10 kuvaa kesään: tammikuu 2014

Puolessa välissä 10 kuvaa kesään -haastetta mennään ja nyt vihdoin on saatu Helsinkiinkin talvi. Tammikuusta tykkään siinä mielessä, että vaikka onkin usein kylmä, on myöskin aika jolloin aurinko palaa taivaalle pimeän loppuvuoden jälkeen. 🙂

Viimeksi kirosin synkkää joulukuun kuvaa, mutta nyt ei ole synkkyydestä tietoakaan vaan taivas on kirkas ja aurinko paistaa. <3

IMG_6115.jpg

Kuvaaminen on ollut ongelma viimeisen viikon ajan, kun puhelimeni (eli kamerani) on ollut huollossa. Ei ole päivittynyt Instagram eikä muutenkaan ole voinut spontaanisti ottaa kuvia silloin, kun siltä on tuntunut. Nyt piti saada tämä haastekuva otettua juurikin tänään, niin kaivoin jemmasta Canonin vanhan pokkarin ja päätin sillä yrittää. Tulos olikin ihan kelpo ja nyt ollaan tosiaan puolivälissä haastetta. Seuraavan kuvan aikaan ollaankin jo kovaa vauhtia menossa kohti maaliskuuta ja kevättä. 

10kuvaakes%C3%A4%C3%A4ntammikuunkollaasi

Mukavia ja aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille!

 

4 kommenttia “10 kuvaa kesään: tammikuu 2014

  1. Tulihan sitä lunta! Vihdoinkin! Heti huomaa, miten valoisammalta kaikki näyttää. Ja kuvasta huomaa, ettei ne vanhat pokkaritkaan näemmä täysin kelvottomia ole 🙂

    1. Dara: Yllättävän kelvollisen kuvan tolla pokkarilla saikin. Kotoa hämärässä napsaistut testikuvat olivatkin sitten jo vähän mitä sattuu. 😉 Mut jee, aurinkoa, lunta ja valoa vihdoin meilläkin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *