I love me -messut osa 2/3

Kuvapläjäys I love me -messuilta jatkuu.

Olen vähän heikkona kaikenlaisiin teetuotteisiin, eritoten näin syksyllä ja talvella. Voisin hamstrata teetä vaikka ja miten paljon, mutta en ehkä juo ihan niin paljoa, että se kannattaisi. 😀

IMG_9245.jpg

IMG_9258.jpg

IMG_9248.jpg

IMG_9251.jpg

IMG_9256.jpg

IMG_9261.jpg

IMG_9262.jpg

IMG_9265.jpg

IMG_9266.jpg

IMG_9270.jpg

Messujen kiinnostavin osa oli itselleni kaikki luonnonkosmetiikka. Olen yrittänyt hiljalleen siirtyä käyttämässäni kosmetiikassa luonnonkosmetiikkaan, mutta se ei ole sujunut ihan niin kuin olisin toivonut. Kenties asiaan on vaikuttanut osiltaan raha, osiltaan jo olemassa oleva kosmetiikkavarastoni, jota pitäisi ehdottomasti vielä pienentää ja toisaalta, kun ei ole kunnolla päässyt kokeilemaan, niin ei tietenkään ole sitä ”omaa juttua” löytynyt. 

Pitäisikö kaikki kosmetiikkatuotteet – kasvojen puhdistusaine, kasvovesi, kosteusvoide – olla saman sarjan tuotteita? Onko siitä haittaa, jos käyttää eri sarjojen tuotteita sekaisin? Tietääkö kukaan?

IMG_9272.jpg

IMG_9273.jpg

IMG_9274.jpg

Mádaralta olenkin jo kokeillut kuivalle iholle tarkoitettua kasvojen puhdistussarjaa (puhdistusemulsio, kasvovesi, kosteusvoide) ja lopputalven, kevään ja kesän aikana sitä käytin. Kasvoni eivät kertoneet käytön aikana juuri mitään, mutta toisaalta ei kuulunut valitustakaan. Pitäisi ehkä kokeilla sarjaa uudelleen näin ydintalvea kohti mentäessä, jolloin kasvotkin kärsivät enemmän. Sitten näkisi ehkä sen oikean totuuden. Sitähän ei tiedä, kuinka paljon vaikutusta suhteellisen hyvällä ihon kunnolla oli loppuneen talven vuoksi.

IMG_9278.jpg

IMG_9279.jpg

IMG_9280.jpg

IMG_9284.jpg

Mádaralta on nyt tullut (kuulema huikea) uutuus eli DD-voide. DD tarkoittaa Daily Defencea. Sopii kuivalle iholle ja käyttää voi mihin vain; kasvoille, käsille, vartalolle… Olisiko tämä luonnonkosmetiikan Eight Hour Cream, apteekin Bepanthen tai Weledan Skin Food ja mitä kaikkea niitä ”joka paikan” rasvoja olikaan? 🙂

IMG_9285.jpg

IMG_9277.jpg

Santella oli mielenkiintoinen kaurashampoo ja -hoitoaine, niistä sain näytteen ja jos tuntuu hyvältä, voisin ehkä joskus kokeilla. Sitten kun nykyinen mustikkashampoo ja Nioxin tuotteet on käytetty loppuun. Ellen sitten jatkan Nioxinilla… hiuksia kun kuitenkin vieläkin lähtee. Onko kellään mitään kokemuksia kaurashampoosta?

IMG_9287.jpg

IMG_9286.jpg

Myös Jukka Rintala oli messuilla. Se ei sinänsä ole mitään uutta, sillä hänhän on aina ja kaikkialla. 🙂 Muutamaa taulua ihastelin. Varsinkin tuo alla olevassa kuvassa ihan vasemmalla ylhäällä osittain näkyvä taulu näytti silmiini kauniilta ja yksinkertaiselta ja silti elegantilta ja väritkin natsaisivat omaan sisustukseen. 🙂

IMG_9312.jpg

IMG_9315.jpg

IMG_9309.jpg

IMG_9308.jpg

Kauniita ovat myös Rintalan servetit. Muistan vielä, kun näin näitä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten, kun ujona uskaltauduin ihastelemaan Kiseleffin talossa sijaitsevaa Rintalan myymälää. Pieni juttu, mutta jännä, miten sitä joitain juttuja muistaa. 😉

Siinä olikin sitten postaussarjan kakkososa. Seuraavassa eli viimeisessä postauksessa on vielä useita kuvia, mutta vain kahdesta osastosta. Yllättäen kosmetiikkaa. 😀

*****

Nyt aamusta tänne tulee vihdoinkin rakennuttajan edustaja katsomaan vikoja, jotka ilmoitin tänne muutettuani. Isoin ongelma on jumiutunut parvekelasitus. En saa laseja vedettyä toiseen suuntaan ollenkaan, kun ottaa keskeltä kiskoa jokin kiinni ja senpä takia on pari kertaa ollut aika märkä lattia partsilla, kun on päässyt satamaan sisään. Toivottavasti sen saisi korjattua ennen kuin lumet satavat! Uhkailivat hieman säätiedotuksessa, että eteläänkin voisi tulla jonkinlaista lumista sadetta lähiaikoina. Toivottavasti ei vielä, vaan saataisiin odotella sitä vaikkapa edes marraskuun alkuun. 🙂

Illalla pitkästä aikaa suuntaan ystävälle kylään ja saan vihdoin (vihdoin taitaa olla mun uusi lempparisana ;)) nähdä hänen uuden kotinsa. Pitäisiköhän ottaa kamera mukaan ja tehdä hänen kodistaan kuvapostaus minun perspektiivistä. 😉 Niin ja luvan kanssa tietty! 

Mutta nyt saa riittää tää höpötys, taidan kärsiä puhekirjoitusripulista. 😀

Hauskaa päivää! <3

 

Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “I love me -messut osa 2/3

 1. Voi miten paljon kaikkea kiinnostaa tuolla olisi ollutkaan! Jätin ihan tarkotuksella menemättä kun tiesin ettei mun ostolakkoni olisi kestänyt tuota ;)<br />
  <br />
  Ei kai siitä haittaa ole, jos käyttää samantyylisten sarjojen (Weleda, Sante, Madara…) tuotteita sekaisin. Mutta joillakin on ihan oma filosofiansa, esim. dr. Hauschalla, jolloin olisi viisaampaa käyttää vaan yhtä sarjaa. <br />
  <br />
  Mä luulen että sä et oo vielä löytäny sitä supertuotetta, mikä saa olemaan palaamatta tavalliseen kosmetiikkaan. Mun ongelmaihon pelastukset on meikittömyys (vaan maskara käy), manteliöljy ja sheavoi. Sheavoita kun levittää illalla niin aamulla on täydellinen iho. Jos et usko niin kokeile pois 😉 (ja tarkoitan sitä &quot;puhdasta&quot; sheaa, ei mitään mihin on sotkettu jotain muuta joukkoon)

  1. Rebecca R: Mä olin ihan varma, että mulla lähtee messuilla ostosten osalta homma lapasesta, mutta hillitsin itseni oikein hyvin. :)<br />
   <br />
   Hyvä tietää enempi noista luonnonkosmetiikan tuotteista, just että miten niitä uskaltaa käyttää ristiin. Dr. Hauschkaa en ole kovasti kokeillut, vain vartalovoidetta.<br />
   <br />
   Mä en kotona ollessa tietenkään käytä meikkiä ollenkaan. Ulos kun lähden, laitan Lumenen CC-voidetta tai mattameikkivoidetta, poskiin hieman punaa ja silmiin ripsaria. Siinä on mun käyttämät meikit. 🙂 Nyt aloitin käyttämään Born To Bion manteliöljyä. Pian esittelen blogissa yhden uuden tuotteen kasvojenhoidon osalta. Nyt on näytekokoisena menossa Lushin Bûche de Noël -kasvojenpuhdistussavi (<a rel="external nofollow" href="http://www.lush.fi/tuotteet/joulutuotteet-2/BUCHES-DE-NOEL-106207)" target="_blank">http://www.lush.fi/tuotteet/joulutuotteet-2/BUCHES-DE-NOEL-106207)</a> putsarina ja käytän vielä yhden näytekokoisen tuotteen loppuun iltakosteuttajana ja siirryn kokonaan siihen manteliöljyyn iltaisin.<br />
   <br />
   Sheavoita itse asiassa juuri sainkin varastoihini, joten vinkkisi sattui mainioon hetkeen. Meinasitko, että sitä sheavoita laittaisin kasvoille vai vartalolle?

  2. Sheavoita voi laittaa mihin vaan! Mut mielellään yöksi, koska se on tosiaan niin rasvaista että päivällä ei ole kiva sellaista käyttää. Kannattaa ehdottomasti testata kasvoille, se rauhoittaa ihon eikä mitkään näpyt punoita enää aamulla 🙂

  3. Rebecca R: Kiitos neuvosta! 🙂 Saa nähdä, mihin väliin saan sijoitettua sitten manteliöljyn käytön, jos kasvojeni iho tykästyy tosissaan tuohon sheavoihin. 🙂 Oma sheavoini pitäisi olla ihan luomua eli sitä itseään eikä mikään sekoitus.

  4. Rebeccaaaaaa! Mä tarvitsen vielä sun asiantuntevaa apuasi! Mä kurkkasin eilen sitä mun sheavoita ja se olikin Body Butter. Jos se kulkee sillä nimellä, onko siinä jotain, miksi sitä ei kannata laittaa kasvoilla? Flow kosmetiikalla katsoin olevan (puhdasta) sheavoita, mutta silti siinä on myös oliivi- ja ruusunmarjaöljyä. Tuossa mun sheavoissa on lisäksi kookosvoita ja -öljyä.<br />
   <br />
   Mä niin toivoin, että voisin laittaa sitä kasvoille, sillä mun kasvojen iho on ärtynyt vissiin manteliöljystä, Lushin putsarista tai aloe-puhdistussienestä (vaikka onkin superpehmeä eikä raavi).

 2. Hih, mä olin varmaan ainoa ihminen maailmassa, joka koki pienen pettymyksen hetken, kun luin blogeista tuosta DD-voiteesta. Kun eka kerran kuulin nuo maagiset kirjaimet, ajattelin, että jee, tää on joku paranneltu versio BB -ja CC-voiteista, mutta plaah ei. Tää onkin vaan jotain rasvaa… 😀

  1. JonnaH.: Heh, mä taas näin tämän DD-voiteen ensimmäistä kertaa juuri messuilla ja vielä niin, että ensin näin laarin täynnä mielenkiintoiselta näyttäviä puteleita ja sitten vasta &quot;mainoksen&quot;, että se on jotain DD-voidetta. 😀 Voisihan tuota mielenkiinnosta kokeilla, mutten tiedä mihin käyttäisin, kun mulla on jo kasvovoide, vartalovoide, erityisesti kuivalle iholle tarkoitettu voide, jalkavoide, käsivoide ja huulirasvakin. Ja tuota DD-voidettahan voi siis käyttää aivan kaikkeen. 🙂

 3. Messuilla oli mun mielestä tosi luonnonkosmetiikka tarjonta! Itse ostin tuon Täydellisen Pihlaja voiteen ja se on kyllä lunastanut kaikki odotukset, ihanan täyteläinen mutta imeytyy silti nopeasti! Eli voi hyvin käyttää meikin allakin päivällä! Eikä ole niin rasvainen kuin skin food jota käytän itse edelleen extreme kuivissa tilanteissa 🙂 Ei haittaa vaikka käyttää ristiin sarjoja, kunhan valitsee itselleen sopivat tuotteet, mulla on ainakin suosikkeja ihan ristiin kaikista sarjoista ja parhaiten toimii just silleen !

  1. Sofia: Hyvä kuulla, että tuo Pihlaja-voide sopii myös meikin alle! Sitä voisi ehkä harkita päivävoiteeksi talven ajaksi ainaskin sitten. 🙂 Huojentavaa kuulla myös, että noita tuotteita voi käyttää ristiin. Mä oon aina jotenkin ollut huono (?) käyttämään sarjoja kokonaisuuksina. Tuotteet aina loppuu eri aikoihin, sitä kokeilee uusia tuotteita jne. joten äkkiä ne on sitten eri sarjoista väkisinkin. Viime keväästä kesään käytin poikkeuksellisesti Mádaran sarjaa niin, että kaikki tuotteet olivat yhtenäisiä. Tällä hetkellä kun noita tuotteita käyttelen pois ennen kuin ostan uutta, on taas ristiinkäyttöä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *