I love me -messut osa 3/3

Ohhoh, paljonko voi oikeasti ottaa kuvia kauneus- ja terveysmessuilta, kun Habitaren kuvasaldo jĂ€i paljon laihemmaksi. 😀 Nyt olisi viimeisen osan vuoro, jonka jĂ€lkeen esittelen pari ostostani messuilta sekĂ€ hieman muuta. <3

Yksi ehdottomista pysÀhdyspaikoistani messuilla oli Flow kosmetiikan osasto.

IMG_9323.jpg

IMG_9324.jpg

Tilasin taannoin kokeiluun tuon Vanilja & Appelsiini kuorinta-aineen ja en ole koskaan kokeillut mitÀÀn vastaavaa. Kuorinta-aine jĂ€ttÀÀ kĂ€sittelyn jĂ€lkeen ihon ihan oikeasti pehmeĂ€n tunteen, kuin olisi kosteusvoidetta sivellyt iholle. Ja tuoksu, nam! Tuoksuttelin tuota Kookos & Sitruuna kuorinta-ainettakin ja seuraavaksi joudun ehkĂ€ hankkimaan sitĂ€. 😀

IMG_9326.jpg

Kuorinnan lisĂ€ksi tilasin Piparminttu jalkavoin. SiinĂ€ on kyllĂ€ varsin muhkea rasva! On aivan turha kuvitellakaan rasvauksen jĂ€lkeen kĂ€velevĂ€nsĂ€ ilman sukkia/tossuja minnekÀÀn, sen verran rasvaista on. KesĂ€llĂ€ jĂ€i rasvailut vĂ€hemmĂ€lle, kun kuumuuden vuoksi ei sukkia voinut jalkaan laittaa ja rasvauksen jĂ€lkeen ainakin itse mieluiten pesen kĂ€det, ettei nukkumaan mennessĂ€ tulvahtele piparmintun vahva tuoksu nenÀÀn. Joten ei sukkia, ei kĂ€velyĂ€, ei kĂ€sipesua. Ei siis rasvausta 😉 Nyt kun sukat eivĂ€t ole lainkaan liikaa, voi taas rasvailla. 

Menikö sekavaksi vĂ€hĂ€n? 😉 No joka tapauksessa, voin suositella tĂ€tĂ€ rasvaa kaikille, jotka kaipaavat kuiville jaloille kunnon rasvaa.

IMG_9327.jpg

IMG_9328.jpg

IMG_9329.jpg

IMG_9332.jpg

IMG_9333.jpg

IMG_9334.jpg

IMG_9331.jpg

TörmÀsin myös itselleni tÀysin uuteen tuttavuuteen: Beauty Shop Malenaan.

KyseessÀ on kosmetiikan maahantuontia harjoittava yritys, jonka tuotteet tulevat pÀÀosin Latviasta. Latviassa tuotteita valmistaa pieni tehdas Saules Fabrika. Kaikki tuotteet ovat kÀsintehtyjÀ.

Antaa tÀssÀ vaiheessa kuvien puhua puolestaan.

IMG_9295.jpg

IMG_9291.jpg

IMG_9288.jpg

IMG_9298.jpg

IMG_9299.jpg

IMG_9300.jpg

IMG_9302.jpg

IMG_9304.jpg

IMG_9305.jpg

IMG_9296.jpg

Ja ei, tĂ€mĂ€ ei paljon helpottanut saippua- ja kosmetiikkafanin olotilaa. Varsinkaan, kun tuolla olisi tuota kosmetiikkaa kĂ€ytettĂ€vĂ€ksi vielĂ€ aika lailla. 😀 Mutta voi, mitĂ€ herkkuja! <3

Nyt on kÀsitelty itse I love me -messut. Kokonaisuudessaan kun ajattelee, tÀmÀn vuotiset messut eivÀt antaneet aivan yhtÀ paljon kuin viime vuotiset, mutta onneksi jotain oli kuitenkin, mistÀ sai jotain irti. 

KĂ€vittekö te messuilla?! 🙂

 

TÀÀllĂ€ odotellaan tĂ€nÀÀn tai ihan lĂ€hipĂ€ivinĂ€ Lumonilta tyyppiĂ€ korjaamaan mun parvekelasituksia. Rakennuttajan edustaja kĂ€vi katsastamassa tilanteen ja sen verran pahasti on lasitus jumissa, ettĂ€ ei uskaltanut alkaa vĂ€kisin vÀÀntĂ€mÀÀn. Muuten voisi olla aika Ă€kkiĂ€ lasitukset tuolla pihamaalla sirpaleina. Kunhan nyt tulisivat korjaamaan ne ennen kuin luvatut lumisateet tulevat. 🙂

Muksaa pÀivÀÀ kaikille <3

Irina / White & Fresh - -

20 kommenttia “I love me -messut osa 3/3

 1. Moikka! Pakko suositella hunajaa ihon kuorintaan ja hoitoon (ja anteeks nyt jos toistan itteÀni. TÀÀ on ollut mulla niin toimiva, ettÀ jaksan sitÀ tuputtaa jokaiselle :D). Puhdistaa ihan selkeesti, jÀttÀÀ heti ihon pehmeÀksi ja kirkkaaksi ja yleensÀ seuraavaan pÀivÀÀn mennessÀ on mahdolliset finnitkin kadonneet tai ainakin vÀhentyneet (mulla siis aika perus pintakuiva, mutta rasvanen, hormoninÀppyjÀ ja -finnejÀ tÀynnÀ oleva herkkÀ sekaiho). <br />
  <br />
  Mullakin kÀvi Lumon tyyppi korjailemassa parvekelasia. Toivottavasti sulle sattuu yhtÀ hyvÀnnÀköinen, hah hah.

  1. Mari Susa: Laitatko sÀ sen hunajan sekaan jotain kuorivaa ainesta? Mulla on alkanut finniÀ taas pukkaamaan, joten voisi olla aika kiva kokeilla tuota. Ja onhan hunaja kuulema antiseptistÀkin. <br />
   <br />
   Toivotaan, ettĂ€ Lumonilta tulee joku komee tyyppi… tai sitten ei, jos hengailen tÀÀllĂ€ kotivaatteissa, hih 😀

   1. Rebecca R: Se oli jumalaisen tuoksuista! &hearts; Voiko sitĂ€ oikeasti maistaa?!! Musta on hassua, ettĂ€ se on himalajansuolakuorinta, koska musta tuntuu aina sitĂ€ levittĂ€essĂ€, ettĂ€ se on sokeria. 😀 KyllĂ€ on ihan pakko seuraavaksi ostaa toi Kookos &amp; Sitruuna 🙂

  2. Hunaja on kyllĂ€ aivan ihana iholle. Itse kuorin hunajan ja sokerin sekoituksella. JĂ€ttÀÀ ihon upean pehmeĂ€ksi ja puhtaaksi. Aika varovasti saa kyllĂ€ kuoria, hurjan tehokasta. 😉 <br />
   <br />
   Paljon kaikkea ihauuksia oletkin messuilta löytÀnyt. KÀsintehty/luonnonkosmetiikka kyllÀ kiinnostaa. <br />
   <br />
   Ihastuttavaa syyspÀivÀÀ sulle, Irina!

  3. Suvi: Hunajaa on nyt hehkutettu ihonhoidossa niin paljon, ettĂ€ on ehkĂ€ pakko kokeilla tuota kuorintaa itsekin. 🙂 Hunajan sanotaan olevan antiseptistĂ€, joten voisi nĂ€ille finneillekin tehdĂ€ ihmeitĂ€. <br />
   <br />
   Ihanaa pĂ€ivÀÀ sullekin ja kiva kun kĂ€vit jĂ€ttĂ€mĂ€ssĂ€ kommenttia! 🙂

  4. En kĂ€ytĂ€ mitÀÀn hunajan seassa. MĂ€ kun sivelen hunajan kahdesti viikossa iholle niin menis varmaan turhan stydiksi jos sinne sekaan pistĂ€is vielĂ€ sokeria tai kahvinpuruja yms (hunaja kookos kahvinporot on muuten myös tosi suosittu, itse en oo koskaan kokeillut) 🙂 hunaja itsessÀÀnhĂ€n on jo kuoriva (vĂ€hĂ€isesti toki). Toivottavasti löytyy hunajasta apu sullekin! 🙂 ite oon todennu parhaiksi aineiksi just tollaset perus tarvikkeet (joita voi syödĂ€kin!), niinkuin just hunaja iholle ja kookos tukalle 🙂

  5. Mari Susa: Okei, annatko sen hunajan vaikuttaa iholla, hierotko sitĂ€ koko ajan vai miten teet? Suvihan tuossa juuri kertoi kĂ€yttĂ€vĂ€nsĂ€ hunajan kanssa sokeria. 🙂

  6. Katsos tosiaan! EihĂ€n tommosia pieniĂ€ yksityiskohtia tajua kertoa kun on itselleen muka niin tuttua juttua 🙂 <br />
   <br />
   Siis minĂ€ hieron pyörivin liikkein iholle ja annan vaikuttaa mitĂ€ tahansa 5-15min vĂ€lillĂ€ (mitĂ€ nyt satun vĂ€lissĂ€ tekee, tiskaamiseen ei saa uppoomaan viittĂ€ minuuttia pidempÀÀ, mutta jumppaan taas kevyesti sen vartin :D). Sitten lisÀÀn kastelen kĂ€det ja lisĂ€ilen joukkoon vĂ€hĂ€n vettĂ€, jotta pystyy taas pyörivin liikkein vĂ€hĂ€n hieroo sitĂ€ hunajaa kasvoissa ja lopulta pesen pois 🙂

  7. Mari Susa: Kiitos ohjeesta. 🙂 Nyt tiedĂ€n, mitĂ€ voi kokeilla, kunhan löydĂ€n jostain sopivaa hunajaa kosmetiikkakĂ€yttöön 🙂

  8. Olipas sekava edellinen kommentti mut kiva jos sait selvĂ€n sieltĂ€ 😀 <br />
   <br />
   Mutta siis ihan perus hunajaa vaan! SitĂ€ mitĂ€ sekoittaisit teehesi (kĂ€ytĂ€tkö teen seassa hunajaa? Ne vĂ€ittÀÀ ettĂ€ pĂ€ivittĂ€in pitĂ€is kiskasta teelusikallinen tai pari, ettĂ€ on terveellistĂ€. En kyllĂ€ muista mihin perustuu) 🙂 luonnollisesti mitĂ€ juoksevampaa, sen helpompi levitÀÀ 🙂

  9. Mari Susa: PitÀÀ ostaa perus juoksevaa hunajaa, nyt on sellaista pienessÀ purkissa olevaa jota joutuu kauhomaan lusikalla. Noissa mun hunajissa on vissiin jotain erikoista, koska sain ne ulkomailta tuliaisiksi ja niitÀ oli muutama pieni purkki samassa paketissa. Juoksevaa hunajaa olen kaivannut jo pidemmÀn aikaa sen helppokÀyttöisyyden vuoksi.

 2. IhanannĂ€köisiĂ€ tuotteita olet bongannut… tuo body youghurt nĂ€ytti myös mielenkiintoiselta &hearts;

  1. Frida: Vartalojogurtit olivat mielettömiÀ! Koostumus on kevyempÀÀ kuin vartalovoissa, mutta kuulema paremmin imeytyvÀÀ. Voin sanoa, ettÀ hunajamelonin tuoksuinen jogurtti oli jotain aivan maagisen tuoksuista ja voi olla, ettÀ on aivan pakko sortua ostamaan sitÀ. En tiedÀ olenko hetkeen tuoksutellut mitÀÀn parempaa (lukuunottamatta Flow kosmetiikan Kookos &amp; Sitruuna kuorintaa ;)).

  1. Love: Muistaakseni noita pystyy maistamaankin ihan oikeasti! 😀

 3. Mekin oltiin messuilla ja sieltĂ€ löytyi kyllĂ€ vaikka ja mitĂ€ kivaa! 🙂

 4. Huuuuuuuuuuuu…… Niinku karkki-tai leivoskauppa vĂ€littyis noista kuvista… Kuola suupielistĂ€ valuen oon tuijotellut itseni melkein tainnoksiin noita ihanuuksia ;D Huuuuuuuuuuu……haluuuuuunnnn!!!!! <br />
  <br />
  Mun on varmaan pakko kokeilla tuota Flown vartalokuorintaa kunhan saan edelliset pois kĂ€ytettyĂ€. Ja jalkavoide kuulostaa justiinsa sellaiselta, mitĂ€ mun kavioni tarvitsevat! Vaan eipĂ€ ole vielĂ€ jalkavoiteetkaan hetkeen loppumassa. Ja uutta saippuaahan mĂ€ en saa ostaa varmaan vuosikymmeneen jos sitĂ€ alan odottelemaan, ettĂ€ edelliset loppuu… NOT!! EihĂ€n sellasta kestĂ€ edes ajatella =D

  1. Dara: MÀ todellakin suosittelen tuota kuorintaa! MÀ en ole koskaan aiemmin ihan tosissani innostunut mistÀÀn kuorinnasta nÀin. Kaikki on olleet &quot;ihan jees&quot;, mutta tÀmÀ oli ensimmÀinen, josta tuli fiilis, ettÀ sitÀ haluan jatkossakin.<br />
   <br />
   Mulla on muutama uusi palasaippua tullut mun varastoihin (en ole ostanut! :D), joten pitÀÀ varmaan lĂ€hteĂ€ minigrip-pussiostoksille. 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *