Steve Madden Albany-saappaat

Eilisessä Steve Madden @ Club Showroom -postauksessa kerroinkin jo itse bloggaajatilaisuudesta, jossa pääsimme tutustumaan Steve Maddenin kenkiin. Rakastuin ensisilmäyksellä konjakinvärisiin Albany-saappaisiin.

Illan aikana arvottiin kenkäpareja ja arpaonni osui ja upposi ja nyt minulla on ihanat uudet rakkaussaappaat! <3

IMAG8436.jpg

IMAG8441.jpg

Albany-saappaissa on aivan ihanat kullanväriset yksityiskohdat varressa ja kannassa. Juuri passelit mulle, kun tykkään kullasta asusteissa.

IMAG8446.jpg

Korko on maltillinen (< 3 cm), mutta todella hyvin kopiseva, joten naisellisuuden fiilis on taattu. 😉 Saapas on kärjen puolelta pohjaa pitävä, mutta koron kohdalta liukas kuin luistelukenttä. Täytyy ehkä piipahtaa suutarilla konsultoimassa, jos koron kohdalta pohjaan saisi hieman pitoa lisää. Liukkaalla kelillä olen muutoin takamuksellani alta aikayksikön. 😉

yksityiskohdat.jpg

Vaikka minulla on paksu pohje, saappaat sujahtavat jalkaan helposti ilman saappaan sivussa olevan vetoketjun avaamista. Leggingssiä paksumpaa housua saappaisiin ei varmaankaan saa, ei ainakaan vielä, kun nahka ei ole ehtinyt venyä. Saappaat saa myös helposti pois jalasta, kun avaa vetoketjun.

IMAG8414.jpg

IMAG8419.jpg

IMAG8418.jpg

Joidenkin mielipiteiden mukaan Steve Maddenin kengät olisivat lestiltään pieniä ja kapeita, mutta näiden saappaiden kohdalla ei ainakaan ole niin. Itselläni on perus suomalainen jalka ja nämä saappaat ovat täydelliset. Valitsin oman kokoni (38) ja koko on juuri sopiva, aavistuksen tilavakin joskaan ei yhtään liian iso. Puuvillasukan kanssa tietenkin parempi kuin nylonin. Saattaisi ohut villasukkakin mahtua kenkään. 🙂

Näitä Albany-saappaita on konjakin lisäksi mustana ja suklaanruskeana. Jos ihastuit, kannattaa käydä kurkkaamassa SteveMadden.comista ja Stockmannilta*, jossa näitä muun muassa myydään. Olisin ehdottomasti ostanut nämä, jos arpaonni ei olisi osunut kohdalle. <3

Lisähuomiona vielä, että jotenkin kuvittelin etukäteen, että ”Jaaha, taas kenkämerkki, jolla on vaan niitä korkeita korkoja ja ei sieltä mulle mitään löydy, kun oon tällainen jalkavammainen”. Aijai, olinpa tosiaan väärässä! Steve Maddenilla on kauniita kenkiä myös heille, joille korot eivät sovi. Se tuli nyt todistettua ja aivan varmasti aion kääntää jatkossakin katseeni Maddenin valikoimiin. 🙂

Onko Steve Madden tuttu merkki?

 

Kengät voitettu arvonnasta

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

26 kommenttia “Steve Madden Albany-saappaat

 1. Kauniit saappaat. Merkki on mulle ennestään tuntematon, mut mä nyt oon muutenkin tosi huono muodin tuntija 🙂 Ois myös pakko löytää uudet saappaat talveksi. Ei vaan oo ihan helppoa, kun pitäis olla pitävä pohja, vähän korkoa ja kapea varsi.

  1. Anna: Saappaiden löytäminen ei välttämättä ole se helpoin homma. Itselleni ei joitakin vuosia sitten mahtuneet mitkään saappaat jalkaan ja ajattelin jo, etten pääse ikinä käyttämään kivoja saappaita. 🙂

 2. Oi, en ihmettele, että rakastuit! Upeat saappaat! &hearts; Ja mahtavaa, että arpaonni suosi sinua! &hearts;

  1. Jenni: Kiitos! Olen tällä hetkellä ihan onnesta soikeena! &hearts;

 3. Kauniit saappaat, mulle ennestään tuntematon merkki! Tuo nilkkaremmi on tosi kiva yksityiskohta. itselläni on kapea nilkka ja monet saappaat näyttävät rumilta nilkkaosasta. Tuollaiset remmit peippaa hyvin ko. ongelman. Saanko kysyä, miten paksu sun pohje on paksuimmasta kohdasta? Mulla myös paksu pohje ja siitä syystä saappaiden osto on todella työlästä ja monena vuotena ovatkin jääneet kaupan hyllylle juurikin liian pienen pohjekoon takia :/ Nämä saappaat näyttäisivät olevan aika lailla sellaiset, mitä olen miettinyt ja mustat tai ruskeat saattaisivat hyvinkin päätyä meille, jos vaan pohjekoko antaa myöden.

  1. Mirella: Ehkä yksi noloimmista jutuista on paksu pohje, mutta koska en ole ainoa paksupohkeinen, niin uskaltauduin mittaamaan. Sain tulokseksi 37,5 cm jos vaan suinkin mittasin oikein. 😀

   1. JonnaH.: Voi kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; Tottahan olisin ollut taloudellisessa katastrofissa, jos noi olisin joutunut ostamaan, mutta olisin silti koska ne on vaan niin ihanat! Ja että hyvältä merkiltä löytyy laadukkaat nahkasaappaat maltillisella korolla niin todellakin tämä oli varsinainen lottovoitto!

 4. Tyylikkäät kengät!! Ei näytä nirhaajakengiltä hihii :D<br />
  Mukavaa sunnuntaina, täällä on valkoinen tienoo &hearts;

  1. Soili: Kiitos! 🙂 Ja ei todellakaan vaikuta nirhaajakengiltä. Mun nirhaajat on vielä kaapissa, kun täällä ei ole lumesta tietoakaan. Jos tulee kovasti lunta, niin pitää koittaa jotenkin kesyttää ne nirhaajakengät. 😀 😀

 5. Oih, upeat! Kylläpä sinulla kävi tuuri, aivan ihana juttu♥

  1. Viivi: Todellakin kävi tuuri! Mä itse asiassa luulin ensin, että ne vitsailee, kun mun nimi kuulutettiin. Mä olin koko illan himoinnut noita saappaita ja mun kaveri oli kertonut useammallekin, että mulla on välillä vähän arpaonnea. Aattelin sitten, että leikittelevät 😀

 6. Törkeen ihanat saappaat!! &hearts; <br />
  …ja kokokin näyttäisi olevan sopiva eli pistä postissa tulemaan jos kyllästyt – hehhee.. 😉 😀

 7. Oi on kyllä ihanat saappaat! Klassiset, mutta kuitenkin jotain pientä kivaa. Näyttävätkin siltä, että ovat hyvät jalkaan ja laadukkaat! Olet kyllä oikea onnettaren suosikki kun nämä ihanuudet voitit 🙂

  1. Kiitos Tsinnia! Oon myös sitä mieltä, että kyllä kävi nyt loistava tuuri ja sain omakseni nämä ihanuudet. 🙂 Elämäni ensimmäiset oikeat nahkasaappaat &hearts;

 8. Ei oo todellista! Sä oot kyllä oikea Hannu Hanhi 🙂 Ihanat saappaat ja merkki on mulle ihan uusi tuttavuus!

  1. Marika: Oon aika onnellinen nyt 🙂 Ja ei varmaan olis pöllömpiä kenkiä sullekin Steve Maddenilla.. 🙂

 9. Voi apua kun onkin ihanat saappaat! Sulla kävi kyllä hyvä tuuri kun voitit 🙂

  1. Janet: No älä muuta sano! 😀 Tänään pääsen ihan oikeasti ulkoiluttamaan noita ihanuuksia. &hearts;

  1. Dara: Arpaonneni on kyllä välillä ollut todella ällistyttävä! 😀

 10. Ihanat saappaat! Itsekkin olisi kävelysaapikkaat hakusessa… tänään piti vanhat heittää pois. Itselläni on vaan hankaluuksia löytää kapeille pohkeille sopivia saappaita ettei jää kauheesti tyhjää tilaa pohkeen kohdalle. 😉 Onnea voitosta!

  1. Suffeliini: Toi on kyl ikävää, kun joillain on ongelma kapeiden pohkeiden kanssa ja toisilla liian paksujen. Pohkeiden mitat pitäisi standardisoida. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *