Ripaus kultaa sisustukseen

Sattuipa taas arpaonni kohdalle, kun SEES by Sanni -blogissa arvottiin Anna Nygårdin sälekoreja. En valita, nämä ovat itselläni varsin toivottuja koreja. Ja vihdoinkin sain itselleni näitä kannellisia versioita JA yhden kultaisenkin. Jotenkin ripaus kultaa sisustuksessa on alkanut houkuttaa kasvavassa määrin. 

Ja siis koska halusin kultaisen yksityiskohdan nimenomaan Bestån päälle, niin en voinut jättää aiemmin Bestån päällä ollutta rakasta lapsuuskuvaani vanhalle paikalleen teräksen värisissä kehyksissä. Niinpä tapahtui tämä Hedelmäkori -postauksessa mainitsemani dominoefekti ja tavarat siirtyivät yksi kerrallaan uusille paikoille. Mutta kurkataanpa ensin vähän tätä ihanaa kullanväristä sälekoria. 

IMAG0142.jpg

IMAG0141.jpg

IMAG0135.jpg

Mielestäni se on jokseenkin täydellisen sävyinen. Ei liian kiiltävä, muttei ihan pliisukaan. Sopii kauniisti Bestån lasipinnalle mustan ja valkoisen värin kaveriksi. Ja puinen kansi on sitten se piste i:n päälle. 

Pisama Designin pöllöprintti valkoisessa kehyksessään siirtyi nyt keittiöstä olohuoneeseen. Jos mulla olisi ollut ylimääräinen tuollainen valkoinen kehys tuella, olisin vain siirtänyt lapsuuskuvani pois teräksisestä kehyksestä ja jättänyt sen tuohon. Sitten olisi pöllötkin saaneet olla keittiössä ihan rauhassa. Keittiöön printin tilalle tuli sitten se hedelmäkori.

IMAG0133.jpg

Lisäksi voitin valkoisen korkean korin, joka myös maitopurkin/mehupurkin viilentäjänä tunnetaan ja joka näyttää kattauksessa hieman kivemmalta kuin maitopurkki sellaisenaan. Tähän koriin mahtuu 1,5 litran maitopurkki ja tietenkin siis myös litranen. Mukana tuli myös toinen kannellinen purkki, pienempi hopean värinen. Tämä hopeinen taitaa olla S-kokoinen. 

IMAG0144.jpg

IMAG0146.jpg

Itse en kattauksia juuri tee, joten niin sanotusti tarkoituksenmukaiseen käyttöön tämä ei minulla tule. Tarvittaessa sen voi kuitenkin ottaa käyttöön, jos tuleekin jostain syystä katettua pöytä. 🙂 Sekä tämä että harmaa kannellinen purkki ovat löytäneet paikkansa kylpyhuoneesta. 

IMAG0149.jpg

IMAG0147.jpg

Ennestään minulla on AND-tuotteita kolme: todennäköisesti XL-kokoinen valkoinen kanneton kori, M-kokoinen tarjotin, matala suodatinpussiteline, hopean värinen joulupallo ja semmoinen pikkuruinen kori (esim. kynsilakoille, pinneille yms. sopiva), jota en tuoteluettelosta löytänyt. Ja ihan hyvin mahtuisi kotiini vielä lisääkin näitä. 🙂

Anna linkkasikin juuri eilen Facebook-sivuilleen aivan ihanan Rusakon, jonka jopa minä huolisin kotiini pääsiäiskoristeeksi! Rusakon löydät siis AND:n Facebook-sivuilta, jos moderni ja yksinkertainen pääsiäiskoristelu on sinun juttuja. 🙂

Onkos teillä jo näitä ihania sälekoreja ja -koristeita? Jos niin, mitäs teiltä löytyy? Oletteko tykänneet?

Niin, ja miltäs näyttää tuo pieni ripaukseni kultaa sisustuksessa? 😀

23 kommenttia “Ripaus kultaa sisustukseen

 1. Ompa kauniin sävyinen tuo kultainen kori! 🙂 Itseltäni ei näitä tuotteita löydy, mutta hyvin ne passaisi meillekin! Kivaa viikkoa Irina! ♥

 2. Ihana tuo kultainen! Kaunis asetelma syntyi tason päälle. Haluaisin sen itsellenikin, sopisi täydellisesti vessan säilyttimeksi ja kultaisten laattojen pariksi. Syhinästä löytyy yksi valkoinen kannellinen keittiöstä, siellä säilyvät laturit ym. päivittäistilpehöörit.

  1. Syhi: Kannellinen olisi tosi kiva säilytin keittiöön, mutten tiedä raaskinko tuota kultaista laittaa keittiöön, se kun on ainoa sopivan kokoinen kannellinen mulla. Valkoinen löytyy ilman kantta keittiöstä ja siinä onkin juuri kaikenlaista sekalaista sälää. 🙂

 3. Tosi kaunis tuo kultainen, tuo kivan twistin muuten valkoiseen sisustukseen. 🙂

 4. Olet ennenkin sanonut olet onnenmyyrä arvonnoissa. Onneksi olkoon.<br />
  Nämä ovat aivan ihania tuotteita ja esteettisesti maitotölkki ei ole kaunis. Tässä korissa paljon kauniimpi.<br />
  Olen kuullut monelta kehuttavan tätä tuotetta, juuri kun pitää hyvin kylmää.

  1. lanttuleikkuri: Joo, jääkaappiin vaan koko systeemi ja johan pysyy viileänä, kun sälekaihtimen materiaali pysyy kauan viileänä. 🙂 Voi- ja margariinirasioillekin on näitä AND-tuotteita.

 5. Sulla käy kyllä uskomaton säkä arvonnoissa =D Onnittelut ihanista koreista! Koskakohan meikäläinen voittais arvonnoissa, ei ole vielä tähän ikään yhtään arpaonnea ollut 🙂

  1. Tsinnia: Onhan niitä arpaonnitaukoja itselläkin, en sentään jokaisessa arvonnassa ja kilpailussa voita. 😉

 6. Sulla on ollut hyvä arpaonni, jälleen kerran. Kivannäköisiä ovat. Pääsivät haave-listalleni jo aiemman postauksesi jälkeen, ehkä näitä siis joku päivä täältäkin löytyy. 🙂

  1. Siny: Hih, joskus tulee joo voitettua. Ei sentään aina 😀 Ja toivottavasti saat pian AND-haaveesi toteutettua!

 7. Nuo on tosi kivoja! Olipas sinulla hyvä arpaonni. 🙂 Ripaus kultaa näyttää myös erittäin hyvältä. &hearts;

 8. Oo mikä voitto!! 🙂 noita and-tuotteita olen ihastellut monesti, kultaista en ole nähnytkään vielä! Kiva pieni glamour ankean talven keskelle 🙂

  1. Henna: Tää kultainen on tosi kiva yksityiskohta mustavalkoiseen asetelmaan. 🙂

 9. Pitäskö sun alkaa lottoomaan, koska etkös tunnu voittaneen blogiapajaisissakin monta kertaa 🙂 Noi on kyllä tosi kivoja tuotteita. -Johkis-

  1. Johkis: Mä en jotenkin usko, että ihan niin isoissa jutuissa tää mun &quot;onneni&quot; kolahtais 🙂

 10. Sulla on kyllä ihan huipputuuri noissa arvonnoissa :)<br />
  <br />
  Blogiuutisia: mulla on avautuneet nyt uudet sivut, tuuhhan kyllään ku ehit (suom. tulehan kylään kun ehdit 😉 )<br />
  Se löytyy os. <a rel="external nofollow" href="http://designmertanen.nettisivu.org&quot; target="_blank">http://designmertanen.nettisivu.org</a&gt; tai klikkaamalla nimeni kohdalta pitäisi sinne päästä tai googlettamalla design mertanen &gt; se ekana oleva sivusto. &quot;Blogi&quot; löytyy viimeisimmät artikkelit alapuolelta.

  1. Soili: Jei, you're back! 🙂 Tulen ehdottomasti vierailulle! &hearts;

  1. J: Ja nää on tosi käytännöllisiä, sopii melkeinpä mihin käyttötarkoitukseen tahansa. 🙂

 11. Kiva &quot;erilaisuus&quot; toi kultainen kori 🙂 Siinä on minusta tietty yllätysefekti ja silti se on hillitysti kaunis eikä hypi silmille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *