Käsintehtyä kosmetiikkaa

Kerroinkin I love me -messupostausten kolmannessa osassa suomalaisesta maahantuontiyrityksestä Beauty Shop Malenasta, joka siis maahantuo käsintehtyä luonnonmukaista kosmetiikkaa pääosin Latviasta. Latviassa tuotteita valmistaa pieni perheyritys ja tehdas Saules Fabrika.

IMG_9713.jpg

IMG_9714.jpg

Hämmästyksekseni ja yllätyksekseni sain osastolta mukaani pienen yllätyspaketin, josta löytyikin herkullisia tuotteita. Lämmin kiitos tästä lahjasta ja upeasta tilaisuudesta päästä kokeilemaan näitä herkkuja. 🙂

IMG_9659.jpg

Laventelisaippua tuoksuu ihanalta. Laventelilla sanotaan olevan rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

IMG_9669.jpg

Aloe merisuola, joka sisältää siis merisuolaa ja yrttejä. Itselläni ei ole edelleenkään sitä ammetta, mutta aivan yhtä hyvin tätä voinee käyttää jalkakylpyihin. 🙂

IMG_9662.jpg

IMG_9686.jpg

Nyt en uskalla lähteä vannomaan, onko alla olevissa kuvissa näkyvä laventelia sisältävä herkkupala kylpykakku vai mikä. Muoto voisi puhua kylpykakun puolesta, mutta juuri tätä en löytänyt Beauty Shop Malenan nettisivuilta. Minulle neuvottiin, että tämän voi siis tipauttaa kylpyyn tai vaihtoehtoisesti hieroa tällaisenaan iholle, jolloin se toimii kosteuttajana. 

IMG_9671.jpg

IMG_9689.jpg

Mustikka-karhunvatukka -saippua. Mieto ja pehmeä marjainen tuoksu, tykkään!

IMG_9664.jpg

Vartalovoi, jossa on sheavoita, kaakaovoita ja kookosöljyä. Ja koska juuri sopivasti kasvojeni iho päätti alkaa kuivumaan, niin tämä tuli sopivasti. Olen suihkun jälkeen käyttänyt tätä koko vartalolle ja erikseen myös kasvoille. 

IMG_9666.jpg

”Täyteläinen vartalovoi on sekoitus kaakaovoita, sheavoita ja kookosöljyä. Vartalovoi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä samettisen pehmeän! Käytä kasvoille ja vartalolle, kuiville kynsinauhoille, kantapohjiin ja halkeileville huulille. Sopii myös lasten herkälle iholle ja raskausarpien ehkäisyyn! Sopii kaikille ihotyypeille.

Ei lisättyjä tuoksu- tai väriaineita!

Ingredients: Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Butter”

IMG_9682.jpg

Kuorintasydän, joka on puristettu kookosöljystä, merisuolasta ja viinirypäleensiemenöljystä. Hierotaan iholle, jolloin öljy alkaa sulaa ja suolakiteet kuorivat ihoa. Toimii parhaiten saunan lämmittämällä iholla, mutta voi käyttää myös suihkussa kostealle ja lämpimälle iholle. Tämä on mielenkiintoinen kuorinta ja odotan, että pääsen kokeilemaan. Saattanee olla helpompi kuorintakäsittely palaa iholla pyöritellen kuin kaivaa purkista kuorinta-ainetta ja levitellä iholle.

IMG_9672.jpg

IMG_9679.jpg

Olen aivan innoissani näistä tuotteista ja nettisivulla sekä verkkokaupassa on vielä monta muuta tuotetta, jotka voisin kotiuttaa samantien. Sheavoi on ainakin omalla kohdallani jotenkin tapetilla, sitä mulle jopa suositeltiin kasvojen iholle ja BSM:n valikoimista löytyykin ihan ”puhdas” sheavoi, jossa ei ole mitään muuta kuin sitä itseään, jos siis ei halua tuota vartalovoita, jossa on myös kookosöljyä ja kaakaovoita.

Aiheuttavatko nämä käsintehdyt herkkutuotteet himotuksia ja kuolan valumista muissakin kuin minussa? 😉

 

Aurinkoista viikonloppua teille ihanille! <3

 

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

11 kommenttia “Käsintehtyä kosmetiikkaa

 1. Ssssslllluurrrpppssssssissssss ;D Pystytkö sä olemaan edes öitä hipelöimättä ja nuuhkimatta noita ihanuuksia? Mä en varmaan pystyis… ;D Siis voi luoja miten syötävän houkuttelevia herkkuja sä sait!!! Uuuuhhhh mä en kestä… <br />
  <br />
  &quot;Aiheuttavatko nämä käsintehdyt herkkutuotteet himotuksia ja kuolan valumista muissakin kuin minussa? ;)&quot;<br />
  <br />
  Tähän mun ei kai tarvi vastata? 😉

  1. Dara: Mä arvasin, että sä hullaannut tämän postauksen myötä! Kyllä vaan nuo tuotteet on herkullisen näköisiä, melkein syötävän näköisiä. 🙂 Tovin ne hengaili tuossa pöydällä, kun en malttanut laittaa kylppäriin varastoon.

  1. Viivi: Sinäpä sen sanoit! Tuota kaakaoöljyllä höystettyä sheavoita on ollut ihana levitellä iholle suihkun jälkeen. &hearts; Toivottavasti pian pääsen testaamaan muitakin noista. 🙂

  1. Soili: No todellakin nammmm! 😀 Aurinkoista alkanutta viikkoa! &hearts;

  1. Love: Mä niin rakastan kauniita ja kauniisti pakattuja kosmetiikkatuotteita &hearts; Ja tuo sheavoi on jo osoittautunut ihanaksi suihkun jälkeen 🙂

  1. Rebecca R: Suosittelen! &hearts; Ja hei, mä kävin vielä laittamassa sulle kommenttia siihen mun postaukseen, jossa vinkkasit siitä (puhtaasta) sheavoista. Oliskohan ollut se I love me -messupostaus osa 2/3, jos en nyt väärin muista. :)<br />
   <br />
   Ja hei, palaa pliis sun blogin pariin, sun juttuja on niin inspiroivaa seurata. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *