Uusi olohuone

Päätin, että nyt on aika julkaista (suurin osa) olohuoneesta. Valmista ei ole tietenkään vielä, mutta jos jäisin odottamaan kokonaan valmista, niin ette näkisi kuvia tästä uudesta kodista laisinkaan. 🙂 Kuvista jätin pois makuuhuoneen puoleisen seinän, jonka vieressä on vielä paikkoja etsiviä tavaroita. Lisäksi rajasin keittiön pois kuvista, sillä siellä vallitsee aikamoinen kaaos viimeisten purettujen laatikoiden jäljiltä. 

IMAG7208.jpg

IMAG7200.jpg

IMAG7199.jpg

IMAG7198.jpg

IMAG7203.jpg

IMAG7204.jpg

Bestå-tason sommittelu on ollut jotenkin tosi vaikeaa täällä uudessa kodissa. Monta päivää olen vain tuijottanut tuota ja miettinyt, että mitä ihmettä ja missä järjestyksessä siihen laitan. Nyt on ainakin tilapäisesti asetelma tuollainen. 

Sohva pitää puhdistaa ja kaapista on kaivettava tyynyt ja päälliset. Ajan kanssa voi sijoitella kalusteita ja pohtia sommitelmia lisää. Kunhan nyt saisi näennäisesti tavarat järjestykseen.

Vaikka tää sisustus ei nyt ihan luksustasoa olekaan, niin viihdyn oikein hyvin. 🙂

Kivaa iltaa kaikille! <3

 

36 kommenttia “Uusi olohuone

  1. Jemina: Kiitos, eiköhän tästä vielä ihan hyvä koti tule &hearts; 🙂

  1. H: Kiitos! Itse katsoo omaa kotiaan todella kriittisesti ja omaan silmään usein kaikki mättää, kun ulkopuoliset ovat toista mieltä 😀

 1. Ihanan vaaleaa ja raikasta! Nuo pikkuripaukset keltaista on niin irinamaisia &hearts;

 2. On se kyllä niin ihanan valoisa toi sun uus koti :)<br />
  <br />
  Ja sellasta tekis mieli kysyä, että olisko mikään vaihtoehto semmoinen, että Bestå oliskin siinä, missä sohva nyt, ja sohva sitten sitä vastapäätä samansuuntaisesti niin, että sen taakse jäis kuitenkin käytävä, jota pitkin pääsee kivasti parvekkeelle?<br />
  (Olen kalusteiden himosiirtelijä ja aina tekee mieli kokeilla kaikkea, mutta näkymä täältä ruudun takaa tottakai on toinen kuin siellä tilassa livenä, joten voi olla, että ehdotus on ihan pöljä, mutta niin on ehdottajakin, joten uskallan tätä nyt kumminkin kysyä :))

  1. Annukka: Kiitos! :)<br />
   <br />
   Täällä uudessa kodissa kalusteiden siirtäminen on paljon helpompaa kuin pienessä yksiössä, joten voi olla, että joskus kokeilenkin ehdotustasi. 🙂

  1. Jenni: Kiitos! Valoa riittää kyllä. Olenkin hieman hämmentynyt, kun täällä uudessa kodissa voi oikeasti nauttia valosta ja auringosta ilman ahdistusta, kun löytyy kuitenkin nurkkia, jonne pääsee sisään paistavaa aurinkoa karkuun. Yksiössä kun aurinko paistoi sisään, niin karkuun ei päässyt. 🙂

 3. Hih, mulle tuli ihan sama mieleen kun aikaisemmin kommentoineella Annukalle. Bestå sohvan paikalle, sohva beståa vastapäätä ja tuoli ikkunan eteen 🙂 Tosin kuvista vaikea hahmottaa tilaa! <br />
  Ihanan valoisaa siellä sulla!

  1. Tsinnia: Tässä asunnossa mahtuukin kalusteita pyörittämään, joten ehkä joskus kokeilenkin teidän ehdotusta. 🙂

 4. Ihanan vaaleaa, avaraa ja valoisaa! 🙂 Itsestä tuntuu, ettei pääse aurinkoaikaan oikein enää kotona olemaankaan – saamarin syksy!

  1. Ulriikka: Mulla on onneksi mahdollisuus olla päivän aikana valoisalla kotona, kaikilla ei tosiaan ole, kun töihin mennään aamuhämärässä ja töistä päästään kun aurinko on laskenut. Uskon, että harmittaa ja pimeys saa väsyttämään. :/

 5. Ihanan valoisaa :))) Tykkään. Oliko sulla matto? Vai ajattelitko edes hankkia??

  1. Love: Kiitos &hearts; Ei ole mattoa. Tykkään matottomuuden antamasta kevyestä ilmeestä ja helppohoitoisuudesta, joten en välttämättä tarvitse mattoa. Toki aion maton hankkia, jos sopiva tulee vastaan ja rahavarat antavat myöten. 🙂

 6. Hei, kiva näköistä 🙂 Mistä olet ostanut tuon pyöreän &quot;koripöydän&quot; – onko sen sisällä säilytystilaa?

 7. Uijui miten ihana olkkari!! Kyllä ne tavarat löytävät ajan myötä bestån päälle, hih 🙂 Raikas ja ihana valoisa. oon kyllä kieltämättä kateellinen kateellinen tuosta valon määrästä ja lattiasta. Meillä tylsä harmaa lattia :(( Mutta oikein ihanaa viikon jatkoa!

  1. Kiitos Murmeliina! 🙂 Harmaa laminaatti voisi itselle taas olla kivaa vaihtelua, joskin oon niin vähän aikaa (elämästäni) saanut nauttia muusta kuin rumista muovimatoista, että sinänsä en tähän tammilaminaattiin ole vielä kyllästynyt. <br />
   <br />
   Kivaa viikon jatkoa sullekin!

 8. Hups, melkein meni ohi tämä postauksesi. Aamulla nopeaa vilkaisin enkä silloin ennättänyt mitään sanomaan. Ihanan tilava olkkari ja sinulla on niin minimalistista eikä mitään turhaa. Tykkään! Sitä mieltä minäkin tosin olen, että kokeilepa Bestå tuohon sohvan paikalle ja että sohva tulisi keskelle olkkaria. Hahmottele ainakin mielessäsi asiaa, jos et viitsi Beståta alkaa raahailemaan ympäriinsä. Itse en ainakaan kovin usein vaihtele huonekalujen paikkaa. Kerran vuoden aikana olen vähän vaihdellut ja silloinkin onneksi oli ystävä riskinä miehenä jelppimässä 😀

  1. R: Usko pois, mulla on täällä vaikka kuinka paljon turhaa! 😀 Pitää vaan hissukseen totutella karsimiseen ja pistää sitä turhaa tavaraa pois. <br />
   <br />
   Ja pistän korvan taakse myös ehdotuksen kalusteiden uudelleensijoittelusta, nyt kuitenkin sen aikaa meen näin, kunnes saan yleisilmeen kodissa siistiksi ja valmiiksi. :)<br />
   <br />
   Ja hei vinkki sulle, jos uskallat &quot;mainostaa&quot; sun blogia. Kun laitat kommenttia kirjoittaessa sun blogin osoitteen kohtaan &quot;kotisivu&quot;, niin sun nimimerkistä eli R:stä tulee automaattisesti linkki sun blogiin ja ihmiset voivat löytää sun blogin ja vaikka jäädä jopa seuraamaankin sitä. 😉

  2. Hih, kiitti vinkistä. Olen tosin tuota linkitystä miettinyt, mutta aina jättänyt kotisivukohdan tyhjäksi (kuten taitaa nytkin käydä) 😀

  3. R: Pääasia, että tiedät, miten hommaa toimii jos joskus tahdot linkittää blogisi. 🙂

  1. Anna: Niin on, selkeä muutos parempaan 🙂 Vielä tosin kaipaan lisää avaruutta, mutta aika pitkälti kyse on enää huonekalujen sijoittelun viilailusta.

 9. Kivalta näyttää! Onko tuo tuoli sellainen mitä voi käyttää myös ulkona? Mietin, että näin samanlaiset/tapaiset Hobby Hallissa tarjouksessa ja mietin et oisko ne ensi kesäksi kivat ulos..

  1. Kati: Tarkoitat varmaankin tuota Acapulco-tuolia? Kyllä se sopii ulkokäyttöönkin. 🙂

 10. Mikähän Bestå sinulla tuo taso on? olen hankkimassa itselle tv-tasoa ja tuo näyttää hyvältä.

  1. Hei Arja! Tätä varsinaisesti samaa Beståa ei enää saa, mutta liki samanlaisen saa, kun hankkii kaksi valkoista Bestå-kaappia (linkki alla). Mitat ovat 120x40x38. <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99047409/#/S89047443&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99047409/#/S89047443</a><br />
   <br />
   Minulla on lisäksi kaapin alla jalusta, joka tuo tasoon noin 10 cm lisää korkeutta. Jalustaa ei käsittääkseni enää saa, mutta erillisiä jalkoja kylläkin. Tarvittavat osat tuohon mainitsemaani runkoon löytää Bestå-järjestelmän valikoimasta, linkki alla. Siellä voi myös rakentaa itselleen sopivan kokonaisuuden.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/living_room/11794/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/living_room/11794/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *