CASA on the road: Moko Market

Olen rakastunut.

CASA on the road -kiertueemme viimeinen visiitti tehtiin Moko Markettiin, jossa meidät vastaanotettiin erittäin lämpimästi. Kuvia tuli räpsittyä ja ihailtua monia tuotteita, joita mielelläni kyllä hankkisin kotiinkin. Uskomatonta, miten monta kuvaa voi esimerkiksi hammastahnoista ottaa. 😀

mokomarket1.jpg

Vierailimme siis Moko Marketin Punavuoren liikkeessä (Perämiehenkatu 10). Toinen Moko Market sijaitsee Sörnäisissä osoitteessa Vilhonvuorenkatu 11.

En osaa edes kuvailla myymälän sisustusta ja sen tyyliä. Silmät harhailivat vain ympäriinsä, joka puolella oli inspiroivaa katseltavaa. Tuntui, kun olisi tullut samaan aikaan jonkun kotiin, kirpputorille, maalaiskylän sekatavarakauppaan, kahvilaan, ulkomaille…. huh mikä fiilis. Tämän paremmin en osaa tunnelmaa teille sanoin kuvailla, vaan suosittelen lämpimästi käymään itse paikan päällä. 

mokomarket2.jpg

mokomarket7.jpg

Oli keittokirjoja, ruokatarvikkeita, kaikkea sellaista, mitä en herkästi perus marketeista löydä. 

mokomarket3.jpg

mokomarket4.jpg

Ja tosiaan huippusuositut Marviksen hammastahnat löytyvät Moko Marketista. En ehkä voi olla jossain vaiheessa kokeilematta näitä. Lakritsi, inkivääri-minttu… nam! Kuvissa näkyy olevan muutama joulusesongin Marvis myös; kanelin makuisena. 🙂

mokomarket8.jpg

Suosikki pesu- ja puhdistusaineeni Method on myös hyvin edustettuna Mokossa. Aikoinaan kun tuotemarkkiin tutustuin, niin kuulin vinkkinä, että Methodia saa Mokosta ostaa. Siitä jäikin sitten Moko ikuisesti mieleeni. 😉 Oli myös Savon de Marseille -tuotteita notkuva pöytä. Nips naps, olisin voinut kahmaista muutamat purnukat mukaani!

mokomarket6.jpg

Kuvattuamme aikamme keräännyimme kahvilan puolelle nauttimaan kuumasta kahvista hytistyämme ensin pitkin päivää liikkeitä kierrellen. Samalla saimmo infoa siitä, mikä Moko on ja miten ja milloin se on perustettu. Kuulimme myymälän konseptista, tyylistä, periaatteista ja kaikesta mahdollisesta. 

mokomarket5.jpg

Kiitos tuhannesti tästä mahdollisuudesta vierailla myymälässä ja että saimme tällaisen lämminhenkisen ja ystävällisen palvelun!

Mokon nettisivut kannattaa muuten käydä tutkimassa, sieltä löytyy tosi paljon kaikenlaista kiinnostavaa myymälästä, kahvilasta, tuotteista ja myös linkki Mokon omaan blogiin ja Facebook-sivuille. Itse jumitin sivuille useammaksi toviksi ja täytyy kyllä varmaan tehdä ihan erillinen Moko Market-tuotehaavepostaus. 😀

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Moko Marketin kanssa

12 kommenttia “CASA on the road: Moko Market

 1. Tämä jäi kyllä erityisesti mieleen, niin ihanan valikoiman kun lämpimän vastaanotonkin vuoksi! 🙂 Todella viihtyisä paikka!

  1. Heli: Arvasin, että iskee suhunkin. 🙂 Mun on tässä varmaan aika piakkoin mentävä käymään siellä Sörkan myymälässä – on sijainniltaankin mulle parempi – ja ehkäpä saan kuvausluvan sinnekin. Kohta alan poimimaan Mokon sivuilta tuotehaaveita, saa nähdä onko haavepostaus sitten kilometrin mittainen 😀 😀 😀

 2. Tuo on niin ihana liike. Veljeni asui jonkin aikaa ihan liikkeen lähellä ja siellä piti aina kyläillessä piipahtaa. Pitääkin taas päästä siellä käymään! Kuvissa näkyy kaikkea ihanaa!

  1. Laura: Onneksi Moko ei ole ihan tässä naapurissa, voisi käydä köpelösti 😉

 3. Vau.. Lisää tälläisiä, tällänen tavallinen talliainenkin on löytänyt monta uutta liiketta sinun blogisi kautta. Esille vaan pieniä helmiä rakkaasta kaupungistamme 😀

  1. kohta "entinen naapuri": Kiva, että on ollut hyötyä! Lisää tulee vielä tämän on the road-kiertueen tiimoilta ja ajan kanssa aina kun eteen tupsahtelee. 🙂

 4. Harmittaa kun multa jäi tämä näkemättä! Onneksi voin teidän kuvat katsella 🙂 Ehkä ensi visiitillä sitten.. 😉

  1. jaana: Ensi kerralla sitten todellakin, teit silti ihan oikean ratkaisun ♥

 5. Moko ON todella ihana, niin monella tapaa. Itse suosin sitä etenkin kohtuullisen hyvän brunssin takia, ja samalla jää aina mukaan jotain ihanaa, kivaa pientä. :)<br />
  <br />
  Brunssiarvostelu Sörnäisten Mokosta löytyy postauksesta:<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://mustikkasmoothie.blogspot.fi/2013/04/brunssilla-kaunis-moko-market.html&quot; target="_blank">http://mustikkasmoothie.blogspot.fi/2013/04/brunssilla-kaunis-moko-market.html</a&gt;

  1. Rouva G: Ehkä jonain kertana pääsen Mokon brunssiakin maistamaan. 🙂

 6. Ihana postaus Mokosta, on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani tältä reissulta! Kivoja kuvia Irina! &hearts;

  1. Jenni: Kiitos Jenni! Moko oli myös oma suosikkini. Toinen suosikeista tuleekin esittelyyn seuraavaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *