Itiksen joulu 2013

Jokin aika kurkistettiin Itiksen Stockmannin jouluikkunaan ja nyt kun vielä on virallisesti joulu, niin katsotaan vielä vähän kauppakeskus Itiksen joulua. Itis on varsinkin tämän kuluneen vuoden aikana kokenut paljon muutoksia ja ilme on raikastunut ja uudistunut. 

IMAG8980.jpg

IMAG8984.jpg

IMAG9001.jpg

IMAG8988.jpg

IMAG8994.jpg

IMAG8995.jpg

IMAG9000.jpg

IMAG8991.jpg

IMAG9107.jpg

IMAG9002.jpg

Koristelut olivat mielestäni kauniit ja hillityt. Ihan jokaista ikkunaa ja sopukkaa en kuvannut, mutta näistä kuvista saa kyllä hyvän kuvan yleisilmeestä.

Nyt on joulu oikeastaan juhlittu ja vuodenvaihteeseen mennessä siivoan kotoa joulun pois. Kukat kukkivat vielä aikansa – punainen amaryllis on vasta hiljalleen avautumassa – ja ne saavat jäädä. Samoin kynttilöitä ja käpyjä vielä nähdään tämän kodin asetelmissa, ne sopivat talveen mainiosti.

 

Irina / White & Fresh - -

7 kommenttia “Itiksen joulu 2013

  1. Ohhoh, onpas vanha työpaikkani muuttunut. Ei stokka, vaan itis siis yleensä. En ole tainnut jalallanikaan sinne sen jälkeen astua kun siellä työt 4 vuotta sitten lopetin. Ehkä olisi joskus aika matkata taas sinne, ihan mielenkiinnosta. 😀 Niin kuin nyt matkasin tänne blogiisi pienen tauon jälkeen… pitääpä selailla mitä sinulle kuuluu.

    1. saariston kasvatti: Itis on tosiaan kokenut aikamoisen freesauksen. 🙂

  2. Minäkin noita samaisia koristeita kuvasin, en vaan saanut koskaan postaukseen asti 🙂 Mun otsikko tosin olis kuulunut sanoilla: Itiksen överit koristeet 🙂 Mun mielestä ne oli aika massiiviset ja jotenkin niin jenkit! 🙂 Mutta don't get me wrong, mä dikkailen vähän övereistä joulukoristeista : ) Se 10-metrinen kuusi on ihan paras!!

  3. Kaunista. 🙂 Olis kiva päästä pitkästä aikaa Helsinkiin, kyllä sitä jotenkin kaipaa!! ehkä ensi syksynä sitten kun on muutakin menoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *