Yöpöytänä

Yöpöytänä jo pitkään toiminut vesihyasinttiraheista pienempi siirtyi niin sanotusti muihin tehtäviin, joten korvasin sen aluksi mustalla jakkaralla. Jakkara osoittautui ihan hyväksi, mutta keksin kuitenkin toisen yöpöydän, joka sopii paremmin ajatukseeni valkoisesta makuuhuoneesta.

IMG_0446.jpg

Aikoinaan yhteistyön kautta Palorannalta saatu Eclipse-pöytä oli parvekepöytänä. Sen jälkeen sillä on ollut tarvetta sivupöytänä sohvan vieressä ja parvekkeelle vein neliskanttisen Lack-pöydän. Kulmikkaan sohvan vieressä pyöreä pöytä vain näyttää paremmalta kuin neliskanttinen.

IMG_0458.jpg

Tosiaan kun rahi lähti makuuhuoneesta, laitoin tilalle mustan jakkaran. Valkoinen pöytä on kuitenkin parempi makuuhuoneeseen, sillä haluan suurimman osan makuuhuoneesta olevan valkoista. Lisäksi pimeällä oli hankaluuksia erottaa tavaroita mustan jakkaran päältä ja onnistuinkin tiputtelemaan milloin mitäkin. Nyt näkee vähän paremmin. Rahin ja jakkaran uusiin paikkoihin palaan myöhemmin.

IMG_0445.jpg

Otin hieman laajempiakin kuvakulmia kyllä, mutta jälkeenpäin huomasin, että helmalakana oli ihan pöljästi jäänyt, joten tässä nyt vain näitä lähikuvia. 😀

Petaus on vähän hölmön näköinen, mutta oli pakko piilottaa tyyny peiton alle, sillä se ei ole oikein pysynyt yhtä valkoisena kuin pussilakana (lieneekö jotain ihosoluja tms. tarttunut nukkuessa) ja se näytti karsealta kaiken valkoisuuden keskellä. 😉 Onneksi nyt on puhtaat petivaatteet taas vaihdettu ja minäkin suihkunraikas, joten ei muuta kuin unta odottelemaan ja sitten pääsee kaivautumaan puhtaan ja lämpimän peiton alle. <3

Hyvää yötä siis muillekin yökyöpeleille! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *