Loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu 2013

Hyvää marraskuun ensimmäistä! Nyt on aika katsastaa, mitä kuuluu Kosmetiikkavarastot tyhjiksi -haasteelle.

Lokakuussa loppui kosmetiikkatuotteita seitsemän, joista muutama oli näytekokoisia. Ensin näytti siltä, että loppuneita tuotteita ei tulisi kuin kolme, mutta onneksi sain muutaman lisää loppumaan.

IMG_0041.jpg

Mandariini-mango vartalorasva on aikoinaan hankittu Tigerista. Ihan ok ja tulipahan kokeiltua, mutta ei mikään must have -tuote.

IMG_0044.jpg

Mádaran pienikokoinen kosteusvoide normaalille ja sekaiholle. Ihan ok tämäkin. Tykkäsin kuivalle iholle tarkoitetusta tuotesarjasta, johon kuului puhdistusaine, kasvovesi ja kosteusvoide. Ne tosin loppuivat jo jokin aika sitten. Saatan hyvinkin joskus hankkia niitä uudelleen. Tämä näytekokoinen voide tuli kyseisen paketin mukana.

IMG_0043.jpg

Tämänkin Yves Rocherin näytekokoisen kosteusvoiteen kasvoille ja kaulalle käytin pois varastosta. Ei mikään erikoinen eikä tietenkään näin pienestä putelista saanut mitään kokonaiskuvaa.

IMAG6631.jpg

Jonkin aikaa käytin sitkeästi tätä muutama vuosi sitten hankittua tervasaippuaa käsisaippuana, mutta en oikein pitänyt siitä. Ei oikein vaahdonnut ja välillä tuntui, että sai hinkkaamalla hinkata, että sai saippuaa tarpeeksi käsiin. Jossain vaiheessa meni vain hermot ja viskasin jäljelle jääneet pienet palaset roskiin. Ihan aito ja käsintehty saippua tämä oli, mutta voi olla, että säilytin sitä käyttämättömänä liian kauan. Muutoinhan tervasaippua on kyllä ihanan tuoksuinen. <3

IMG_0042.jpg

Lushilta saatu joulusesongin kasvoputsari Bûche de Noël oli ihan kiva, mutta ei tosiaan puhdistanut CC-voidetta kasvoilta kunnolla ja voi olla mahdollista, että kasvoni kuivuivat tätä tuotetta käytettäessä ehkä liikaa. Nyt kuivuus on onneksi selätetty ja käytössä on Weledan mantelipuhdistusaine.

IMG_0087.jpg

Sitten kaksi lemppariani loppuneista tuotteista: Flow kosmetiikan Vanilja & Appelsiini Himalajansuolakuorinta, joka on ehkä paras kokeilemani kuorinta-aine. Kuorimisen jälkeen iho jää ihan oikeasti tosi pehmeäksi, kuin olisi kosteusvoidetta sivellyt iholle. Ehdottomasti hankin uudelleenkin. Seuraavaksi tosin aion kokeilla Kookos-Sitruunaa, johon ihastuin I love me -messuilla tuoksutellessani. 🙂

Lisäksi käytin super nopeasti myös (messuilta) Beauty Malena Shopilta saamani vartalovoin, jossa on sheavoita, kookosöljyä ja kaakaovoita. Ihanasti käsiin hierottaessa voi suli käsiin ja levittyi nätisti. Voin suositella!

Kosmetiikkavarastoni kokoon en koe näiden tähän mennessä loppuneiden tuotteiden vielä vaikuttaneen, joten projekti jatkukoon. Ja onhan tämä kivaa, tähän jää vähän niin kuin koukkuun. On ainakin motivoivaa käytellä tuotteita varastosta, jossa niitä on hillonnut. 😀

Tänään ja huomenna aamulla on aika paljon touhua kotona. On pesutupaa, siivousta ja järjestelyä. Huomenna saan pari vierasta tänne ja vietämme kivan illan pikkujoulujen ja minitupareiden muodossa. 🙂

Kivaa perjantaita! <3

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu 2013

 1. Bileet ???? Höh ! Ja mua ei ole kutsuttu, plääh !<br />
  Pitäkää hauskaa, kait<br />
  <br />
  Nimimerkillä katkerako ?

  1. Lanttuleikkuri: Pikkuiset illanistujaiset vaan. En ole minkäänlaisia järjestänyt moneen vuoteen ja koska koti on näin pian muuton jälkeen kelpo kunnossa, niin täytyyhän sitä hieman juhlistaa ja samalla voi nautiskella pikkujoulutunnelmasta. 🙂

 2. Kiitos Weleda vinkistä, pitäisi muutenkin perehtyä ko. sarjaan paremmin. 🙂

  1. JonnaH.: Olepa hyvä! Tuo Weleda on ollut hellä iholle, mutta ei kokonaan puhdista meikkejä, kuten olikin ohimennen puhetta. Eilen puhdistin kasvot kahdesta tällä puhdistusaineella ja silti hieman jäi pyyhkeeseen meikkivoidetta. Tai no, sitä CC-voidetta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *