85 vuotta

Eilen oli tärkeä päivä, isäni täytti 85 vuotta. Järjestimme isälle yllätyskakkukahvit. Isä odotti paikalle minua ja äitiä, mutta päivän menoiltaan palattuaan kotona odottikin kakkukahvitarjoilun lisäksi myös kaksi hänen lapsenlapsistaan. Ehdimme tosiaan paikalle ennen isää ja kotiin saapuessaan yllätimme hänet onnittelulaululla. Suunnitelmamme meni aivan nappiin ja saimme isän yllätetyksi ja ennen kaikkea onnelliseksi.

IMAG0115.jpg

IMAG0116.jpg

Ostin isälle yksinkertaisen ja kauniin vaaleanpunaisen liljaoksan sekä toin tullessani itse valmistamaani siskonmakkarasoppaa. Lahjan ei siis tarvitse aina olla mitään sen kummempaa, riittää, että ajatus on mukana ja lahjan saaja tulee siitä iloiseksi. Ja isä tykkäsi, kun sai tyttären valmistamaa kotiruokaa. 😉

IMAG0117.jpg

Sijoitin liljanoksan vihreään lasimaljakkoon, joka on fafani tekemä. Fafa oli lasimestari ja maljakko yksinkertaisesti pullosta tehty. Kukka tyttäreltä oman isän tekemässä maljakossa, täydellistä. 

IMAG0111.jpg

IMAG0121.jpg

Kahviastiastona toimi famun vanhat Arabian Rosita kahvikupit. Kahvikupeissa on piippuleima ja ovat siis vuosilta 1932-1949. Nämä kupit esittelin aikoinaan postauksessa, jossa kuvasin visiittiäni lapsuudenkodissani. Näin sai isä nauttia syntymäpäiväkahvinsa oman äitinsä kahviastiastosta. <3

IMAG0112.jpg

IMAG0113.jpg

IMAG0114.jpg

Nämä sokeripihditkin ovat muuten famun peruja.

IMAG0124.jpg

Isän entinen naapuri leipoo paljon ja on aivan huippu taidoiltaan. Hän säännöllisin väliajoin tuo isälle kaikenlaisia ihania itseleipomiaan herkkuja ja eilen hän toi aivan m i e l e t t ö m i ä Ystävänpäivän cupcakeseja. 

IMAG0118.jpg

Isä oli silminnähden iloinen ja onnellinen. Tästä syystä myös minä olen onnellinen. <3 Vieläkin mietin suurella lämmöllä eilistä ja sydän on täynnä rakkautta. 

 

P.S. Taidanpa seuraavan käyntini yhteydessä napata isältä tuon maljakon mukaani 😉

 

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “85 vuotta

 1. Ihana ylläri isällesi 🙂 Ystävänpäivä on joka päivä, hyvää päivää ystäväni, eilen netti tökki niin pahasti että en saanut toivoteltua kaikille blogiystävilleni ystävänpäivää 🙂

 2. Mahtavaa ikään on isäsi päässyt! Olet varsinainen iltatähti. ;)<br />
  <br />
  Pakko varmaan lähteä hakemaan kaupasta jotain hyvää, kun näki tuo kuppikakut. :p

 3. Kunnioitettava ikä isälläsi -onnea hänelle! Onko äitisi myös iäkkäämpi? Vähän iäkkäämmiltä vanhemmilta lapsi voi oppia paljon sellaista elämänviisautta, mitä nuoremmalla vanhemmalla ei välttämättä ole tarjota, tokikaan tätä yleistämättä. Ilmisesti isäsi on vielä ihan hyväkuntoinen, jos pystyy omillaan asumaan? Mukavaa viikonloppua!

  1. Hippunen: Kyllä äitinikin on iäkkäämpi, joskaan ei yhtä iäkäs kuin isäni. Ja tiedä sitten, onko elämänviisautta vanhempien vanhempien vuoksi sen enempää kuin muillakaan, mutta hyvän kasvatuksen olen kyllä saanut. &hearts; Ja kyllä, isäni pärjää vielä omillaan oikein hyvin. 🙂

 4. Ihana ja lämmin tunnelma välittyi postauksestasi. Hienoa että saitte isäsi yllätettyä 🙂 <br />
  Miten muuten sen puhelinasiasi kävi?

  1. Susu: Tunnelma oli tosiaan lämmin. &hearts;<br />
   <br />
   Kirjoitin taannoin edit-tekstin puhelimen korjaukseen liittyvään tekstiin ja se on luettavissa postauksen loppuosasta. Tilanne on nyt kuitenkin se, että tällä puhelimella mennään niin pitkään kuin mahdollista. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2014/01/puhelimen-korjaus-268-e&quot; target="_blank">http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2014/01/puhelimen-korjaus-268-e</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *