4. adventti

Viimeinen adventti, viimeinen neljästä kynttilästä.

Ylihuomenna on joulu.

IMAG9483.jpg

IMAG9480.jpg

IMAG9484.jpg

Tänään on kummityttöni tanssiesitys ja sitä lähden pian katsomaan. <3 Loppuillan saan viettää rauhassa kotona, tulee kyllä tarpeeseen.

Rauhallista ja ihanaa 4. adventtia kaikille!

IMAG9485.jpg

 

3 kommenttia “4. adventti

  1. Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle Irina, ja täytyy oikein pahoitella etten ole ehtinyt kommentoimaan tänne (kuten en muuallekaan) juuri yhtään mitään koko kuukauden aikana. Lomalla lupaan antaa aikaa tälle ihanalle harrastukselleni, bloggaamiselle ja ahmin varmasti myös sinun vahoja postauksiasi tältä kuulta enemmän :)<br />
    <br />
    Mukavaa päivää tanssiesityksen parissa ja muista tosiaan rauhoittua illemmalla 🙂

    1. Jutta: Ihana, että kävit piipahtamassa täällä! Itsekin olen ollut tosi huono kommentoimaan, mutta olen yrittänyt nyt (varsinkin joulun takia) hieman ryhdistäytyä. Oikein ihanaa joulua teidän koko perheelle! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *