Ostokset I love me -messuilta

Kovin on kosmetiikkapainotteista juttua ollut täällä blogissa viime aikoina. Heille, jotka eivät aiheesta niinkään välitä joudun valitettavasti kertomaan, että kosmetiikkajuttuja on nyt jonkin verran tulossa ulos eetteristä. Se on varmaan tämä syksy ja ilmojen viileneminen, joka vaikuttaa välittömästi ihon kuntoon ja sitä kautta sitten ihonhoitoasiat nousevat pinnalle.

Nyt esittelyssä olisi I love me -messujen ostokseni. Pelkäsin, että homma lähtisi lapasesta, mutta ostokseni olivat lopulta hyvinkin maltilliset.

IMG_9694.jpg

Ostin Weledan Almond-puhdistusaineen kasvoille, sillä sellaista minulla ei varastossani ole. Ihoni on herkkä, kuiva, rasvainen, epäpuhdas ajoittain, couperoottinen, atooppinen ja kärsii myös kasvojen osalta välillä keratosis pilariksesta. Ongelmaa kerrakseen 🙂 Nyt vaan täytyy toivoa, että tämä putsari poistaa hyvin meikkivoiteen eikä ärsytä kenkkuilevaa ihoani.

IMG_9704.jpg

IMG_9711.jpg

Ostin myös pussin Forsmanin teetä. Syksyisin ja talvisin voisin rohmuta vaikka kaapit täyteen erilaisia teelajikkeita, jokin niissä houkuttelee vähän samoin kuin talviaikaan kaupoissa pipot, kaulaliinat ja käsineet. 😀 Kesäisin en teetä juuri juo. Mistähän se johtuu, osaako kukaan arvuutella?

IMG_9702.jpg

Rakastan marokkolaista minttuteetä, mutta sitä oikeanlaista ei juuri muualla saa kuin Marokossa tai sitten, jos jollain (marokkolaisella) on ihan oikeita Marokosta tuotuja mintunlehtiä. Paremman puutteessa on siis tyydyttävä vain jäljittelemään makua ja fiilistä. Olen joskus ostanut oikeanlaista irtoteetä arabien pitämistä myymälöistä ja sitten kaupasta vaan tätä meidän suomalaista minttua. Sillä saa minttuteetä vähän sinne päin. 😉 Tätä Marokon Minttu -teetä en vielä ole maistanut, mutta pussin läpi tuoksahtaa pieni minttuinen vivahde.

IMG_9707.jpg

IMG_9697.jpg

Lisäksi kuvissa näkyy pari näytettä: Moroccanoilin näyte hennoille/vaaleille hiuksille. Näytteen normaalista öljyversiosta annoin ystävälleni testiin. Lisäksi Weledalta sain kaurashampoo-näytteen. Kaura kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja tulee ensimmäisenä fiilis, että se tekisi hiuksille hyvää. Onko kellään kokemusta (Weledan) kaurashampoosta?

Seuraavaksi sitten postaus ylläripaketista, jonka sain samoilta messuilta. Olen vieläkin hieman häkeltynyt. 😉

Kivaa ja aurinkoista torstaita! <3

6 kommenttia “Ostokset I love me -messuilta

    1. Dara: Minttuteeostoksille siitä sitten! Ja jos haluat, mä voin sulle keitellä teetä myös. 🙂

    2. Voi keittele! Näillä puheilla pistän kupposen ihanaa minttuteetä tilaukseen 😀

    1. Love: Kerron kokemukset sitten varmasti, kun oon käyttänyt tuotetta enemmän tai viimeistään kun se on loppunut. Mäkin oon kuullut hyvää Weledan tuotteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *