Makuuhuoneen sisustelua

… and then there was light!

Makuuhuone sai vihdoin valon.

IMG_9100.jpg

IMG_9099.jpg

IMG_9098.jpg

Ostin muutaman sisustusjutun ystävältäni Oma Koti Valkoinen -blogin Miialta ja kaupan päälle hän oli sujauttanut tämän Ohlsonin kangaspäällysteisen roikkalampun. <3 Itselläni on jo samanmoinen olohuoneessa. Olin alun perin suunnitellut valaisimen tänne makuuhuoneeseen, mutta päädyin laittamaan sen kuitenkin olkkariin. Nyt vihdoin suunnitelmani toteutui ja makuuhuone sai valaisimen. Juuri niin yksinkertaisen kaunis kuin olin mielessäni ajatellutkin!

IMG_9107.jpg

Yksi ostoksistani oli tämä alla olevissa kuvissa näkyvä musta jakkara. Olen mielessäni jo pyöritellyt jakkaraa ympäri kotia, mutta näin aluksi se pääsi makuuhuoneeseen. 

IMG_9108.jpg

IMG_9110.jpg

IMG_9111.jpg

IMG_9112.jpg

Tykkään makuuhuoneen tämän hetkisestä tunnelmasta kovasti. Tikashyllykin heräsi mielestäni eloon valaisimen myötä. Mustavalkoraidalliset Annon pussilakanat antavat kokonaisuudelle hieman särmää. Kiitoksia vaan Miialle kaupanpäällisistä, mukava yllätys oli löytää nämä ostosten joukosta. 🙂

IMG_9114.jpg

IMG_9116.jpg

Pari muuta ostostani esittelen myöhemmin, kunhan saan vähän järjestystä huusholliin. Niin ja tänään käyn hakemassa postista yhden paketin, josta tuleekin paljastumaan kivoja juttuja! Tämän uuden kodin sisustelu onkin siis oikein hyvällä mallilla ja ehkä viimeisetkin muuttoon liittyvät merkit saan piilotettua täältä pian 🙂

 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille <3

 

15 kommenttia “Makuuhuoneen sisustelua

 1. Ihanan näköistä! Noiden tikkaiden kanssa sopii todella hyvin ripaus mustaa 🙂

  1. Kiitos Jossu! &hearts; Mä aluksi ajattelin, että makkari saisi olla kokonaan valkoinen, mutta kyllä tuo pieni määrä mustaa kelpaa hyvin 🙂

 2. Oi kuinka ihana tunnelmanurkkaus &hearts; Ja niin raikas petauskin, näyttää tosi kauniilta &hearts;

  1. Soili: Niin minunkin mielestä! Makkarissa tosin ei tule kuin nukuttua, joten pitää ehkä aloittaa lukemisharrastus uudelleen, että pääsee nauttimaan kivasta valosta makkarissa 😉

 3. Mukavan viihtyisältä näyttää ja lamppu sopii tikkaille kuin nenä päähän. Hyvä idea mielestäni! Mulla syyhyäisi sormet kerätä tuonne alimmalle portaalle iso pino sisustuslehtiä, mutta mä nyt hamstraankin niitä joka paikkaan. Vastasin muuten merkkihaasteeseesi, käypä vilkuilemassa 🙂

  1. Kristiina: Jotain noi muutamat hyllyt kyllä kaipaavat, mutta oon niin kovin tarkka, että saavat olla tyhjillään siihen asti kunnes koen jonkinlaisen valaistuksen 😀 Ja sisustuslehdet mulla oli niin kauan sikin sokin, että mulla on lehtiähky enkä halua niitä näkyville. 😀

  1. -Siny-: Oli tosiaan iloinen ylläri! Säästyin ostamisen vaivalta ja ei tarvitse olla enää pimeässä makkarissa, jos ei taho 🙂

 4. Voi että kuin on levollinen ja raikas tunnelma! Valo tosiaan sytytti tikashyllyn ihan uuteen eloon ja musta jakkara on ihana! <br />
  <br />
  Meillä on paluu arkeen suoritettu ja ikkunaremppaa ei vaan oo näkynyt… ggrrrhhhh 🙁 Kämppä on kuin hävityksen kauhistus kun kaikki kamppeet on siirretty pois ikkunoiden luota keskilattialle ja seinien vieriin. Että sietäis remonttireiskojen alkaa hommiin vaan!

  1. Dara: Oikein kiva tunnelma on nyt makkarissa. Vielä kun saisi puhtaiden pyykkien röykkien kukistettua, niin olisi taas paljon seesteisempää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *