VILA mustavalkoinen neulemekko

Käytän housuina pääasiassa leggingssejä. Näin ollen on erityisen tärkeää, millaisia yläosat ovat. Takamus ja etuosa housuista on peityttävä ja suosinkin pidempiä paitoja ja puseroita, trikoohameita, mekkoja ja pitkiä toppeja. En olisi joitain vuosia sitten voinut kuvitellakaan itseäni hameessa tai mekossa vaan jalassa oli aina farkut, verkkarit tai jotkut löysät ja rennot reisitaskuhousutyyppiset pökät. Sitten uskaltauduin laittamaan ihonmyötäiset leggarit jalkaan ja paluuta ei ollut. Ne on niin mukavia eivätkä kiristä. Ja kun löysissä kotivaatteissakaan ei voi noin vaan hengailla tuolla huudeilla. 😉 Nojoo, menipä tarinoinniksi. Pointti kun oli, että taisin vihdoin löytää itselleni neulemekon, joka kivan ulkonäkönsä lisäksi on myös itselleni sopivaa materiaalia, joka ei hiosta. Niin mielelläni kuin syksyisin ja talvisin pukeutuisin pehmeisiin ja upottaviin neuleisiin, niin en voi sillä hikoilen hyvin herkästi. Kateellisena vaan katselen kun muut unelmoivat ihanista neuleista ja untuvatakeista. 😀

PicMonkey%20Collage.jpg

Tämä Vilan mustavalkoinen neulemekko* osui silmiini, kun kävin kurkistelemassa Stockmannin* tammikuun kanta-asiakastarjouksia*. Mekko on 80 % viskoosia ja 20 % polyamidia. Olkapäällä on nappikiinnitys. Kaula-aukko näyttää myöskin tarpeeksi avonaiselta, jotta en näyttäisi täysin kaulattomalta tädiltä. Pyöreät kaula-aukot eivät yleensä pue minua vaan pukeudun mieluiten v-aukkoisiin paitoihin ja puseroihin ellei juurikin ole tarpeeksi avoin pyöreä kaula-aukko. Mielestäni myös harmaa mekko näyttää kivalta ja harmaan sävy vaikuttaisi olevan the harmaa, mutta päädyin silti mustavalkoisen mekon tilaamaan. Nyt vaan peukut pystyyn, että mekko on sopiva kaikin puolin. Niin ja eikö konjakin väriset saappaat sovi paremmin mustavalkoisen kuin harmaamustan kanssa? 😉

PicMonkey%20Collagen.jpg

Ihastuin myös aivan totaalisesti tuohon Philippin Donatella nahkaiseen korttikoteloon*. Tuskailin täällä itsekseni, että miksi, oi miksi tuo ei ole lompakko?! Mä olisin niiiiiin tilannut sen. Niin kaunis ja virtaviivainen ja solki (olkoonkin hopean värinen) viimeistelee kauniin valkoisen nahan. *huokaus*

Kanta-asiakastarjouksessa ovat myös Iittalan Teema -astiat* useissa väreissä ja kirkkaat Aalto-maljakot* (95mm, 120mm ja 160mm). Jossain vaiheessa pitäisi täydentää omaa valkoista Teema-sarjaani. Minulta puuttuu vielä kupit, syvät lautaset ja joitain tarjoiluastioitakin voisi olla hyvä omistaa.

Tällä kertaa sattui neulemekko menemään sisustustuotteiden ohitse. Ehkä ensi kerralla sitten astioita? 😉

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia “VILA mustavalkoinen neulemekko

 1. Onpa kaunis neulemekko! Mä kanssa oon ihan leggarityttö! Niin mukavat jalassa ne! Aalto-maljakko mun on muuten pitänyt hankkia jo piiiiitkään, ihana! Hyvää viikonloppua♥

  1. Viivi: Leggarit on vaan niin mukavat ♥ Tosin niiden kanssa on sitten tosiaan osattava pukea oikeanlaista vaatetta, ne kun ei sellaisenaan tietenkään housuina käy. Tai onhan tuota nähty moisiakin, mutta aiheuttaa aikamoista myötähäpeää. 🙂

 2. Neulepaita? Puserolta tuo kyllä näyttää, mutta jos sellaisena myyvät, mikäs siinä :)<br />
  Toki vaatii kantajaltaan aika timmejä reisiä, jos alla on vain trikoot/sukkahousut. Ehkä pillifarkkujen kanssa olisi toimivampi, ellet sitten ole mallimitoissa.

  1. sasu: Lyhyehköltähän tuo mallin päällä näyttää, mutta jos kuvaan on yhtään luottamista, niin minulla tuo tulisi olemaan jonnekin puoleen reiteen. Tärkeintä on, että takamus peittyy kunnolla eikä ole pelkoa vilkkumisesta. Ja varmasti tuo sopii hyvin farkkujenkin kanssa. 🙂

 3. Nuo Stockmannin Teema astiaston hinnat on aika kovat. Katsopa vaikka Tokmannin verkkokaupan hintaa vastaaville, niin kaikki tuotteet lähtee reilusti halvemmalla kuin Stockan alehinta on. Stockalla aleprosentti näytti olevan 20%, kun Anttilat ja myös Citymarketit myy hyvin usein 30% alessa Teemaa. Ja lähtöhinta näissä myös varmasti Stockaa edullisempi. Tokmannilta saattaa saada ihan normaalihinnalla edullisemmin kuin toisten &quot;alesta&quot;.

  1. Vinkkaaja: Toin esille neulemekon lisäksi muitakin Stockmannin kanta-asiakastarjouksia, en yleisesti halvinta mahdollista paikkaa tehdä tiettyjä ostoksia. Jokainen varmasti osaa tehdä hinta- ja kauppavertailuja, jos kokee sen tarpeelliseksi. Kiitos kuitenkin kommentistasi, ei se turhaa tekstiä ollut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *