CASA on the road: Virgin Oil

Eilen meillä oli tapaaminen CASAn bloggaajien kanssa ja oltiin on the road eli kiertelimme muutamia sisustuskauppoja ja kävimme päivän päätteeksi syömässä Virgin Oilissa.

Virginoil1.jpg

Jatkot olivat sitten kellä missäkin, mutta Suvisvillan Suvi oli järjestänyt stand up-illan Herttoniemen Treffipubissa ja osa meistä suunnisti sinne. Päivä oli mukava, vaikka aika raskas, kun pitkin Helsingin keskustaa talsittiin useampi tunti kaikenlaisten kantamusten kanssa. Oli ilo tavata jo ennestään tuttuja bloggaajia ja saimmepa mahdollisuuden tutustua myös kahteen uuteen bloggaajaamme; Valkoista Harmoniaa -blogin Heliin ja At home -blogin Jaanaan.

Virginoil2.jpg

 CASAn blogit täyttyvät varmaan nyt näistä sisustuskauppapostauksista ja kuten moni muukin, jaan eilisen päivän inspiraatiot useampaan postaukseen. Arvaatte varmaan, että tuli parisataa kuvaa otettua päivän aikana. 😉 

Virginoil3.jpg

Virginoil4.jpg

Kiitos vielä kivasta päivästä mukana olleille bloggaajille (olisivatpa kaikki päässeet mukaan!), sisustuskaupoille joissa vierailimme ja joissa meidät lämpimästi toivotettiin tervetulleiksi sekä Virgin Oilille, jossa saimme maukasta ruokaa syödäksemme ja hieman kuohuvaa kilistelläksemme!

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Virgin Oilin kanssa

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *