Hopottajat: Erisan uutuudet

Pääsin mukaan Hopottajien Erisan -kampanjaan, jossa testaillaan Erisanin Kosteuttavaa kuorintavoidetta ja Uudistavaa silmänympärysvoidetta.

IMAG0185.jpg

Kampanja osui sopivaan ajankohtaan, sillä silmänympärysvoiteeni oli juuri loppunut ja kuontavoidettakin oli mielenkiintoinen päästä kokeilemaan, sillä tähän mennessä olen kuorinut kasvoni pääasiassa aspiriinilla.

IMAG0192.jpg

IMAG0191.jpg

Silmänympärysiholleni tämä Erisan on riittänyt hyvin kosteuttamaan eikä herkät silmäni ole reagoineet negatiivisesti voiteeseen. Silmäni ovat niin herkät, että esimerkiksi moniin meikkivoiteisiin reagoivat vuotamalla. Toistaiseksi käytän siis mielelläni tätä silmänympärysvoidetta. 🙂

IMAG0195.jpg

IMAG0196.jpg

Kosteuttava kuorintavoide on koostumukseltaan kevyttä ja kuorivat rakeet ovat hyvin pieniä, kuin hienon hienoa hiekkaa. Kuorinta siis tuntuu iholla, muttei ainakaan omaa herkkää ja haasteellista ihoa ole vielä ärsyttänyt. En vielä ole aivan varma, onko tämä kuorintateholtaan kuitenkaan aivan riittävä kasvoilleni, jossa – varsinkin otsalla – on sellaista ”rapsuteltavaa pintaa”, mutta kokeilu jatkuu eikä puteli ole häviämässä kaapin perukoille. 🙂

IMAG0198.jpg

Erisanin uutuustuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Ovat siis hyvä vaihtoehto heille, jotka suosivat halvempaa markettikosmetiikkaa, mutta haluavat kuitenkin mahdollisimman vähän lisäaineita iholleen.

Putelit muuten sopivat hyvin kasvaneeseen vihreän värin mieltymykseeni. 🙂 Muutoin ovat kyllä vähän liikaa markettimaisen näköisiä eli vaikka ilme on raikastunut ajan kanssa niin vielä kaipaisi kauniimpia ja erityisesti yksinkertaisempaa ulkoasua.

Testailu siis jatkuu!

Mikä on Hopottajat Suosittelumedia?

”Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin.”

Lisätietoa Hopottajista löydät täältä.

8 kommenttia “Hopottajat: Erisan uutuudet

 1. Erisanin tuotteet ovat hyvin hinta/laatusuhteeltaan. Omasta mielestäkin purkkien ulkoasu on tosi sekava. Pelkkä vihreä korkki riittäisi, ylä osasta ehdottomasti noi vihreät kyljet pois, että kokonaisuus olisi simppelimpi ja hallitumpi. 🙂

  1. JonnaH.: Itse tykkään tuosta putelin vihreydestä, mutta siihen kun ymppää nuo muut värit ja tekstit niin on vähän sekava. 🙂

 2. Erisan silmänympärysvoide oli perushyvä. Se tulee käytettyä loppuun jossain vaiheessa. Kuorintavoiteesta taas en yhtään tykännyt. Luonnonkosmetiikan jälkeen se oli aika kamala kokemus. Hyviä herkän ihon tuotteita kuitenkin.Taidan olla aavistuksen nirppanokka 🙂

  1. Nina: Mä en ole täysin tosiaan vakuuttunut kuorintatehosta, vaikka koostumukseltaan onkin ihan kiva. Jotenkin jää vaillinainen fiilis ja nimenomaan siksi ehkä kun mulla sitä "rapsuteltavaa" tuossa kasvojen ihon pinnassa on. Ehkä jollekin "vähempiongelmaiselle" tuo voisi riittää. 🙂

 3. Näitä multakin löytyy vaikka tosin "kovempiaki" aineita iho kestäis, mut nää on kyllä tosi hyviä. Purkit kyllä sais olla ulkonäöltään hieman kivempia ja houkuttelevampia mutta se on sivuseikka. Pääasia että toimivat ja tekevät sen mitä lupaavat 🙂

  1. Murmeliina: Kyllä toimivuus menee purkin ulkonäön edelle, se on totta. Olisihan se toki kiva, jos markettitavarastakin saisi houkuttelevamman näköistä. 🙂

 4. Itseltä löytyy kaapista niitä huippukalliita ja tieteellisesti testattuja aineita ja sitten Erisania. Se on itse asiassa näin talviaikaan se paras tuote superherkälle iholleni. Kalliit tökötit jäävät toisiksi, sillä ne ovat liian tujuja sitten kuitenkin. Erisan toimii. 🙂

  1. heidi: Tuo on aika yleistä, että ne huippukalliit eivät lopulta ole sen kummoisimpia kuin markettituotteetkaan. Ja nykyään moni "vannookin" ihan perustuotteiden nimeen kuin ostelee krumeluuria. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *