Kuulumisia

Meillekin tĂ€nne Helsinkiin on vihdoin tullut talvi! <3 🙂

tumblr_mg7jwq3sP41rogngso1_500.jpg

Avasin myös ensimmĂ€istĂ€ kertaa aikoihin radion, ihana kuunnella musiikkia. 🙂 Onni on Tivoli Audion Model One <3

Tartuin tĂ€nÀÀn myös ensimmĂ€istĂ€ kertaa varmaan pariin vuoteen kirjaan, jota ajattelin pikku hiljaa lueskella ja tutustua aiheeseen. KyseessĂ€ on Kimmo Takasen ”Tunne lukkosi – vapaudu tunteiden vallasta”.

tumblr_mbl8q991j61rogngso1_500.jpg

Olen myös viettĂ€nyt aikaa katsoen NetflixistĂ€ muutamankin ihmisen suosittelemaan sarjaa Suits. Hauska ja koukuttava sarja, suosittelen kurkkaamaan jos teillĂ€ on Netflix. Tosin pakko antaa koukutusvaroitus. 😉

tumblr_mb9pvfy8Te1rogngso1_500.jpg

Puhelimeni on temppuillut menneen syksyn aikana aika paljon. Oliskohan alkanut Bluetooth-yhteyden takkuamisella syksyllÀ eikÀ kuvien siirto vain toiminut. Olin aika pulassa silloin, koska piuhan ja HTC:n minkÀlielatausohjelman kanssa kuvien siirto ei toiminut, vaikka niinhÀn sen pitÀisi olla kaikkein yksinkertaisinta. Eikö? Onneksi tÀmÀ ongelma oli lyhytkestoinen.

SyksyllĂ€ hankin puhelimelleni myös ihanan nahkakotelon, mutta eihĂ€n sitĂ€ voinut kĂ€yttÀÀ sillĂ€ puhuessa puhelimeen puhelimen ollessa kotelossa teki puhelin ihan omiaan. En tiedĂ€ osuiko jokin kohta nĂ€ytössĂ€ koteloon ja puheluiden aikana puhelin surffaili pitkin nettiĂ€ ja eleli ihan omaa elĂ€mÀÀnsĂ€. No, poistin kotelon kĂ€ytöstĂ€ (sniisk, se oli niin magee) ja silti ongelmat ovat jatkuneet. Puheluiden aikana puhelin edelleen surffailee netissĂ€, pistÀÀ itseÀÀn puheluiden aikana mutelle ja kaiuttimelle. Ja kruununa kaiken pÀÀlle ei pidĂ€ asetettuja asetuksia. Mulla on salainen numero, joten jos haluan (ja yleensĂ€ haluankin) ettĂ€ numeroni nĂ€kyy soittaessa on se erikseen asetettava nĂ€kymÀÀn. Puhelimeni kuitenkin on tehnyt minulle kiusaa ja itsekseen vaihdellut asetuksen takaisin ”operaattorin mukaiseen” tilaan, jossa numeroni ei nĂ€y. Olenkin saanut lĂ€himmilleni soittaessa lisĂ€nimen tuntematon.

”Jaahas, tuntematon soittaa taas”

”No mutta moikka tuntematon”

😀

tumblr_mb40vcS4nt1rogngso1_500.jpg

Meni hermot ja pÀÀtin kĂ€ydĂ€ Elisalla kertomassa ongelmista. PÀÀtettiin laittaa puhelin huoltoon, mutta enhĂ€n ollut tietenkÀÀn tajunnut ottaa back uppeja joten menin kotiin hommiin ja vein puhelimeni eilen sitten myymĂ€lÀÀn uudelleen. Elisa on ystĂ€vĂ€llisesti antanut myymĂ€löille joitakin kappaleita lainapuhelimia ja huollon ajaksi puhelimen saa lainaan viidellĂ€ eurolla – jos puhelimia nyt sattuu olemaan. Torstai-iltapĂ€ivĂ€nĂ€ olisin saanut lainaksi jonkun vanhan Ă€lypuhelinmallin, perjantaina lainapuhelimia ei ollut jĂ€ljellĂ€. Parin sekunnin ajan mietin, mitĂ€ tehdĂ€ ja pÀÀdyin kuitenkin jĂ€ttĂ€mÀÀn puhelimen huoltoon, onhan se saatava kuntoon. Oli muuten aika kornia kun myyjĂ€ varmasti tajusi ettei mulla ole puhelinta nyt sitten, niin tilanteen lopuksi kysyi mihin numeroon voivat sitten ilmoittaa huollon valmistumisesta… hmm… ;D

Sain Ă€idiltĂ€ni lainaksi jonkun aataminaikaisen nokialaisen, jolla voin nyt soittaa ja tekstailla. PÀÀasia, ettĂ€ jos lĂ€heisille sattuu jotain, niin mut saa kiinni. Maanantaina mun pitĂ€isi saada kaverilta lainaan vuoden 2008 Samsung, jolla voi jo tehdĂ€ jonkinlaisia Ă€lyllisiĂ€ juttuja vaikkei uusinta uutta olekaan. 🙂 Mutta uskokaa vaan, miten orpo ja onneton fiilis on, kun ei ole totuttua tekniikkaa kĂ€sillĂ€. Muutaman tunnin kun olin kokonaan ilman puhelinta, niin johan tajusi mihin kaikkeen puhelinta kĂ€yttÀÀkÀÀn. Ja nyt kun voisi ottaa kuvan kauniista talvisesta maisemasta niin eeeeih, ei tolla möttiĂ€isellĂ€ mitÀÀn sellaista voi tehdĂ€ saati laittaa kuvaa vaikkapa instagramiin. 😉

tumblr_mcpeyg15x61rogngso1_500.jpg

Ruokailuni on muuten sujuneet paremmin kuin osasin odottaa. Herkkuhimoa on ollut, mutta vain pari kertaa olen jotain herkkua syönyt – nekin kylĂ€ssĂ€. Muutoin olen yrittĂ€nyt syödĂ€ tasaisemmin ja terveellisemmin pĂ€ivĂ€n mittaan. Viikon aikana olen tehnyt kinkkukiusauksen joka toimikin kuvituksena Muutos ruokailutottumuksiin -postauksessani ja lisĂ€ksi tein ihan perus makaronilaatikon – joskin maidottomana, jollaisena sen teen aina – ja nĂ€mĂ€ ruoat ovat riittĂ€neet koko viikoksi. Katsellaan miten tĂ€mĂ€ tĂ€stĂ€ jatkuu. 🙂 Ja hei, vastaan kaikille yllĂ€ mainittuun postaukseen kommentoijille, anteeksi ettĂ€ on kestĂ€nyt ja takunnut vastailu!

tumblr_m9q4x69Qfy1rogngso1_500.jpg

MielessĂ€ pyörii sisustuksen osalta kylpyhuone, jonka suhteen pÀÀssĂ€ni on joitakin ideoita. Ideat koskevat lĂ€hinnĂ€ sĂ€ilytystĂ€, tosin mitĂ€ muutakaan siellĂ€ voisi tehdĂ€. 😉 EnsimmĂ€iseksi tĂ€ytyy kuurata kylppĂ€rin lattia. TĂ€nne muuttaessani pesin lattian harjalla, mutta silti lattiaan jĂ€i valkoisia lĂ€ikkiĂ€. LienevĂ€t jotain kalkkisaostumia tms. MitenköhĂ€n ne saisi pois? RiittĂ€isikö vain tarpeeksi vahva pesuaine vai pitĂ€isikö kokeilla jotain erikoiskikkoja? Ruokasoodaa? Muuton yhteydessĂ€ kun harjasin, oli pesuaineena Methodin kylpyhuoneen puhdistussuihke. Eli kunhan lattia on kuurattu ja kĂ€siin saan jonkun laitteen jolla saisi edes kohtuullisia kuvia, voisin toteuttaa suunnitelmani ja kuvata sen tĂ€nne bloginkin puolelle.

TÀssÀ hieman kuulumisia tÀltÀ viikolta, kun muutoin on ollut hieman hiljaisempaa. Ei ole paljon ollut sisustelupostaukset mielessÀ. Tai no on, mutten ole saanut niitÀ riittÀmÀÀn tÀnne blogiin asti kun arjessa on ollut kaikenlaista ajateltavaa ja asioiden hoitamista.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Kiva, kun olette siellÀ! <3

 

Kuvat: …and that’s who I am

 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *