Loppuneet kosmetiikkatuotteet syyskuu 2013

Syyskuussa loppui ihan kivasti taas kosmetiikkaa. Ehkä se tästä jossain vaiheessa ja varastoni olisivat taas inhimillisemmät. 😉

IMAG2755.jpg

Lushin Coalface palasaippua

IMAG7119.jpg

ACO Face hoitovoide herkälle iholle, Mádara Deep Moisture Cream kuivalle iholle ja roskiin lähti ACO aurinkorasva, jonka olen avannut jo kesällä 2012 ja siten se on aikansa elänyt.

IMAG7263.jpg

Cutrin Bio+ Energen shampoo. Tämä sopii hyvin kokeiltavaksi, jos kaipaa vahvistusta hiustenkasvulle. On jossain vaiheessa toiminut minulla hyvinkin.

IMAG7265.jpg

Givenchy Body Lotion, joka on vahvasti parfymoitu. Ei siis tule jatkossa kuulumaan enää valikoimiin, mutta koska tällainen oli varastoihini kulkeutunut, halusin käyttää sen pois.

IMAG7270.jpg

Kynsilakkoja, joille ei ollut käyttöä ja siksi poistin ne varastoistani.

IMAG7518.jpg

Nivea Natural Oil Shower suihkusaippua. Ei mikään jättimenestys, enkä varmasti tule hankkimaan tätä lisää. En tosin tiedä, onko tätä enää edes myynnissä. Sain tämän joskus äidiltäni.

IMAG7550%231.jpg

Moroccanoil Treatment hoitoöljy, jota suosittelen ehdottomasti. Ihana tuoksu ja toimii hiusten kosteutukseen sekä myöskin hiusteen jätettävänä hoitoaineena! 

Lisäksi loppuun kului näytekokoinen Mádara puhdistusemulsio.

IMAG7575.jpg

The Body Shopin Almond Hand & Nail Cream, joka oli alun voimakkaan mantelintuoksun jälkeen itse asiassa miellyttävän tuoksuinen. Ainoa miinus (jonka takia en varmaan ihan heti osta uudelleen) on hankala kierrekorkki. Rasvaan kädet monesti nukkumaan mennessä ja pimeässä, joten välillä oli hankaluuksia saada sihdattua korkki kohdilleen ja kiinni. Lisäksi rasvan ollessa lähes loppu oli metallista purtiloa hankala rutistaa tyhjäksi. Muutoin ihan kiva rasva 🙂

Eli luonnollisesti tuotteita kului loppuun yhdeksän + aurinkorasva + 5 kpl kynsilakkoja. Tulokseen voi siis olla ihan tyytyväinen. 🙂

******

Olen jo rauhoittunut eiliseltä, toki tiesin niin tapahtuvankin. Oli vaan pakko avautua tuosta kamera-asiasta. Tällä tilanteella nyt kuitenkin mennään, yritetään vaan kestää. Ja ei, en ole lopettamassa blogiani. 😉

Kivaa tiistaita! <3

Irina / White & Fresh - -

Loppuneet kosmetiikkatuotteet syyskuu 2013” kommentit

  1. Kierrekorkki ei todellakaan ole näppärin vaihtoehto käsirasvassa, vaikka noista kirteistä saa ihan hyvin kiinni, silti se sujahtaa ns. väärille jengoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *