Ostoslista Clas Ohlsonille

Huomenna pääsen pitkästä aikaa ihastelemaan Clas Ohlsonin valikoimaa ja jopa tekemään hieman ostoksia. En edes muista, koska olisin viimeksi ollut shoppailemassa. 😉

8872029683742.jpg9031003897886.jpg9008362651678.jpg

8871931674654.jpg

Tarkoitus on siis ostaa valaisintarvikkeet, jotta saan kotiin vähän valaisimia. Tällä hetkellä valoa tulee vain keittiöstä ja kylpyhuoneesta. Ja telkkarista ja läppärin näytöltä. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa ei ole minkäänlaista valaistusta. Eteisen valaisimen kiinnittäminen kattoon on vasta suunnitteluvaiheessa aikataulujen osalta.

En vielä ole päättänyt, ostanko huomenna valaisimet sekä olo- että makuuhuoneeseen vai vain olohuoneeseen. Olohuoneeseen tulevaan valaisimeen voisi harkita myös mustaa ritilää (yllä kuvassa valkoinen). Makuuhuoneeseen tulevaan valaisimeen – jos hankin ritilän – tulee valkoinen. Olohuoneen valaisimeen on pakkokin hankkia tuommoinen ritilä, sillä valaisin on tulossa Bestån päälle. Makuuhuoneessa valaisin tulee luultavimmin roikkumaan.

Nyt on sitten vain oltava tiukkana, että ei lähde huomiset shoppailut lapasesta… Clasulla tuntuu välillä olevan vähän semmoinen vaikutus. 😉

10 kommenttia “Ostoslista Clas Ohlsonille

 1. Samat lamput löytyy mustana ja valkoisena jo meiltäkin, kiitos Miian ♥ Paljon edullisemmaksi tuli kuin designversio 🙂

  1. Suvi: Miian postauksen innoittamana päätin uskaltaa kokeilla valaisimien väkertämistä. 😀 Muutoin oon kyllä jo kauan haaveillut tuollaisista.

 2. Muistan kun aikoinaan muutin Helsinkiin, asunnossa oli valo liestituulettimessa ja vessassa. Olohuoneen kulmassa oli radio ja piti kuunnella radiota kunnes kuului aikamerkki, aikaa ennen kännyköitä.<br />
  <br />
  Silloin oli koti tyhjä.

  1. Lanttuleikkuri: Joo ei ennen vanhaan tullut kuuloonkaan, että koti olisi muuttopäivänä saati kovinkaan pian sen jälkeen sisustettu täydelliseen kuntoon. Ostettiin huonekaluja jos ja kun siihen joskus oli rahaa. 🙂

  1. Dara: Kävin ostoksilla eikä lähtenyt lapasesta! En ostanut yhtään mitään ostoslistan ulkopuolelta. 🙂

 3. Clasulla on paaaaaljon houkutuksia, hihii. <br />
  Mitäs ostelit, karkasiko lapanen?<br />
  Kivaa iltaa Irina!! &hearts;

  1. Soili: Clasu on ihana paikka! Nyt olin niin tohkeissani tuosta valaisimesta, että en oikein osannut keskittyä muuhun valikoimaan. 😀 Ja lapasesta ei onneksi lähtenyt, pysyin nätisti ostoslistan sisällä. <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sullekin Soili &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *