Marokkolaista tunnelmaa

Marokolla on aina erityinen merkitys minulle, paikka sydämessä ikuisesti. Siksi onkin ollut ilo seurata, miten marokkolainen sisustustyyli on nostanut päätään ja rantautunut myös tänne meille. Mahdollisuudet saada marokkolaista sisustustyyliä kotiin kasvoivat, kun Zoco Home avasi verkkokauppansa. Habitaressa kävinkin ihan livenä tuoksuttelemassa ja hypistelemässä. Ah, se tuoksu… niin tuttu. <3

IMAG7356.jpg

IMAG7352.jpg

IMAG7359.jpg

IMAG7347.jpg

IMAG7350.jpg

IMAG7360.jpg

Zoco Homen ihana Johanna oli paikalla ja kävinkin hieman jutustelemassa hänen kanssaan. Oli upeaa, kun pystyi jollekin hehkuttamaan Marokkoa ja marokkolaisia tuotteita niin, että hehkutus myös ymmärrettiin. 🙂 

Olen odottanut kovasti, että Zoco Homeen tulisi myyntiin pyöreäkärkisiä marokkolaisia tossuja. Ostin Marokon matkaltani 2007 mustat sellaiset ja kulutin ne puhki. Ne olivat ihanat jalassa ja nätitkin. Ja mitä silmäni näkivätkään messuosastolla: juuri niitä tossuja! Valkoisina! (klik)

IMAG7620.jpg

IMAG7626.jpg

IMAG7625.jpg

Meinasin tipahtaa takamukselleni, kun Johanna sujautti mulle tossut matkaan. Siis oikeasti, oliko mulla vihdoin taas tällaiset ihanat tossut?! Matkaan lähti myös kaunis pieni pullo, juuri sopiva jalkakylpysuolalle. Pientä marokkolaista tunnelmaa jalkakylpyyn 🙂

IMAG7634.jpg

Kyllä nyt kelpaa tepastella! Kiitos Johanna 🙂

 

Postauksen tuotteet on saatu Zoco Homelta

 

 

11 kommenttia “Marokkolaista tunnelmaa

 1. Ihanat tossut, noi on niin parhaat! &hearts; Itse toin parit kesäreissulta ja kovassa käytössä ovat. 🙂

 2. Ihania nuo öljy/tuoksupullot, olen aina pitänyt kovasti myös noista lampuista!

  1. Jenna: Ihana lisä tuo marokkolainen ripaus oman kodin sisustuksessa. 🙂

 3. Ihanat! Mä oon ostanu joskus vuosia sitten tuollaisia vero modasta, malli on ihan sama mut kuviointi taitaa olla hieman erilainen. Ruskeat ja valkoiset löytyy ja on kyllä hyvät jalassa ja kivan näköiset!:)<br />
  Mukavaa viikonloppua 🙂

  1. Niina: Mä muistankin muutama vuosi sitten nähneeni samankaltaisia Vero Modassa. Ihastuin tietty heti, kun oli jo kokemus noista marokkolaisista. 🙂

 4. Iiiihanat! Nuo ovatkin mun haavelistalla seuraavaksi poufin jälkeen &hearts; &hearts; täydelliset.

  1. Sanna: Suosittelen! Aivan ihanan pehmoiset jalassa ja vielä paremmat, kun ovat ehtineet muovautua omaan jalkaan. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *