Kylpyhuoneen säilytyksen yksityiskohtia

Kylpyhuone ennen ja jälkeen postaukseni olisi ollut aika turvoksissa kuvista, jos olisin vielä yksityiskohtaisemmat kuvat lisännyt muutoskuvien lisäksi. Tässä siis kuvapläjäys detaljeista. Peilikaapin sisällön esittelen senkin erillisessä postauksessa, jotta kaikki ole yhdessä ryppäässä.

IMG_0380.jpg

IMG_0381.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0383.jpg

IMG_0384.jpg

IMG_0385.jpg

IMG_0386.jpg

IMG_0387.jpg

Tykkään tuosta kivisestä saippua-alustasta. Se on jotenkin luonnollisen oloinen. Siinä ei valurakoja valitettavasti ole, mutta täytyy vain manuaalisesti aina tarkastaa ettei saippua jää lillumaan veteen. Ei onneksi iso vaiva. Eikä ollut alusta edes kallis, maksoi Tigerissa muutaman euron. 

IMG_0393.jpg

IMG_0391.jpg

Tällä hetkellä tarjoiluvati pitää sisällään vartalorasvan, kasvonaamion, jalkavoin ja pienen purkin hunajaa.

Yritän vastailla kommentteihinne mahdollisimman pian. Jos en tänään niin viimeistään torstaina, sillä huomenna olen iltapäivästä iltaan pienellä reissulla irroittautumassa hetkeksi arjesta. Tämä viikko on jotain niin kaaosmaista, ettei meinaa kärryillä pysyä. 

Teille rakkaat lukijat toivotan anti-kaaoksellista viikon jatkoa. 😀

 

16 kommenttia “Kylpyhuoneen säilytyksen yksityiskohtia

 1. Hajuvesipullot on kyllä niin kauniita sisustuselementtejä. Mä sain tänään vihdoin laitettua joitain omia pulloja esille, kun kekkasin, että mulla lojuu sellainen Iittalan Kastehelmen kaksikerroksinen (vintage) kakkuvati kaapissa ihan turhanpanttina. Länttäsin sen tuohon eteisen lipaston päälle, sain muutaman kauniin pullon esiin ja siitä on helppo suihkauttaa, vaikka uloslähtiessä, puhumattakaan, että sain paikan, mihin länttäisen ne vähäiset koruni kotiin tultuani.

  1. JonnaH.: Hajuvesiä ei pitäisikään säilyttää kylpyhuoneessa ja toivoisinkin, että mulla olisi sellainen eteiskaluste, jonka päälle hajuvedet, kello ja korut sopisivat. Kylpyhuoneessa ei muutenkaan kauniit pullot tule esille kovin hyvin ja itseäni aavistuksen häiritsee kauniit pullot pöntön vieressä. 😉

 2. Ihana toi vati!! Osaatko kertoa mistä sen tai vastaavan voisi saada? Ihana idea muuten käyttää tommoista tarjoiluvatia kylppärissä, kopioin idean 🙂

  1. Millis: Kopiointi on ehdottomasti sallittua! 😉 Noita vateja löytyy Zoco Homen nettikaupasta (zocohome.fi).

  1. s: Kiitos, minustakin se on iva ja tuo vähän sitä jotain kylppärin sisustukseen. 🙂

  1. ELISABETH: Ne on aika kauniita tuossa kyllä. Näkisin vitriinin ehkä mieluummin eteisessä, mutta olkoon nyt kylppärissä, kun eteiskaluste ei oikein sovi kauniiden esineiden esilläpitoon. 🙂

 3. Ompa näppärän näköinen tuo hyllykkö kylppärissä! Sopii tosi hyvin 🙂 Mä ihastuin myös tuohon ritiläkoriin, jossa pesuaineet on siististi käden ulottuvilla ja esillä. Kelpaa noin nättejä puteleita esillä pitääkin!

 4. Näyttää todella näppärältä, kaikki järjestyksessä ja mätsää toisiinsa!

 5. Viihtyisän ja kivan näköistä..:) olen etsiskellyt juuri tuollaista hyllyä, mistä olet sen hankkinut?

  1. sari: Kiitos! 🙂 Hylly on Ellokselta, mutta en nyt pikaisesti hyllyvalikoimaa selatessani tätä samaista enää sieltä löytänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *