Jäätelöä made by Heikki, Ilkka ja Sauli

Joillekin tämä voi olla jo tuttu juttu, mutta itse törmäsin kauppareissulla tähän tänään ensimmäistä kertaa. 

IMAG0153.jpg

Kolmen Kaverin Jäätelö on pieni kotimainen jäätelötehdas niinkin lähellä kuin Helsingin Kontulassa. Ja koska asun itse Itä-Helsingissä, tuntuu melkein kuin jäätelö olisi valmistettu naapurissa. 🙂

IMAG0154.jpg

Jäätelön purkki on ulkonäöltään mielenkiintoinen ja sen eteen on selkeästi nähty vaivaa. Purkissa on lyhyesti kerrottu yrityksestä, jäätelön synnystä, raaka-aineista ja ilmoitettu vielä nettiosoite, josta löytyy lisätietoa. Omaperäisin juttu pakkauksessa on ehdottomasti yrityksen kolmikon – Heikin, Ilkan ja Saulin – omakätiset nimikirjoitukset. 

Purkki on raikkaan oranssi ja kauniilla sinettitarralla on tuotu esiin purkissa olevan jäätelön maku.

IMAG0155.jpg

Itse maistelin suklaata ja vaniljaa lukuunottamatta kaikkia makuja kaupassa ja tykkäsin kaikista. Päädyin ensimmäiseksi ottamaan kokeiluun Vadelma & Valkosuklaan. Maku oli pehmeä, sopivan makea ja sopivan kirpeä samaan aikaan. Vadelma tuntui samaan aikaan sekä hillolta että sorbetilta. Oikein hyvää, pakko tunnustaa, että meni koko purkki kerralla. 😀

IMAG0157.jpg

IMAG0163.jpg

Mutta ei siinä kaikki! Pikkuhiljaa syödessä jäätelön seasta alkoi löytyä pieniä valkosuklaan palasia. Ajattelin, että tämäpä vasta yllätys. No eihän se siihen jäänyt vaan mitä pidemmälle pääsin sen isoimmiksi palaset muuttuivat ja voi sanoa, että en koskaan ikinä ole missään jäätelössä törmännyt näin isoihin suklaanpalasiin. Yleensähän niitä paloja on aina lisätty pieninä ripauksina, juuri sen verran, että tuotetta on voinut kutsua suklaiseksi. 😉

IMAG0164.jpg

Olen nyt tämän ensimmäisen jätskipurkin myötä täysin hurmioitunut. Muita makuja ovat Mansikka & Vanilja, Mustikka & Kardemumma, Mustaherukka & Appelsiini, Suklaa ja Vanilja. Kesämakujen suunnittelu ja valmistus on käsittääkseni täydessä vauhdissa, joten makuja on siis tulossa lisää. 🙂

Kolmen Kaverin Facebook-sivut löytyvät täältä.

Yrityksen nettisivuilta löytyvät muuten myös paikat, joissa tätä ihanuutta myydään. Käykääpä siis kurkistamassa ja jos päädytte ostamaan tätä ja jäätte koukkuun niin pakko varoittaa, että en voi valitettavasti ilmoittautua vastuunkantajaksi koukutustilanteessa. Seuraavaksi joudun varmaan ostamaan testiin suklaan tai vaikkapa mustaherukka & appelsiinin… tai mustikka & kardemumman. Tai vaikka kaikki! 

Äh, nyt pakko lopettaa tai saan pyyhkiä kuolan tästä läppärin näppäimistöltä. 😉

 

9 kommenttia “Jäätelöä made by Heikki, Ilkka ja Sauli

 1. Mä oon noita himostellut jo pidemmän aikaa mut yllättäen vasta äskettäin niitä on saanut meiltä täältä tuppulastakin ostettua. Siskon luona maistelin mustikka-kaardemummaa ja mustaherukka-appelsiinia ja oon niiiiin rakastunut! ♥ Ihania! Nams!

  1. Näissä vaan tais olla niin, ettei kaikki ole vähälaktoosisia :/ Muuten kyllä ostaisin kaikkia heti! 🙂

 2. Oi oi, varmasti hyvää. Tätä täytyy saada maistaa. <br />
  Mukavaa viikonloppua. 🙂

  1. Irina: Suosittelen todellakin maistamaan! Varsinkin nää hieman erikoisemmat maut kannattaa kokeilla. 🙂 Kivaa viikonlopun loppua sullekin!

 3. Me vedeltiin näitä koko kesä, niistä tuli ihan kerta heitolla lempparijäätelöitä. Näissä maut tuntuvat jotenkin paljon aidommilta kuin muissa jäätelöissä. Ja vaikka Ben &amp; Jerrys on edelleenkin jäätelölistojen kärjessä, valitsen tämän mielummin paitsi maun, mutta myös lähituotannon vuoksi. On mukava tukea hyvää, lähiruokaa tekevää kotimaista yrittäjää.<br />
  <br />
  Mustikka- &amp; kardemumma on ihan juhlaa tällaiselle ruokavammaiselle – se on melkein kun mustikkapiirakka söisi. 🙂

  1. Rouva G: B&amp;J:n Strawberry Cheesecake on mun lemppari, mutta mulla kävi samoin, että nää 3:n kaverin jädet kiinnostaa lähituotannon ja erikoisten makuuyhdistelmien takia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *