Erilainen museovisiitti

En muista, olenko koskaan käynyt Suomen kansallismuseossa. Eilen kuitenkin pääsin siellä käymään, joskin kyseessä oli hieman erilainen museokäynti. Osallistuin erääseen tutkimukseen, joka pidettiin museon auditoriossa. Nappasin muutaman kuvan museorakennuksesta, joka on aika upea ja aavistuksen aavemainen pönöttäessään jyhkeänä pimeässä ja sateisessa säässä.

IMAG8042.jpg

IMAG8044.jpg

IMAG8050.jpg

IMAG8046.jpg

Itse tutkimus kesti kolmisen tuntia ja oli itse asiassa oikein mukava ja viihtyisä kokemus pituudestaan huolimatta.

IMAG8055.jpg

Tutkimuksen tauolla tarjottiin pientä välipalaa museon kahvilassa.

IMAG8052.jpg

IMAG8054.jpg

Yllä olevan kuvan teksti on painettu servettiin ja aiheutti kyllä hyvän fiiliksen. 🙂

Täytyy joku päivä käydä tutustumassa museon perusnäyttelyn ohella olevaan Suomi Finland 1900-näyttelyyn, jossa esitellään 1900-luvun Suomea ja suomalaisia. Vinkki: Museoon pääsee ilmaiseksi perjantaisin klo 16-18!

Tutkimuksesta sai palkkioksi lahjakortin ja se sattuikin sopivaan hetkeen, sillä perjantain juhla-asustani puuttuu vielä aika oleellinen osa eli sukkahousut. 😀 Siispä suuntaan huomenna lahjakortin kanssa sukkahousuostoksille. Olin myös suunnitellut lisääväni asusteeksi rannekorun (jonkun muun kuin Nomination-koruni, joka ei ihan sovi pukukoodiin), mutta koska aiemmin esittelemistäni mekkovaihtoehdoista sopivaksi osoittautui pitsimekko koristeellisine pitsihihoineen, korua ei välttämättä edes tarvitse. Minulla kuitenkin on vakionakin käyttämäni kultainen kaulakoru, sormukset ja korvakorut ja ne varmasti riittävät olematta liian vähän tai liian paljon.

Tänään ohjelmassa piti olla ihana aamupala viihtyisässä kahvilassa, mutta koska seuralaiseni sairastui vietän päivän leppoisasti kotosalla. Ohjelmassa ei ole muuta akuuttia kuin kulmakarvojen värjäys. 😉

Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa! <3

Irina / White & Fresh - -

Erilainen museovisiitti” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *