Stockmannin kanta-asiakastarjouksia

Helmikuu on koittanut ja Stockmannin kanta-asiakastarjoukset* ovat taas vaihtuneet. Pitihän ne käydä tsekkaamassa ja tässä muutamia poimintojani.

kollaasi1.jpg

1. Kevään lähestyessä omaan kotiin tulee jonkin verran vihreää keltaisen kaveriksi. Valmiiksi on jo Iittalan omenanvihreät Aalto-maljat ja ne sopivatkin kivasti viherkasvien kanssa. Keittiössä tulee näkymään Pisama Designilta saatu keittiöpyyhe, jossa on vihreitä ratikoita. Keittiön tasolle sopisikin siis varsin mainiosti Casa Stockmannin säilytyspurkit*, joissa on raikas omenanvihreä kansi. 

2. Nähdessäni tuon kapean Casa Stockmannin lasisen maljakon*, sijoitin sen mielessäni välittömästi kylpyhuoneeseen säilömään korkeita/kapeita puteleita tai vaikkapa pidempivartista kuivaharjaa. Toisaalta keittiöön voisi saada hieman erilaista ja keveämpää ilmettä sijoittamalla maljakkoon vaikka ruoanlaittovälineitä; kauhoja, lastoja yms.

3. Villeroy & Bochin New Wave kahvikupit ovat muotoilultaan kauniita ja koska tässä mukissa* on Helsinki-teema, sopisi se piristykseksi omaan keittiöön. Jos New Wave -sarja kiinnostaa muutoin, niin sarjan tuotteet ovat aika reilusti edustettuna helmikuun kantistarjouksissa. 🙂

kollaasi2.jpg

4. & 5. Joseph Josephin taittuvat leikkuulaudat ovat käteviä. Itselläni on jo tällainen iso keltainen, mutta ei varmaan ihme, että tykkäisin myös mustasta ja valkoisesta. Ja ison laudan rinnalle olisi kiva saada pienempikin kaveriksi. Kuvan musta leikkuulauta* on pieni kooltaan ja valkoisessa* on silikonia kahvassa ja pohjassa jolloin se pysyy paremmin paikoillaan leikkuun aikana.

6. Matala teräksinen Brabantian tarjoiluvati* olisi monikäyttöinen niin tarjoilussa kuin säilytyksessä. Näen jo silmissäni vadilla banaaneja ja omenoita. Ja miksei siihen voisi tehdä myös vaikkapa sisustusasetelmia.

kollaasi3.jpg

7. Jos peukalo ei viherrä kovasti, niin ratkaisu voisi löytyä teko-orkideasta*, joka on taattua Sia-laatua. Ei kuihdu, tiputtele terälehtiä eikä vaadi kastelua. Nimimerkillä kärsivällisesti edelleen odottaen oman orkidean uudelleen kukkimista. 😉

8. Olen ihastellut Georg Jensenin kromista Moneyphantia, jossa on pienet puiset ronsut upotettuna kylkiin. Nyt olisi tarjolla valkoinen fantti*, joka istuisi paremmin omaan sisustukseen. Tai miksei mustakin, sillä senkin värisenä näitä löytyy!

kollaasi4.jpg

9., 10. & 11. Marmori on salakavalasti iskenyt silmiini monissa blogeissa sitä nähtyäni. Huolisin edelleenkin marmorisen kauniin tarjottimen, jolle voisi laittaa vaikkapa hajuvedet esille. Tai kauniin kynttilän… tai jotain. Nyt saa Villa Stockmannin marmorisia kylpyhuonetarvikkeita vaikka kokonaisen setin; saippualle pumppupullo*, vanupuikoille säilytyspurkki* ja hammasharjalle kaunis muki*. Ylellistä, mutta silti suhteellisen neutraalia. Viime vuoden puolella m e l k e i n ostin itselleni saman sarjan saippua-alustan. Kromin ystäville tarjouksessa on muuten myös vastaavia tuotteita Möveltä. *wink wink* 😉

kollaasi5.jpg

12. & 13. Iittalan Vakka-laatikot ovat linjakkaat ja kauniit. Voi ehkä sanoa, että omalla kohdalla hinta on ollut esteenä hankkimiselle, mutta nyt jos tällaisesta haaveilee tai on jopa suunnitellut hankkivansa, niin nämä löytyvät kanta-asiakastarjouksesta kahdessa eri koossa. Kuvan Vakka-laatikot ovat pienempää kokoa. Sekä valkoinen* että puunvärinen* miellyttävät, en edes tiedä kumpaan itse kallistun. 🙂

Olihan siellä toki muitakin kivoja tuotteita, mutta ajattelin pitää tämän postauksen suhteellisen kestettävän pituisena. Kannattaa käydä kuitenkin kurkistelemassa tarjouksia, jos yhtään inspiroi. 🙂

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia “Stockmannin kanta-asiakastarjouksia

  1. Kivoja poimintoja, huolisin noista suurimman osan itsellenikin 😉

    1. Heli: Jokainen näistä poiminnoista löytäisi varmasti kodin täältäkin. 😀

  2. Se on jännä, vaikka mitään en haluaisi, aina joka kk kuvastosta löytyy jotain kivaa, mikä olisi mukava omistaa.<br />
    Tässä kuvastossa oli mm aivan ihana Toikan lintu.

    1. lanttuleikkuri: Sellainen keplottelija se mieli on… vaikka ei mitään haluaisi ensin, niin kyllä vaan jotain löytyy siltikin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä Instagramissa