DIY valaisimelle kaveri

Olohuoneessa oleva Clas Ohlsonilta hankituista tarvikkeista kasattu valaisin sai identtisen kaverin itselleen.

IMG_0036.jpg

IMG_0031.jpg

IMG_0023.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0025.jpg

Tämä kaveri pääsi lopulta keittiön ja eteisen välisen ”saarekkeen” olohuoneen puoleiselle pikkuiselle seinustalle. Sieltä se tuo epäsuorasti valoa olohuoneeseen eikä keittiön kirkkaita loisteputkivalaisimia tarvitse olohuoneessa oleskellessa. Valaisimen alle otin mustan jakkaran makuuhuoneesta. 

Kokeilin valaisinta myös pariin muuhunkin paikkaan ja se sopikin hyvin. Nyt kuitenkin se saa olla tuossa, myöhemmin ehkä jossain muualla. 

Tykkään!

***

Kellot olivat automaattisesti siirtyneet yön aikana tunnin taaksepäin. Ainoastaan rannekellon ajan jouduin itse muuttamaan. Ja miten ihana olikaan herätä aamuun, kun aurinko paistaa ja vastapäinen talo kylpee valossa. Aivan ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3

 

6 kommenttia “DIY valaisimelle kaveri

 1. Siis ostitko erikseen tuon rautahäkkyrän ja sähköjohdot siihen Clas Ohlsonilta? Kuumeneeko liikaa pöydällä? Kiva idea kuiteskin eikä varmaan kallis. Näyttää ihan &quot;disainilta&quot;.

  1. anonyymi: Erikseen ostin siis tuon lampunpitimen, jossa on siis johto ja tuo systeemi johon lamppu kiinnitetään. Sitten on tuo katkaisin/pistoke ja tuo ritilä. Osat ja kasausohjeet voi kurkistaa alla olevasta linkistä jonka siis tuohon postaukseenkin laitoin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2013/09/diy-valaisin&quot; target="_blank">http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2013/09/diy-valaisin</a><br />
   <br />
   Mulla lamppu ei kuumene pahasti, olen kyllä kokeillut eikä edes sormi palanut 🙂 Ja tuo ritilähän pitää itse lampun irti alustastaan. 🙂

 2. Mä hypistelin noita samoja valaisimia Clasulla… sopisi melkein mihin vain, joten ei ihme, että menit hankkimaan toisen:) Mulla kävi hullusti tänään… kuvittelin herääväni vähän vaille 5 aamulla (oikeasti siis 3.45), ja kymmenen aikaan alkoi nukuttamaan niin vietävästi, että oli pakko mennä takaisin sänkyyn kirja kainalossa. Ehkä tämä autaa uuteen rytmiin siirtymisessä….

  1. Frida: Kaikenlaista hassua sitä aina sattuukin, kun kelloja siirretään. 🙂 Toivottavasti oot päässyt kiinni jo uuteen rytmiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *