Joulukukkaistutus ja kuulumisia

Ei kovin hehkeä aloitus postaukselle, mutta tämä viikko on ollut h u o n o. Maanantai-iltana iski mental breakdown ja huomasin vollottavani ystävälleni puhelimessa. Homma iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sen verran sain itseäni kuitenkin kasaan, että piipahdin Prismassa ja ihastuin useampaankin joulukukkaistutukseen ja tässä kuvia yksilöstä, jonka valitsin kaikkein ihanimpana.

IMAG9090.jpg

Murattia, tulilatvaa ja muutama pieni kultainen koristepallo. Kaunis! <3

IMAG9094.jpg

Keskiviikkona piipahdin tohtoritädillä ja siinä vasta olikin mukava ja asiansa osaava lääkäri. Ei tarvinnut monen lauseen verran tilannettani ja tuntemuksiani selitellä, kun hän löysi sekavasta höpötyksestäni ongelman ytimen. Itkuhan siinä taas pääsi, kun hän esitti kysymyksen ja varmisti ymmärtäneensä asian. Olin todella häkeltynyt, sillä en ole vielä törmännyt lääkäriin joka noin äkkiä hiffaa missä mennään ja erikoisen tästä tekee sen, että kyseessä oli akuuttiaika terveyskeskuksessa, jossa ei edes kunnollisilla vastaanottoajoilla ole aikaa tutkia, hutkia ja varsinkaan ymmärtää potilasta. Resurssit eivät vain ole kunnallisella puolella riittävät.

Vastaanottoajan lopputulema oli, että laitetaan lähete seuraavaan paikkaan ja voin olla tähän akuuttiaikalääkäriin yhteydessä, jos tarvitsee vaikkei olekaan omalääkärini ja lopuksi hän vielä halusi ehdottomasti halata minua ja toivotti jaksamista. Olen niin kiitollinen ettei sanoja ole helppoa löytää.

IMAG9092.jpg

Ymmärsin jo alkuviikosta tilanteeni ja päätin tyhjentää kalenterin kaikesta mahdollisesta menosta ja ottaa hetken iisisti. Lopulta perjantaina oli ensimmäinen päivä, jolloin minulla ei ollut sovittuna mitään ohjelmaa. Puolilta päivin olin kuitenkin hoitanut yhden menon ja matkalla seuraavaan. Hyvin tyhjennetty viikko ja kiva perjantaivapaapäivä, eikö? 😉 

IMAG9089.jpg

Tänään lauantaina tilanne oli jo aavistuksen helpompi ja ”jouduin käymään vain hierojalla”. Olin päättänyt, että perun viikonlopun suunnitelmani ja lepään sitten edes viikonlopun (hierojaa lukuunottamatta). Noh, isäni on aika kehnossa kunnossa (lonkkavaivaa) ja torstaina kävin siivoamassa hänen kodin ja kaivamassa kirjahyllyn taakse valuneen kävelykepin, jotta liikkuminen sujuisi edes aavistuksen kivuttomammin. 

IMAG9095.jpg

Viikonlopun lepo on nyt sitten vaihtunut toisiin suunnitelmiin ja jos isäni vaan saa itsensä liikenteeseen huomenna, lähden avustamaan häntä kauppareissulle. Tarkoitus on samalla viedä hänelle testiin oma kyynärsauvani, jonka sain toissa vuonna helpottamaan toipumistani välilevynpullistumaleikkauksesta. Toisin kuin isän tällä hetkellä käytössä olevassa upeassa ”herrasmieskepissä”, kyynärsauvassa on jääpiikki, joka on todella tarpeellinen, jos tienpinnat jäätyvät.

IMAG9086.jpg

Jos kauppareissu jää huomiselta väliin, lähden nautiskelemaan kummipoikani isosiskon Piparkakkusynttäreistä ja pääsemme taas koristelemaan pipareita. Jo kahtena vuotena ollaan näin tehty ja sepä vasta on ollutkin kivaa! <3

Jos käy niin hyvin, että pääsen piparkakkuja huomenna koristelemaan, niin vien kyynärsauvan isälleni sitten maanantaina. Kyllä hän nyt sen aikaa kotosalla pärjää herrasmieskepakollaan. 

IMAG9098.jpg

Mutta sellainen viikko on ollut täällä. Eikö ollutkin aika tehokkaasti tyhjennetty kalenteri tämän viikon menoista? 😉

Yritän nyt kuitenkin parhaani mukaan ottaa iisisti ja kuten blogini FB-sivuilla tuossa jokin hetki sitten sanoin, niin en ole ihan täysissä ruumiin ja sielun voimissa, mutta yritän pitää silti edes hieman jotain kontaktia teihin. Sanoja voi tämän kuulumispostauksen jälkeen olla vähemmän kuin tavallisesti ja hiljaisuutta enemmän. Postausaiheita on tosi paljon ja yritän niitä pukata ilmoille aina kun voimat sallivat.

Nyt on kuitenkin yritettävä pysähtyä, levätä ja huolehtia itsestäni. Lisäksi huolehdin myös isästäni, joka on minulle kaikki kaikessa (isän tyttö olen ollut aikojen alusta asti). Siinä on nyt prioriteettini.

Te siellä ruudun takana olette kuitenkin mielessäni kaikesta huolimatta! <3

 

Pitäkää huolta itsestänne. Ainoa ihminen, jonka kanssa teidän on elettävä elämänne loppuun saakka olette te itse.

 

32 kommenttia “Joulukukkaistutus ja kuulumisia

 1. Tsemppiä ja rauhallista joulunodotusta♥ Lepäilehän ja keräile voimia oikein kunnolla, ajan kanssa:)!

  1. Viivi: Kiitos &hearts; Kovasti yritän lepäillä ja pitää itseni kasassa / saada itseni kasaan.

 2. Harvoin ehtii kommentoimaan, mutta nyt on onneksi aikaa. Lepäile rauhassa ja ota aikaa itsellesi niin paljon kuin tarvitset. Toivottavasti asiasi järjestyvät ja saat voimia jatkaa eteenpäin. Onneksi sinulla on ystävä jolle purkautua niistä kannattaa pitää kiinni ja toivottavasti saat apua myös ammattiauttajilta. Rauhallista joulun odotusta sinulle ja jaksamista tuleville päiville!

  1. moonangel: Kiva kun kävit kommentoimassa! &hearts; Ehtiköhän kalenteri jo saapua postitse, laitoin sen matkaan keskiviikkona?<br />
   <br />
   Rauhallista joulunodotusta myös sinulle!

 3. Voi miten ihana lääkäri. Harvoin yksityiselläkään aivan tuollaista palvelua saa. Nyt vain ahkerasti lepoa tai vaikka sitä menoissa rientäisikin on pääasia, että ne tuntuvat itsestä hyvältä. Mukavaa lauantaita! &hearts;

  1. H: Hyvin sanottu! Yritän lepäillä enkä tee mitään, mikä tuntuu vaivalloiselta. On vaan kurjaa, kun sisäinen minä hokee sanoja &quot;pitäisi&quot;, &quot;pakko&quot; ja &quot;mutku&quot;. Kunpa ne saisi hiljaiseksi! Ja tosiaan, aivan mieletön lääkäri oli… aivan hämmentävää. 🙂

 4. Nyt otat vain iisisti. Joulu tulee stressaamattakin.<br />
  Jaksamista ja tsemppiä &hearts;

  1. Voi ihana Anna, en minä joulusta stressaa. 🙂 Mutta kiitos tsempeistä! &hearts;

 5. Sinä olet fiksu, vahva nainen; minä luotan sinuun. Elämä koettelee mutta sinä pärjäät! Ilo on löydettävä &quot;pienistä&quot; asioista ja sen sinä osaat. Nauti kaikesta kauniista ja käännä selkäsi murheelle.

  1. Linnea2010: Voi miten kauniisti sanottu! Onneksi tosiaan on vielä kyky ihastella pieniä asioita, vaikka muutoin olo onkin aika surkea.

 6. Välillä tulee huonoja aikoja. Niistä kuitenkin pääsee yli ja sen jälkeen on taas vahvempi kuin ennen. Aina ei tarvitse jaksaa, on ihan ok todeta, että nyt mennään rajoilla. Sen kun on kerran kokenut, sen tunnistaa jatkossa. Ja itku jos joku, on puhdistavaa. <br />
  <br />
  Mä lähetän sulle lämpimän virtuaali-halin♥

  1. Blondi: Kiitos tsempistä ja virtuaalihalista! t. sekopää nukkuja, joka juuri keitti itselleen kardemummakahvit (klo 3:57). 😀

 7. Virtuaalihalausrutistus sinulle Irina &hearts; <br />
  Elämä on arvaamatonta ja itselle tuli kuluvalla viikolla eteen yllättävä suru ja murhe ja tuntuu nyt kaikki hyvin epätodelliselta. Jaksan kuitenkin uskoa, että kun aikaa menee eteenpäin, kaikki palautuu normaaliksi.

  1. R: Kiitos halauksesta &hearts; Jaksamista sullekin ja toivon, että pian normalisoituu sullakin.

 8. Voimia ja jaksamista, välillä täytyy vain relata ei siinä muu auta! Hyvää Joulun odotusta! 🙂

 9. Lämmin voimahalaus täältäkin! Itselläkin pitkä ja raskas syksy takana. Perjantaina isä pääsi viimeiseen lepoon. &hearts; Isän tyttö minäkin aina ollut!!!

  1. Suffeliini: Osanotot suruusi. &hearts; En osaa, voi enkä halua kuvitellakaan, miltä tuo tuntuu. Halaus!

 10. Iisisti nyt vain nainen siellä &hearts; Voimahali lähetetty &hearts; Oot mielessä &hearts;<br />
  Rauhallista joulunodotusta &hearts; &hearts; &hearts;

 11. Kovasti voimia ja jaksamista sinulle &hearts;<br />
  Ota itsellesi kaikki se aika mitä tarvitset äläkä ajattele muita, ole vähän itsekäs, että saat itsesi kuntoon!

  1. Tsinnia: Mä niin toivon, että voisin ottaa aikaa itselleni niin paljon kuin tarvitsisin, mutta ei oikein onnistu. :/ Parhaani yritän sujautella hetkiä ihan itsellenikin ja jaksaa parhaani mukaan. Kiitos tsempistä &hearts;

  1. J: Oi voi kunpa vain voisinkin lepäillä tarpeeksi, mutta eih. Koitan hoitaa nyt vain pakolliset (niitäkin on aika lailla) ja yritän jättää pois kaiken mahdollisen ei-pakollisen. Kiitos kuitenkin tosi paljon tsempistä. Hali &hearts;

 12. Voimia kovasti! Eivät nuo tunteet itsellenikään kovin vieraita ole… Ihanaa, että osui tuollainen lääkäri kohdalle &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *