana sun toi keittiö &hearts; Vitsit että mä rakastan noita ihania purnukoita ja purkkeja 🙂 <br />
  <br />
  Mä en löydä Tigeristä just koskaan mitään 🙁 Tosin enpä ole vielä muualla käynytkään kuin Hyvinkään Tigerissä. Pitäis varmaan käydä Helsingissäkin josko siellä olisi suuremmat ja paremmat valikoimat… Mihin Tigeriin Helsingissä sä suosittelisit että ekana suunnistaisi? Missä sinusta on parhaiten kaikkea kivaa?

  1. Dara: Mä menisin keskustassa Kampin kauppakeskukseen tai Citycenteriin. Ja Itiksessä kävisin molemmat liikkeet läpi. Ovat avanneet uuden myymälän heti siihen yläpuolelle, kun tullaan metrosta ylös (keskustan suunnasta). Sitten on se Tiger siellä Citymarketin ja Hansasillan välissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *