CASA on the road: Design Forum Shop

Useamman vuoden olen ohi mennessĂ€ni pohtinut, millainen paikka Erottajalla sijaitseva Design Forum Shop on. Ainoa mielikuva, joka on mieleen tullut on ollut Eero Aarnio. 😉 TiedĂ€ hĂ€ntĂ€, mistĂ€ moinen mielikuva on syntynyt, mutta nyt vihdoin meidĂ€n CASAlaisten sisustuskauppakierroksen yhteydessĂ€ pÀÀsin tutustumaan paikkaan.

kollaasi8.jpg

DFS:ssa on satoja designtuotteita. On uutta, vanhempaa ja klassikoita. Niin sanotuilta klassikkosuunnitelijoilta ja myös uusilta suunnittelijoilta. Design Forum Shop on oiva paikka saada designtuotteille nÀkyvyyttÀ sekÀ suunnittelijoille ja muotoilijoille nimeÀ. Shopin yhteydessÀ on myös Showroom, jossa on vaihtuvien nÀyttelyiden myötÀ mahdollisuus paneutua tarkemmin muotoilun maailmaan. TÀllÀ hetkellÀ tilassa on esillÀ Fennia Prize 2014 muotoilukilpailun tuotoksia.

kollaasi10.jpg

kollaasi1.jpg

kollaasi7.jpg

kollaasi11.jpg

Design Forum Shop on osa Design Forum Finlandia, jonka takana puolestaan hÀÀrÀÀ Suomen Taideteollisuusyhdistys. Organisaatiosta voi kÀydÀ lukemassa tÀÀltÀ ja historiasta tÀÀltÀ.

kollaasi9.jpg

kollaasi12.jpg

kollaasi6.jpg

kollaasi2.jpg

kollaasi3.jpg

kollaasi4.jpg

Design Forum Shopin yhteydessĂ€ toimii ah-niin-ihana Kakkugalleria, joten miksipĂ€ ei tekisi kunnon reissua DFS:iin, ihailisi esillĂ€ olevia tuotteita ja levĂ€htĂ€isi sen jĂ€lkeen kakkukahvin parissa tuoreimpia designlehtiĂ€ lueskellen tai muuten vain inspiroivaa ympĂ€ristöÀ tutkaillen. MinĂ€ ainakin taidan tehdĂ€ juurikin nĂ€in. 🙂

kollaasi5.jpg

Design Forum Shop oli ehdottomasti yksi sisustuskauppakierroksemme suosikeistani, todellinen helmi. MissĂ€ muualla voit tĂ€ssĂ€ mittakaavassa ihastella ja tutkia nĂ€in monen upean suunnittelijan ja muotoilijan tuotteita kuin tÀÀllĂ€? Muutoa, Pisama Designia, Saanaa ja Ollia, Eero Aarniota, Sagaformia, Iittalaa, Woodnotesia…. ja siinĂ€ ei ollut edes murto-osaa merkeistĂ€.

Suosittelen ehdottomasti kĂ€ymÀÀn paikan pÀÀllĂ€! En usko hetkeĂ€kÀÀn, ettĂ€ joutuu kohtaamaan pettymystĂ€. 🙂

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössÀ Design Forum Shopin kanssa

3 kommenttia “CASA on the road: Design Forum Shop

    1. JohannaL: Se oli mieletön, todellinen sisustajan paratiisi 🙂

  1. MĂ€ en voi mennĂ€ tonne kun aina lĂ€htee lapasesta ja loppukuun saa syödĂ€ makaroonia 😛

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *