Pientä hemmottelua

Lambi on haastanut muutamat bloggaajat Pientä hemmottelua -haasteeseen, jossa on tarkoitus listata pieniä arjen ylellisyyksiä ja sitä, mikä tuo arkeen hieman sitä kuuluisaa pientä luksusta.

Lambi_Deluxe_blogihaastebadge.jpg

Minut haastoi Kerttu Modernisti Kodikas -blogista. Kiitos!

Haasteessa on siis tarkoitus listata vähintään kolme yksityiskohtaa, jolla arkeen saa pientä luksusta ja hemmottelua. Arkeen saa pientä luksusta monin tavoin; kukkasin, kynttilöin, hierontahetkillä tai vaikkapa päikkäreillä kehräävän kissan kainalossa. Tähän haasteeseen omat pienet hemmotteluhetkeni valikoituivat spontaanisti, kun mietin, mitä juuri nyt kaipaisin.

 

Kahvihetket

Rakastan herätä aamulla keittämään kahvia ja nauttia kahvistani rauhassa sohvannurkassa koneella istuen. Iltapäiväkahvihetki on myös tärkeä ja silloin tällöin ihanaa extraa siihen tuo suklaa.

IMAG5110.jpg

Lämmin suihku

Lämmin/kuuma perusteellinen suihku. Suihkuhetken kruunaa herkullinen kuorinta ja viimeisin ehdoton suosikkini onkin ollut Flow kosmetiikan Vanilja-appelsiini Himalajansuolakuorinta, joka tuoksuu taivaalliselle ja jättää ihon pintaan pehmeän ja kosteutetun tunteen.

IMG_9592.jpg

Pehmeä ja mukava kotiasu

Yllä mainitunlaisen suihkuhetken tai pitkän päivän jälkeen kotiin tullessa on ihana sujahtaa kotiasuun ja vetää villasukat jalkaan.

IMG_0155.jpg

Tunnelmallinen valaistus

Varsinkin syksyisin ja talvisin, kun on pimeää, on ihana istua kotona pehmeässä valaistuksessa. En välitä kirkkaista kattovalaisimista vaan käytän mieluummin pienempiä valaisimia, joita on useampi eri puolilla kotia. Illan rauhallisiin hetkiin saa lisätunnelmaa sytyttämällä kynttilät ja nauttimalla vaikkapa lemppari tv-sarjasta hämyisessä tunnelmassa.

IMG_0006.jpg

Ja mikä parasta: yhdistämällä yllämainitut hetket saa aikaan varsin mukavan hemmottelukokonaisuuden ja rauhallisen illan, jonka päättää kaivautuminen omaan sänkyyn lämpimän peiton alle. Ja lisäluksusta niinä iltoina, jolloin on juuri vaihtanut puhtaat lakanat.

Tällaisia vaatimattomia, mutta ihania hemmotteluhetkiä tuli mieleen omasta arjestani. Ja nyt suuntaankin sinne lämpimään suihkuun. <3

 

Tähän haasteeseen voi lähteä kuka tahansa bloggaaja mukaan. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jos haluat lähteä haasteeseen mukaan, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Tee blogipostaus, jossa kerrot vähintään kolme asiaa, jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Liitä postaukseesi mukaan Lambi-banneri kopioimalla kuva blogistani. Kun haaste on tehty, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja osallistut lahjakortin arvontaan.

10 kommenttia “Pientä hemmottelua

 1. Ihana Irina ja kiitos kun vastasit haasteeseen! Kauniit arkihemmottelut sinulla, kaikki noista kelpaisi tänne itsellenikin 🙂

  1. Kiitos sulle Kerttu, että heitit mua tällä haasteella. 🙂 Nyt onkin ihana fiilis, kun on käynyt kuumassa suihkussa ja iho tuoksuu ihanalta puhtaiden vaatteiden läpi. &hearts;

  1. Frida: Todella vaatimattomia ja arkisia juttuja, mutta tuottavat kyllä ihanan olon. &hearts;

  1. Love: Kotiasut on ihan parhaita, kunpa aina voisi olla kotivaatteissa 😀

 2. Oih, rauhallinen aamukahvihetki ON luxusta!! Mähän juon yleensä arkisin aamuteeni lennossa, ja viikonloppuaamut on ihan parhaita juuri siksi, että saa oikein nautiskella kunnon kahvista!

  1. Dara: Mun on aina pakko juoda aamukahvi suhteellisen rauhassa, tosin aikaa on aavistus vähemmän, jos täytyy olla menossa jonnekin. Mutta kyllä tunti ainakin tarvii varata kahvin juontiin ja koneella istuskeluun. 🙂

  2. Ihan sama mulla! Aamukahvista pitää saada nauttia rauhassa, vähintään tunti koneella ja vähintään kolme mukillista ihanaa hyvää kahvia &hearts;<br />
   <br />
   Just tämän takia juon arkiaamuisin teetä, koska en tod rupea heräämään ennen viittä aamulla vain saadakseni rauhallisen kahvihetken ja jos en sitä saa, juon mieluummin teetä. Kahvin haluan rauhoittaa niihin ihaniin ja pitkiin vötkyilyaamuihin, jotta nautinto on moninkertainen ;D

  3. Dara: Aivan sama! Kolme kupillista ja tunti vähintään. :D<br />
   <br />
   Tosin mä kippaan kahvini muutenkin suhteellisen vikkelään, joten pakko saada kahvia aina aamuisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *