Asukokonaisuutta etsimässä

Sain päähäni yhden asukokonaisuuden, joka kävisi niin arkeen kuin arkisempaan juhlaankin.

asukokonaisuus.jpg

Tilasin yllä olevan kuvan sifonkipaidan ja nahkahousut H&M:lta, mutta minun tuurillani eivät olleet sopivia ja lähtivät palautukseen. Nahkahosuissa tilaamani pienempi koko oli sopiva reisistä ja pohkeista, mutta liian pieni vyötäröltä. Isommassa koossa vyötärö oli liki sopiva, mutta muutoin sitten housut olivat liian löysät. Olisin tarvinnut selkeästi välikoon. Sifonkipaita lähti rintojen kohdalta laskeutumaan ja aiheutti siten aavistuksen verran pömpötystä vyötärön kohdalle. Fiilis oli kuin olisi ollut äitiyspaita päällänsä. Muuten kyllä puseron väri oli nappivalinta; petroolin ja metsänvihreän välimaastossa.

Niinpä kun tänään 4.12. on Bubbleroomilla* kaikki Vilan vaatteet -50%* alekoodilla XMAS4 ja olen löytänyt aiemminkin sopivia malleja VILAlta, pistin parit tekonahkaiset stretch-housut tilaukseen. 

anielastretchpant.jpg

VILA Aniela Stretch Pant*

anielastretchpant1.jpg

VILA Aniela Stretch Pant 1*

Lisäksi olisi tarvetta pidemmälle neuleelle/lyhyelle mekolle, jota voisi käyttää leggingssien kanssa. Tuntuu, että esimerkiksi viime vuonna niitä löytyi paremmin tai sitten tänä vuonna mallit ovat muuttuneet teltoiksi. Omalle vartalolleni sopii parhaiten aavistuksen muotoonommeltu vaate, jossa vyötärö pääsee hieman esille.

Etsintä jatkukoon.

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia “Asukokonaisuutta etsimässä

  1. Tosi kivan näköinen setti sulla tuossa kuvassa! Harmi, ettei istunut niinkuin piti. Mä tilasin 3 eri neulemekkoa HM:ltä. Mielestäni ne oli korkeintaan tunikoita, sillä niin lyhyitä helmoja oli, etten ikinä pystyisi töihin laittamaan hyväjoshanurinpeittää -helmalla varustettua mekkoa. 2 lähti palautukseen, yhden pelastin laittamalla alle mustan hameen, josta sain tarvittavat 10cm lisää helmanpituutta. Se toimi sillä lailla tosi kivasti, vaikka mekko oli neuletta ja alla oleva hame trikoota.

    1. Blondi: Joo kyllähän neule ja trikoohame vielä menee, ei ole pahimmasta päästä. Itselläkin se käytössä, koska voihan esim. leggaritkin olla trikoot. Mut jotenkin tuntuu nyt ettei tarpeeksi pepun peittävää vaatetta oikein löydy. Joko ne on niitä telttoja tai sitten kiristys on rinnan alla jolloin vatsa vasta korostuukin. Mulla on se hyvä puoli, että esimerkiksi normaalipituisille ihmisille tarkotetut minihameet ja -mekot on mulle oikein säntillisesti polveen. 😀

  2. Aikamoiset muovihousut. Kylmällä kalseat, kuumassa hiostavat. Missä ja milloin tuollaisia voi käyttää? Itse yritän välttää kaikkea epäaitoa vaatetusmateriaaleissa niin paljon kuin mahdollista. <br />
    En lämpene noille, valitettavasti.

    1. Jasu: Joo ei näitä varmasti tule kyllä lämpimässä käytettyä. Eivätkä varmasti sovi ulkoiluun ja lenkkeilyyn. Eiköhän tällaiset sujauteta jalkoihin silloin kun on menossa jonnekin, missä ei paljon tarvitse ulkoilla. 🙂

  3. Mä haaveilen nahkahousuista…Muistan vaan yhden kohtauksen frendeistä, jossa Rossilla oli nahkahousut..ja ouch 🙂 hihihehheehahah 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *