Hay Lup

Sain lahjaksi Hayn Lup -kynttilänjalan. En tajunnut haluavani sitä ennen kuin sain sen ja asetin kaveriksi Iittalan Nappulalle. Täydelliset keskenään; keskenään erilaiset, mutta niin sopivat toisilleen.

IMAG9872.jpg

IMAG9875.jpg

IMAG9879.jpg

Valkoinen amaryllis on vihdoin kukassa, joten siirsin sen maljakkoon kuihtuneen punaisen tilalle. Kokonaisuus keveni huomattavasti, kun punainen amaryllis poistui ja valkoinen muutti ruukusta maljakkoon.

IMAG9869.jpg

IMAG9883.jpg

Bestån päällä on vielä joulun jäljiltä kukka-asetelma ruukussa, josta tosin karsin heti kaikki jouluiset härpäkkeet pois. Mielelläni säästäisin ruukussa olevan muratin, mutta täytyy nyt katsoa, onnistuisinko jotenkin tuunaamaan sen jotenkin. Tarkoitus olisi itseni keventämisen lisäksi keventää kotiakin ihan reilulla kädellä. Kaipaan ympärilleni avaruutta ja tilaa hengittää.

12 kommenttia “Hay Lup

 1. Tuo kynttilänjalka on kyllä tosi kivannäköinen! Hauska parivaljakko ovat Nappula ja Lup:)!

  1. Viivi: Mä tykkään myös siitä ja tosi kiva Nappulan kanssa. 🙂

 2. Kiva kynttilänjalka! Harkitsin tuon kotiuttamista itsekin, mutten keksinyt sille heti paikkaa kodistamme, joten päätin antaa ajatuksen vielä muhia…

  1. Sofie: Musta oli ihanaa saada tuo lahjaksi, sillä en olisi sitä varmaan itse raaskinut ostaa ja se todella löysi hyvän paikan kodista 🙂

 3. Minäkin olen tuota Hayn Lupia himoinnut, mutta kun alkaa kämppä olla kohta täynnä kynttilänjalkoja niin pitää vähän itteä toppuutella 🙂

  1. JohannaL: Sehän siinä onkin, että kaikenlaisia kynttilänjalkoja ja kynttilöitä tulee hamstrattua varsinkin näin talviaikaan paljon. Mulla ei kynttilänjalkoja juuri ole, mutta tykkään ihan hirmuisesti näistä mun kahdesta. 🙂

  1. Ruut: Todellakin! Yksinkertaiset ja ajattomat on niitä parhaimpia, kestää katsella pidempäänkin. 🙂

 4. Tuo amaryllis on vaan niin ihana! Upea varsikin, maljakko ihan kymppi tuolle kukalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *