Pisamaneidot testaa: Tram-printti

Pidempiaikainen haaveeni kävi toteen, kun sain Pisama Designilta paketin, joka piti sisällään muun muassa Tram-printin. Paketti sisältöineen kuuluu Pisamaneidot testaa -projektiin, jossa seitsemän neitoa testaa Pisama Designin vuoden 2013 malliston tuotteita. Minä olen yksi näistä seitsemästä onnekkaasta. 🙂 Kolmesta saamastani tuotteesta tässä ensimmäinen eli Tram-printti.

IMAG8692.jpg

IMAG8696.jpg

Printissä on siis ratikoita (eli stadilaisittain spåria ;)), joissa on Helsingin kaupunginosien nimiä. Itselleni kaikkein rakkain ja merkityksellisin on Pasila, jossa olen lapsuuteni asunut ja viettänyt.

IMAG8691.jpg

IMAG8694.jpg

IMAG8695.jpg

Printti pääsi yksinkertaisessa valkoisessa kehyksessä piristämään eteistä – ainakin nyt alkuun. Saa nähdä, minne se ajan kanssa vielä kodissani kulkeutuu. Eteisestä on käynti ulos, joten printin spårat symboloivat ulos lähtemistä ja liikkumista rakkaassa kotikaupungissa.

Viimeisessä kuvassa pilkahtaa myös jotain muuta pisamaista, siitä lisää seuraavassa Pisamaneidot testaa -postauksessa. 🙂

 

Postauksen tuotteet on saatu Pisama Designilta osana Pisamaneidot testaa -projektia

4 kommenttia “Pisamaneidot testaa: Tram-printti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *