Eteisessä

Eteistä en ole juurikaan tässä uudessa kodissa saanut sisustettua. Jossain vaiheessa voisin keskittyä asiaan paremmin, jos vaikka keksisi jonkun loistokkaan sisustusidean. 😉

Nyt sain kuitenkin pientä piristystä eteiseen, kun sain yhteistyön merkeissä Polkka Jamilta uuden Talviuniset-sarjan Peurat-julisteen. Jotenkin heti tuli mieleen sijoittaa se eteisen tyhjälle seinälle.

IMAG8238.jpg

IMAG8237.jpg

IMAG8239.jpg

Kuviossa on yhdistetty graafiset muodot ja piirretyt vesiväreillä laveeratut muodot. Piirros on mielestäni herkkä niin väritykseltään kuin tyyliltään. Todellista itse tehdyn tuntua eikä massatuotannon fiilistä itselleni ainakaan tule.

IMAG8253.jpg

IMAG8241.jpg

Julisteet on painettu kierrätyskartongille. Juliste on siis ihka oikean paperin tuntuinen eikä ollenkaan sellainen julisteelle ominainen muovisen tuntuinen lärpäke.

IMAG8244_BURST002.jpg

Eteiseen on vihdoin päässyt sinne alun perin tarkoitettukin kaluste eli eteispenkki, joka on ehtinyt toimia välillä tv-tasona sekä kukkapenkkinä parvekkeella. Kulumaa on, mutta toimii mainiosti paremman puutteessa. Jossain vaiheessa haluan eteiseen jotain muuta, mutten vielä tiedä mitä. We will see!

IMAG8247.jpg

IMAG8252.jpg

IMAG8248.jpg

IMAG8251.jpg

Juliste näyttäisi varmasti tosi hyvältä myös kehyksissä ja jossain vaiheessa saatan kehykset hankkia. Nyt olen toistaiseksi tyytyväinen tähänkin ratkaisuun, joka on nätti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Julisteet on valmistettu muiden tuotteiden tapaan Suomessa ja ovat A3-kokoisia (29,7cm x 42cm).

Talviuniset-sarjasta löytyy myös Karhut-julistesininen Talviuniset-juliste ja roosa Talviuniset-juliste. Kauniita ja herkkiä kaikki! <3

Yllärinä paketista paljastui myös Polkka Jamin kortteja. Kuusi kappaletta joulukortteja ja kaksi muuta. Koska tänä vuonna en varmaankaan poikkeuksellisti osta tai askartele joulukortteja, niin nämä kuusi korttia lähetän vain harvoille ja valituille. Polkka Jamilla onkin kivoja joulukortteja sekä myöskin korttisettejä, joita kannattaa käydä kurkkaamassa, jos vielä on joulukorttiostokset tekemättä. Joulukortit löytyvät täältä.

IMAG8062.jpg

Polkka Jamin yhteistyön tiimoilta on luvassa teille lukijoillekin pientä kivaa, mutta siihen palailen toisella kertaa. 🙂

Polkka Jamin tuotteista voi käydä lukemassa myös Keski. -blogista ja Modernia Maalaisromantiikkaa -blogista🙂

 

Postaus tehty yhteistyössä Polkka Jamin kanssa

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *