Korkokengät kop… narisee

Olen tässä rakennellut itselleni juhla-asua ja yksi osa tulevaa asukokonaisuutta on tietenkin korkkarit. Koska tässä on suhteellisen vähän aikaa saada toimiva asu kasaan, lähetti toimitti jo tänään loppuviikosta tilaamani Hush Puppiesin kauniit korkokengät.

hushpuppies.jpg

Kengät ovat todella kauniit ja sirot. Korkoa on maltilliset 5 cm ja pystyin jopa sovittaessani näillä astelemaan. Satunnaisia nilkan muljahteluja on varmasti edessä tottumattomilla nilkoillani, mutta tuskin liikaa. 🙂

Pieni kolonen jäi kengän varren ja akillesjänteen väliin, mutta paljaassa jalassa kenkä ei lonksunut. Sukan kanssa en ole vielä testannut, sillä minulla ei ole ohuita sukkia. Kaapista onneksi löytyy geeliset ja nahkaiset sukansuojat, jotka estävät muun muassa kannan nousemisen kengästä.

Eniten kuitenkin minua ihmetyttää narina. Jep. Nämä ihanat korkkarit narisevat kävellessä, melkein yhtä äänekkäästi kuin kopisevatkin. Olen joskus kuullut, että jos kenkä narisee alussa, ei se siitä mihinkään häviä.

Nyt pyydänkin teiltä arvon korkkareita käyttävät naiset apua! Onko teillä koskaan mitkään korkkarit narisseet kävellessä ja jos on, niin onko narinalle mitään tehtävissä vai muodostuuko tästä nyt kenkien pitämiselle kynnyskysymys?

 

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Korkokengät kop… narisee

 1. Itsellä on ollut parit Hush &amp; Puppiesin kengät, niissä on tosi hyvä lesti, jos jalka on vähän leveämpi niinkuin itsellä. Lisäksi tosi pehmoiset ja mukavat jalassa. :)<br />
  <br />
  Narinaan en osaa sanoa mitään, itselläni on nahkatakki tehnyt aikoinaan uutena samaa… Auttaisko joku nahkankäsittelyaine?

  1. JonnaH.: Noi tuntuu jalassa oikein hyviltä ollakseen korkkarit. 🙂 Narina heikkeni hieman, kun sain ohuen sukan jalkaan.

 2. Tälläisen löysin netistä: tiputa kengänpohjiin pari pisaraa pellavaöljyä. En sit tiedä auttaako…

  1. Anna: Sukka auttoi hieman narinaan 🙂 Tuun kurkistaa haasteen ihan pian!! &hearts;

 3. En ostaisi narisevia kenkiä. Antavat mielestäni huonolaatuisen kuvan kengästä.<br />
  <br />
  Miksei joko juhlavia ballerinoja tai matalia kiilakorkoja, jos korkokengät eivät tunnu omalta? Menevät kyllä nykypäivän juhlamuotiin oikein hyvin, virallisempiinkin tilaisuuksiin.

  1. Anna: Narina helpotti hieman, kun sain ohuen sukan laitettua jalkaan. Ballerinat ei ainakaan sovi iltapukukoodiin, ellei sitten ole niin pitkä mekko, että jalkoja ei näy. Noissa Hush Puppiesin korkkareissa on onneksi vain viiden sentin korko ja sisäpohja on erityisesti pehmustettu, joten kyllä niillä varmaan muutaman tunnin bileet jaksaa. 🙂

  2. No jaa – punaisilla matoilla on välttämätön korkokenkäajatus hylätty jo aikoja sitten. Mielummin kengät, joissa kävely sujuu luontaisesti, kuin kipeät jalat ja koko ajan miettiminen, miten ja mihin astuu.<br />
   <br />
   Hyvä, että narina helpotti. Iloista juhlailtaa 🙂

  3. Anna: Onko tosiaan noin, että matalilla kengillä voi jo mennä juhlimaan? 😮 Jalkavaivainen kyllä kiittäisi. 🙂

 4. Ei korkkarit mutta narisevat nahkaiset kävelykengät löytyvät. Ei ole kolmeen vuoteen muuttunut miksikään 🙁

  1. Anttis: Mun äidillä on myös narisevat nahkakengät. Ei kuulema haittaa ulkona kävellessä kun on ympärillä meteliä, mutta kotona tietenkin oikein kaikuu 😀

 5. Kokeilisin vielä sukkien kanssa, ja jos narina edelleen kuuluisi, en ostaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *