10 kuvaa kesään: lokakuu 2013

On aika julkistaa lokakuun 2013 kuva 10 kuvaa kesään -haasteessa, jonka sain LittleB:ltä

IMG_9725.jpg

Tunne ajankulusta on vaihteleva. Nyt tuntuu, että aika kulkee tosi nopeasti. Kun puhelin pärähti muistuttamaan tänään haasteesta, ihmettelin, että juurihan vasta syyskuun kuvan julkaisin… miten voi olla kuukausi taas mennyt?! Tällä menollahan kevät ja kesä on ennen kuin ehtii kissaa sanomaan. Välillä varmasti tulee kuitenkin hetkiä, jolloin miettii, että voi juma, miten kaukana se kevät ja kesä vielä ovat. Ehkä ajankulun tunne hidastuu sitten, kun on kylmät kelit ja koko ajan pimeää. Nyt vielä kun mennään syksyssä, kelit ovat usein aurinkoisia ja tekemistä riittää ja siten aikakin tuntuu kiiruhtavan.

10%20kuvaa%20kes%C3%A4%C3%A4n.jpg

Kuukausi on loppujen lopuksi kuitenkin lyhyt aika ja näin vuodenaikojen vaihtuessa muutokset luonnossa ja ympäristössä ovat suuria. Pienessä ajassa on tapahtunut iso muutos, luonnon värierot ovat hurjat näissä kuvissa. Ensi kuussa muutos on taas suuri, silloin väri vaihtuu olemattomiin: puista tulee alastomia. Marraskuuta odotellessa siis! 🙂

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! <3

 

7 kommenttia “10 kuvaa kesään: lokakuu 2013

 1. Mäkin kävin jo äsken partsilla kuvaamassa, vaikka mulla se &quot;oikea&quot; kuvanottopäivä olisi vasta huomenna. Huomennakin ehdin kyllä valoisaan aikaan kuvaamaan, mutta nyt on jotenkin niin ihana auringonpaiste, etten voinut vastustaa kiusausta ;D Otan kuvia vielä huomennakin kun töistä kotiudun ja saa nähdä sitten, kumman päivän kuvan julkaisen 🙂 <br />
  <br />
  Sulla on kyllä mieletön muutos tapahtunut luonnon värien suhteen 🙂 Täälläkin on maisemassa jotain muuttunut, mutta mä luulen, että vähemmän väreissä… Niillä on nimittäin ne ikkunarempparoinat levällään just siinä kohdassa, mistä mun kuvasarja on tulossa, että kuvaan tulee mukaan vuodenaikojen vaihtelun lisäksi raksaelämää ;D

  1. Dara: Muutostahan oli sullakin kuvissa tapahtunut ja voihan sitä seurailla samalla, milloin remppa on ohi ja jätteet häipyy pihalta 😉

  1. Love: Voisithan sä ihan hyvin ottaa vaikka aina kuvauspäivän lähimmän viikonloppuaamun eli periaatteessa voisit ihan hyvin toteuttaa. Omana versiona vain 🙂

  2. Niinpä! En mäkään aina välttämättä just 17.päivä pysty mitään kuvaamaan, ja silloin kun en pysty, kuvaan jonain sellaisena päivänä kun se onnistuu 🙂

 2. Huima ero sielläkin puiden värityksessä! Ajatella, enää 8 kuvaa kesään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *