Jouluisia asetelmakuvia viikon varrelta

Tekemäni asetelmat tuntuvat muuttuvan päivittäin. Kun on yhden saanut valmiiksi ja kuvannut sen blogia varten, on seuraavalla hetkellä mielessä taas uusi idea ja lopulta kunnon sekametelisoppa.

IMAG8852.jpg

IMAG8885.jpg

IMAG8945.jpg

IMAG8909.jpg

IMAG8860.jpg

IMAG8862.jpg

IMAG8901.jpg

Ja yllättäen keittiötä ja eteistä lukuunottamatta asetelmat ovat taas vaihtuneet. No, eipähän silmät kyllästy. 🙂

 

8 kommenttia “Jouluisia asetelmakuvia viikon varrelta

  1. Love: Ihanan freesi kuva kyllä… vaikka ovatkin suosikkejani klementiinejä. ♥

 1. ihania kuvia, minä olen hurahtanut erilaisiin käpyhin, ne on niin kauniita, osa on luonnonvärisenä ja osan olen maalannut 🙂 Hei tänään on maaginen 11.12.13.14.15 muistakaahan missä tuolloin olette 🙂

  1. t: Mä tykkään kovasti kävyistä, ehkä voisi joskus suhia niitä myös valkoisiksi. Ja sinne meni 11.12.13. (klo 14:15), mutta ei mitään muistikuvaa missä olin. Ehkä jossain lääkärin, kaupan ja kodin välillä. 🙂

 2. Hei, löysin tänne jostain mutkan takaa, useamman blogin blogilistojen kautta 😀 Ja taidan jäädä seuraksi 🙂 Mulle käy usein juuri noin – saa jotain asetelmia tehtyä ja sitten ne jo muuttuukin, kun tulee uusi idea. Tosin pari paikkaa on, jotka ei muutu. Niistä tykkää kai sitten ihan hurjasti :)<br />
  <br />
  Lähden tutkimaan sun aiempia postauksia!

  1. Lämpimästi tervetuloa Jane blogini pariin ja toivottavasti viihdyt jatkossakin!! 🙂

 3. Nuo kävyt on todella kauniit! Oletko ostanut ne jostakin, vai mistä olet löytänyt noin kauniita auenneita käpyjä? 🙂 Nimimerkillä aamulla metsässä juuri tuollaisia etsimässä ollut (ilman tulosta).

  1. Jutta: Jee, kiva kun piipahdit kylässä! &hearts; Kävyt olen bongannut yksinkertaisesti täältä meidän nurkilta tien vierestä, johon ne olivat viereisistä männyistä pudonneet. Ajankohta oli kuuminta kesää, joten ehkä ensi kesänä (viimeistään) kannattaa olla tarkkana kun kuljeksii mäntyjen lähellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *