CASA on the road: Day

Sisustuskauppakierroksemme seuraava liike onkin Bulevardin ja Fredrikinkadun kulmassa sijaitseva hersyilevän pursuileva day. Liike oli kolmas kierroksellamme ja koska esittelen myymälät käänteisessä järjestyksessä, on tämä siis myymälöiden osalta kolmanneksi viimeisin. Loogista, eh? 🙂

kollaasi9.jpg

kollaasi10.jpg

kollaasi2.jpg

Piristystä kylppäriin tai vaikkapa keittiöön.

kollaasi1.jpg

kollaasi3.jpg

Paljon erilaisia säilytysjuttuja liike pullollaan!

kollaasi8.jpg

kollaasi5.jpg

Yksi suosikeistani oli lääkelaatikko. Valkoisena tietenkin 🙂 Pyykkipussikin kelpaisi, jos ei olisi kiinteää pyykkikaappia. 

kollaasi4.jpg

kollaasi6.jpg

Ja olisi ihana sujauttaa matkalle lähtiessä alusvaatteet ja kengät kauniisiin pussukoihin!

kollaasi7.jpg

Dayn tuotevalikoimaa pääsee kurkkaamaan liikkeen nettisivuilta, vaikka verkkokauppaa ei olekaan. Myymälästä löytyy tuotteita omaan makuun jonkin verran, mutta parhaat löydöt tekee mielestäni kaikesta söpöstä, krumeluurista ja maalaisromanttisesta tykkäävät. 🙂

Kolahtiko mikään tuotteista teihin? 

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Dayn kanssa

 

11 kommenttia “CASA on the road: Day

 1. Noi värikkäät tiskiharjat on sööttejä 🙂 En ittelleni sellaisia haluaisi, mutta mutsille joku tommoinen sopisi hyvin, hän kun tykkää väreistä. <br />
  Ja tuo musta laatikko, jossa lukee valkoisella &quot;Dog food&quot; olisi kiva, (tosin tietenkin meille tekstillä &quot;Cat food&quot;, kun muuten Taavi menisi syömälakkoon ;D). Sellaista olisi kiva pitää nätisti näkösällä. No, eipä meidän kyökistä oikein löydy järjellistä paikkaa, jossa sellaista nätisti näkösällä pitäisi, joten ei tarvitse sellaistakaan laatikkoa alkaa onneksi himoitsemaan… ;D

  1. Dara: Olisihan tuommoinen laatikko kiva ihan kaapin sisälläkin. 🙂 Aluksi omassa sisustuksessa oli tärkeää saada näkyvillä olevat tavarat katseenkestäviksi, mutta näin ajan kanssa se on levittäytynyt kaikkiin tavaroihin, niihin piilossa oleviinkin. Miten paljon voikin häiritä, jos vaikka kaapissa olisi esimerkiksi punainen kippo. Kun tietää, että se olisi siellä niin se häiritsisi vaikka ei olisikaan näkyvillä. 😀 😀

 2. Tuntuu et osa näistä jäänyt itsellä huomaamatta! 😀 Tuolla oli kyllä niin paljon kaikkea kivaa, et ei ihme jos pikaisella reissullamme ei ole kaikkia ihanuuksia bongannut. Kivaa viikonloppua sulle &hearts;

  1. Heli: Mä myös mietin tuossa jokin aika sitten, että kuinkahan paljon eri putiikeissa jäikään näkemättä vielä vaikka sitä kuinka oli katsovinaan joka puolelle. 😀

 3. Tuo metallinen, valkoinen pöllö on ihana. 🙂 Se olisi kiva kesällä pihalla.

  1. Siny: Noi pöllöt olivat tosi mageita. 🙂 Ovat itse asiassa vissiin tuikku-/kynttilälyhtyjä?!

 4. Aivan ihana toi musta pöllökello… Olisi niin täydellinen Minin huoneeseen! Tahtootahtootahtootahtoo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *