KUI Design

Viime viikonlopun Design Marketissa oli paljon kivoja pieniä yrityksiä, joilla oli aivan valloittavia tuotteita. Yksi kiinnostukseni herättänyt yritys oli kotimainen KUI Design. Ihania käsintehtyjä pussukoita, kasseja ja kodintekstiilejä. Ehdoton suosikkini on Pupuset-sarja ja ostinkin sarjan pussukan, joka toimii itselläni jatkossa kukkarona ja lompakkona.

IMAG7178.jpg

IMAG7180.jpg

Pussukka on 56 % puuvillaa ja 44 % pellavaa. Sisäpuolella on erona moniin muihin pussukoihin välikangas, joten pussukassa on täten kaksi lokeroa. Aivan mahtavaa, tätä harvoin näkee. Kaikenlaiset kortit ja muut mahtuvat sisälle hyvin ja tarvittaessa myös puhelin (itselläni on HTC One X) ja avaimet. 

IMAG7181.jpg

IMAG7186%231.jpg

Pussukka on hauska ja suloinen kuvioinniltaan, mutta mustana myös aika neutraali. Hyvin passaa. 🙂

Tänään alkaa kauan odotettu Habitare kahdella ammattilaispäivällä (ke + to) ja jatkuu yleisölle perjantaista sunnuntaihin. Suuntaankin jo tänään heti messuille katsastamaan ja yritän nähdä mahdollisimman paljon, koska lauantai ja sunnuntai menee messuilla ahead!-arenalla, jossa meitä CASAn bloggaajia tämän hetkisen tiedon mukaan on paikalla kahdeksan. Jos siis mielessä on joku tai jotkut tietyt bloggaajat, joita te lukijat haluatte tavata, niin kannattaa kysellä bloggaajalta viikonlopun messusuunnitelmista. 🙂 Itse olen paikalla lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17.

Mukavaa keskiviikkoa, se onkin jo viikon puoliväli! 🙂

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “KUI Design

 1. Siis aivan ihana! Oliskohan noita isompia? Mun tyttö rikkoi meikäläisen meikkipussin jokunen kuukausi takaperin, enkä ole löytänyt tilalle mitään kivaa. 🙁

 2. Ihana pussukka :)))<br />
  <br />
  Voi kun pääsis tänään tai huomenna messuille..mut sit vast lauantaina :))

  1. Love: No viimeistään sitten lauantaina! Toivottavasti jäisi pikkusen aikaa sulle kiertää messuillakin 🙂

 3. Ihana! Mun kamera haluaisi jonkun tuollaisen nätin pussukan omaksi kodikseen… ;D

  1. Dara: Kyllä toi toki kamerallekin käy! Noissa ei tosin missään (muistaakseni) ole pehmikkeenä lisäkangasta, joten sitten ei auttaisi paljon kolistella pussukkaa, kun kamera on siellä. Suojana kyllä toimisi varmasti muutoin oikein passelisti. 🙂

 4. Aivan ihana! Näyttäisi merkillä olevan vaikka mitä ihanaa,mutta missä näitä oikein myydään?yhtään nettikauppaa? heidän nettisivuillaan olevat jälleenmyyjät kun eivät oikein nyt osi oikeisiin kaupunkeihin :/ Osaisitkohan auttaa? Facebookistakaan en löytänyt :/

  1. Elina: Tuotteet todella ovat valloittavia. :)<br />
   <br />
   Kävin huolellisesti läpi jälleenmyyjälistauksen nettisivuineen enkä minäkään löytänyt nettikauppaa, joka näitä tuotteita myisi. KUI Designin nettisivuilla kehoitetaan kuitenkin rohkeasti ottamaan sähköpostilla yhteyttä, jos on minkäänlaisia kysymyksiä tuotteista. Minä siis itse ratkaisisin tämän laittamalla sähköpostia KUI Designiin. Kyllähän näitä tuotteita ehdottomasti täytyy saada! 🙂 Alla sähköpostiosoite yritykseen:<br />
   <br />
   info@kuidesign.com<br />
   <br />
   Toivottavasti saat tuota kautta tilattua näitä ihanuuksia! Ja tulehan ihmeessä kertomaan, mitä sanovat ja jos jostain löytyy nettikauppa, joka näitä myisi. :)<br />
   <br />
   Kiitos vielä, että otit asian esille!

  1. t: Eikö olekin! 🙂 Ja hei, sori mulla on ihan jäänyt sun sähköpostiin vastaam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *