Valkoinen joulupallo

Olen parina vuotena saanut lahjaksi joulupallon. Tällä kertaa sain kauniin valkoisen hopeisilla yksityiskohdilla, vähän kuin ”naarmuilla”.

IMAG9332.jpg

IMAG9326.jpg

IMAG9331.jpg

IMAG9327.jpg

IMAG9329.jpg

Pallo on sen verran kevyt, että saatoin laittaa sen roikkumaan muutoin alastoman näköiseen orkideaani. Muutaman joulupallon haluaisin vielä kaivaa arkistoistani ja asetella johonkin, mutta aika vaikeaa, kun ei ole paikkoja ripustukseen. Katsotaan mitä tässä vielä keksii.

Muutoin ei koti tänä vuonna täyty koristuksista. Ainoastaan muutama joulupallo, kynttilöitä ja kukkia tulee olemaan. Joululahjoja en tänä vuonna pysty antamaan enkä niitä ole edes saamassa. Jouluaaton viettopaikkakin on vielä auki, ainoastaan seura on selvillä. Kuulostaako hieman kuivalta? 😉

Mukavaa joulunodotusta silti ihan jokaiselle! <3

 

9 kommenttia “Valkoinen joulupallo

  1. Mun mielestä sun jouluvalmistelut ja joulunviettosuunnitelmat kuulostavat kivan erilaisilta. Mä kun en itsekään oo jouluihminen, en pahemmin koristele tai muutoinkaan hössötä. Sehän on tärkeintä, että seura on selvillä. Ihanaa joulunodotusta.

    1. Anna: Kiva kuulla, että on muitakin ei-hössöttäjiä 🙂 Mulla selvisi nyt ainakin joulunviettopaikka aaton osalta, joten hissukseen tässä mennään kohti joulua.

  2. Mäkin sain lahjaksi tosi nätin joulupallon, mutta en millään keksi, mihin sen ripustaisin! Isoa kuusta en meinaa tänne virittää, koska ollaan mutsilassa joulunpyhät, ja pienempi pöytäkuusi on niin pieni, että pallo näyttäisi suhteettoman suurelta siihen ripustettuna… Aattelin, että ripustaisin sen vaan keittiön ikkunaan verholaudasta roikkumaan, mutta siis millä sen siihen ripustaisin? Villalangasta vaan roikkumaan vai? Muah =D <br />
    Vitsit että voi olla vaikeaa tää joulukoristelu taas… 😉

    1. Dara: Sullakin on siis pähkinä purtavaksi tai siis pallo ripustettavaksi. 😉 Voithan sen vain asettaa johonkin ilman ripustusta?

    1. Love: Minäkään en vietä joulu kuin korkeintaan kahden muun kanssa, todennäköisesti kuitenkin vain yhden. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *