Eteinen valmistautuu kevääseen

Eteinen kaipaa jo keväisempää ilmettä ja olen hiljalleen alkanut vaihtaa talvisempia elementtejä pois ja keväisempiä tilalle. Lopullinen tilanne tämä ei vielä ole, mutta jo nyt on paljon raikkaampaa.

Ennen

IMAG0557.jpg

Jälkeen

IMAG0593.jpg

Narsissin sijoitin eteiseen, sillä sen aika alkaa olla lopuillaan ja myöskin, koska yllättäen Bestån päällä on taas (!) tapahtunut muutoksia. Sinne on tullut uusia asukkeja ja niistä myöhemmin lisää. Mietin toisaalta, että eteiseen voisi hankkia kaupasta uuden narsissin, sillä se saattaisi hieman vähemmässä valossa jopa pärjätä. Ei meinaan lainkaan hullumman näköinen eteisessä tuo. 🙂

Hieman itseäni hymyilyttää tämä sisustusesineiden vaeltelu ympäri asuntoa. Mikään ei tunnu nyt pysyvän paikoillaan ja päivittäin keksin jollekin esineelle uuden/paremman paikan. Ehkä tavarat saavat alkavan kevään myötä enemmän energiaa ja muuttuvat aktiivisemmaksi ihmisten lailla. 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *