Viikonloppu Habitaressa

Viikonloppu vietettiin CASAlaisten kanssa Habitare-messuilla ahead!-arenalla hengaillen. Suurin osa meistä tapasi toisensa nyt vasta ekaa kertaa. Meillä onkin tosi hyvä porukka ja vielä kun pääsisi tapaamaan loputkin meistä, jotka eivät päässeet osallistumaan messuille. 🙂

IMAG7279.jpg

IMAG7280.jpg

IMAG7276.jpg

IMAG7371.jpg

IMAG7370.jpg

IMAG7275.jpg

IMAG7281.jpg

IMAG7289.jpg

IMAG7290_1.jpg

IMAG7295.jpg

IMAG7310.jpg

IMAG7301.jpg

 

IMAG7313.jpg

IMAG7324.jpg

IMAG7343.jpg

Lämmin kiitos kanssabloggaajiemme lisäksi myös jokaiselle lukijalleni, joka tuli moikkaamaan mua. <3 Ihana, kun sain kasvot nimille. Toivottavasti saan tavata teitä vielä uudelleen joskus! Ehkä jos miettisi, voisiko joskus järjestää jonkunlaisen lukijatapahtuman? Voisiko sellaiselle olla mahdollisesti kiinnostusta tulevaisuudessa? 🙂

 

Lähitulevaisuudessa on tulossa tarkempia postauksia joistain mielenkiintoisista jutuista, joita bongailin messuilla. Tässä oli nyt pientä koonti meidän CASAlaisten messuilusta. 🙂

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Viikonloppu Habitaressa

  1. Minä ainakin tulisin Casan/blogisi lukijatapahtumaan, voisi olla superhauskaa! Vielä jos siihen saisi ympättyä jonkun sisustusteemaan (esim.myyntikutsut), niin olisin tosi happy. Wink Wink vaan kaikille firmoille 😉

  2. Lukijatapahtuma kuulostaa tosi hauskalta! Ihana postaus! Pääsin heti takaisin viikonlopun tunnelmiin! Oli kyllä niin upea reissu ja niiiiiiin ihania ihmisiä &hearts; Kiitos Irina &hearts;

    1. Fanni: Täytyy alkaa miettimään, miten tuollaisen tapahtuman saisi mahdollisesti järjestettyä ja mitäs kaikkea semmoinen vaatisi. 🙂 Ja kiitos itsellesi, oot kyllä mieletön persoona. &hearts; Hyvä tuuri kyllä käynyt, kun on tämmöinen porukka kasassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *