Kevään yllätysväri

Olohuoneeni sai synttärilahjan myötä uuden niin kutsutun tehostevärin. Tai ehkä se on vain kevätväri, kun ei ainakaan toistaiseksi toimi tehostevärinä samoin kuin esimerkiksi musta.

IMAG0623.jpg

IMAG0646.jpg

Tämän ihanan korallin-/oranssinvärisen liljan sain hieman jälkikäteen ja värivalintani perusteena tosiaan aiempi saamani syntymäpäivälahja. Sain kauniin Annon neuletyynynpäällisen kauniin korallinvärisenä. 

IMAG0629.jpg

IMAG0626.jpg

Aika kiva väripläjäys nämä yhdessä. Hillitty yhdistelmä eikä liikaa ripoteltuna ympäriinsä. Helppo säilöä kaappiin lepäämään, jos alkaa kyllästyttää tai jos iskee jokin muu inspiroiva väri. Toisaalta olen kiinnostunut hieman erilaisista ja epäsäännöllisistä sisustuselementeistä, joten liljojen kuihduttua tyyny saattaa jäädä ihan yksinkin tuohon sohvalle tuomaan pientä ”eripuraa”.

IMAG0617.jpg

IMAG0618.jpg

Acapulco-tuoli siirtyikin jo muualle tuosta ja olohuoneesta tuli entistä avarampi ja tasapainoisempi. Jos selkä harmistuu jossain vaiheessa taas sohvaelämään, niin tuolin voi siirtää takaisin. Nyt nautin kuitenkin tästä näkymästä.

IMAG0645.jpg

Tällainen väriyllätys täällä. Keltaistakin tullaan toki näkemään sisustuksessani vielä tämän kevään aikana, mutta onneksi värejähän mahtuu elämään… ja pieneen kaksioonkin. 😉

 

 

11 kommenttia “Kevään yllätysväri

 1. Ihana korallin sävy! ♥ Kivasti passaa tuonne sun kaksioon! 🙂 Mukavaa viikkoa sulle Irina!

 2. Tuo lilja on niiin kaunis 🙂 Pakko ehkä mennä huomenna itekkin kukkakauppaan liljaostoksille.

  1. Kati: Liljat on tosiaan kauniita ja tämänkin väri niin ihanan kirkas. 🙂

  1. Jemina: Kiitos! Väri on kaunis ja en olisi itse osannut ehkä valita tätä kotiini ellei mua olisi hieman tuupattu tuon suuntaan. 😉

 3. Ihan koralli!<br />
  Minulla on sinulle haaste blogissani ja sopiikin hyvin tähän väri teemaan 🙂

  1. t: Kiitos! Kunpa liljat olisivat vielä hengissä, nyt on vain tyyny 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *